Lot: 1

Güncel Fiyat: 500 TL Açılış Fiyatı: 500 TL Tahmini: TL Lot Sizde Değil Lot Sizde

BRONZ HOKKA

Fransız, ayçiçeği formuna sahip olan hokka bronzdan mamül olup gövde üzeri altın vermeyle süslenmiştir. Çiçeğin orta hattında hazneye sahip olan hokka zarif görünümlü ve iyi kondüsyonludur. Ölçü: 18 x 12 cm.

- TL
Pey Ver Lot Sizde Peyiniz iletildi
İzleyici olarak girdiniz
Pey veremezsiniz.
Pey vermek için butonu sağa çekin
  • Canlı müzayede tamamlanmıştır. İlginiz için teşekkür ederiz.
  •  
  • Lotlar
  • Kazandıklarım
  • BRONZ HOKKA -Fransız, ayçiçeği formuna sahip olan hokka bronzdan mamül olup gövde üzeri altın vermeyle süslenmiştir. Çiçeğin orta hattında hazneye sahip olan hokka zarif görünümlü ve iyi kondüsyonludur.  Ölçü: 18 x 12 cm.

    Lot No: 1

    Lot: 1

    BRONZ HOKKA -Fransız, ayçiçeği formuna sahip olan hokka bronzdan mamül olup gövde üzeri altın vermeyle süslenmiştir. Çiçeğin orta hattında hazneye sahip olan hokka zarif görünümlü ve iyi kondüsyonludur. Ölçü: 18 x 12 cm.

    TLSatıldı
  • GÜMÜŞ HOKKA-Fransız, bitkisel ayakla başlayıp aynı formda devam eden gövdeye sahip olan hokka gümüşten mamül olup kapaklı ve tekli hazneye sahiptir.  Ölçü: 577 gr, 17 x 9 cm.

    Lot No: 2

    Lot: 2

    GÜMÜŞ HOKKA-Fransız, bitkisel ayakla başlayıp aynı formda devam eden gövdeye sahip olan hokka gümüşten mamül olup kapaklı ve tekli hazneye sahiptir. Ölçü: 577 gr, 17 x 9 cm.

    TLSatıldı
  • BRONZ HOKKA -Fransız, bitkisel dört zarif ayak üzerinde yükselen tek hazneli bronz hokkanın gövde üzeri altın vermeyli olup etnik desenlerle süslenmiştir.  Ölçü: 18 x 17 cm.

    Lot No: 3

    Lot: 3

    BRONZ HOKKA -Fransız, bitkisel dört zarif ayak üzerinde yükselen tek hazneli bronz hokkanın gövde üzeri altın vermeyli olup etnik desenlerle süslenmiştir. Ölçü: 18 x 17 cm.

    TLSatıldı
  • BRONZ HOKKA -Fransız, bitkisel üç zarif ayak üzerinde yükselen ve aynı zarifliği iki haznesi üzerinde de devam ettiren bronz hokkanın gövde üzeri altın vermeyli olup etnik desenlerle süslenmiştir.  Ölçü: 24 x 8 cm.

    Lot No: 4

    Lot: 4

    BRONZ HOKKA -Fransız, bitkisel üç zarif ayak üzerinde yükselen ve aynı zarifliği iki haznesi üzerinde de devam ettiren bronz hokkanın gövde üzeri altın vermeyli olup etnik desenlerle süslenmiştir. Ölçü: 24 x 8 cm.

    TLSatıldı
  • BRONZ HOKKA -Bronzdan mamül olan ve gövde kısmında lale betimlemesi bulunan hokkanın yükselen tek haznesi mevcut olup zarif kapak ve kenarlara sahiptir. 12 x 9 cm.

    Lot No: 5

    Lot: 5

    BRONZ HOKKA -Bronzdan mamül olan ve gövde kısmında lale betimlemesi bulunan hokkanın yükselen tek haznesi mevcut olup zarif kapak ve kenarlara sahiptir. 12 x 9 cm.

    TLSatıldı
  • BRONZ HOKKA -Bronzdan mamül olan ve islami formda tasarlanan hokkanın ön gövde kısmı lale ve karanfil figürleriyle dekore edilmiş olup iki adetten oluşan zarif kapaklı haznelere sahiptir.  Ölçü: 24 x 13 cm.

    Lot No: 6

    Lot: 6

    BRONZ HOKKA -Bronzdan mamül olan ve islami formda tasarlanan hokkanın ön gövde kısmı lale ve karanfil figürleriyle dekore edilmiş olup iki adetten oluşan zarif kapaklı haznelere sahiptir. Ölçü: 24 x 13 cm.

    TLSatıldı
  • HOKKA-Fransız, bitkisel üç ayakla yükselen ve iki tarafında hazne bulunduran hokka tutyadan mamül olup gövde kısmında aslan betimlemesine ve 'Souvenir De Belfort' imzasına sahiptir.  Ölçü: 25 x 11 cm.

    Lot No: 7

    Lot: 7

    HOKKA-Fransız, bitkisel üç ayakla yükselen ve iki tarafında hazne bulunduran hokka tutyadan mamül olup gövde kısmında aslan betimlemesine ve 'Souvenir De Belfort' imzasına sahiptir. Ölçü: 25 x 11 cm.

    TLSatıldı
  • HOKKA-Fransız, tutyadan mamül olup dört ayakla yükselen hokkanın üzeri yaprak figürleriyle dekore edilmiş olup pitbull figürü ile betimlenmiştir ve figürün iki yanında haznesi mevcuttur.  Ölçü: 29 x 18 cm.

    Lot No: 8

    Lot: 8

    HOKKA-Fransız, tutyadan mamül olup dört ayakla yükselen hokkanın üzeri yaprak figürleriyle dekore edilmiş olup pitbull figürü ile betimlenmiştir ve figürün iki yanında haznesi mevcuttur. Ölçü: 29 x 18 cm.

    TLSatıldı
  • BOHEM HOKKA TAKIMI-Uranyum rengi bohemden mamül olan ve zarif gövdenin orta hattında çift haznesi bulunan hokkanın kapakları gümüşten mamül olup 'L. G.' inisiyali barındırmaktadır.  Ölçü: 18 x 16 cm.

    Lot No: 9

    Lot: 9

    BOHEM HOKKA TAKIMI-Uranyum rengi bohemden mamül olan ve zarif gövdenin orta hattında çift haznesi bulunan hokkanın kapakları gümüşten mamül olup 'L. G.' inisiyali barındırmaktadır. Ölçü: 18 x 16 cm.

    TLSatıldı
  • HOKKA-Kristalden mamül olan ve sandal formu betimlenen hokkanın iki adet haznesi mevcuttur.  Ölçü: 12 x 5 cm.

    Lot No: 10

    Lot: 10

    HOKKA-Kristalden mamül olan ve sandal formu betimlenen hokkanın iki adet haznesi mevcuttur. Ölçü: 12 x 5 cm.

    TLSatıldı
  • PORSELEN RIHDAN HOKKA-Porselenden mamül zarif işlemeli ve floral süslemeli hokka iki bölümden oluşmaktadır.  Ölçü: 10 x 6 cm.

    Lot No: 11

    Lot: 11

    PORSELEN RIHDAN HOKKA-Porselenden mamül zarif işlemeli ve floral süslemeli hokka iki bölümden oluşmaktadır. Ölçü: 10 x 6 cm.

    TLSatıldı
  • UZAKDOĞU HOKKA TAKIMI-Gövde kısmı yassı formda porselenden mamül olan ve beyaz zemin üzeri mavi çiçeklerle süslenen hokka takımı dört adetten oluşmaktadır.  Ölçü: 6 x 5 cm.

    Lot No: 12

    Lot: 12

    UZAKDOĞU HOKKA TAKIMI-Gövde kısmı yassı formda porselenden mamül olan ve beyaz zemin üzeri mavi çiçeklerle süslenen hokka takımı dört adetten oluşmaktadır. Ölçü: 6 x 5 cm.

    TLSatıldı
  • UZAKDOĞU HOKKA TAKIMI-Özel yazılı kutusunun içerisinde yer alan ve 3 parçadan oluşan çin yazı seti.

    Lot No: 13

    Lot: 13

    UZAKDOĞU HOKKA TAKIMI-Özel yazılı kutusunun içerisinde yer alan ve 3 parçadan oluşan çin yazı seti.

    TLSatıldı
  • BAKIR ÜZERİ GÜMÜŞ APLİKELİ KUTU-Bakırdan mamül olan gövdenin üzeri gümüş aplike ile dekore edilmiş olup sülüs istif tarz 'Adalet mülkün temelidir.' yazmaktadır.  Ölçü: 9 x 8 cm.

    Lot No: 14

    Lot: 14

    BAKIR ÜZERİ GÜMÜŞ APLİKELİ KUTU-Bakırdan mamül olan gövdenin üzeri gümüş aplike ile dekore edilmiş olup sülüs istif tarz 'Adalet mülkün temelidir.' yazmaktadır. Ölçü: 9 x 8 cm.

    TLSatıldı
  • PİRİNÇ ÜZERİ GÜMÜŞ VE BAKIR İŞLEMELİ KUTU-Pirinçten mamül olan gövdenin üzeri gümüş ve bakır işlemelerle süslenen kutunun kapak ve gövde kısmında başarı ve gücü simgeleyen fil figürleriyle dekore edilmiştir.  Ölçü: 8 x 7 cm.

    Lot No: 15

    Lot: 15

    PİRİNÇ ÜZERİ GÜMÜŞ VE BAKIR İŞLEMELİ KUTU-Pirinçten mamül olan gövdenin üzeri gümüş ve bakır işlemelerle süslenen kutunun kapak ve gövde kısmında başarı ve gücü simgeleyen fil figürleriyle dekore edilmiştir. Ölçü: 8 x 7 cm.

    TLSatıldı
  • KÜTAHYA SERAMİK TABAK-Seramikten mamül çevre kısmı bitkisel motiflerle süslenen ve orta hattında 'Bismillahirrahmanirrahim' yazılı tabak Azim Kütahya damgalıdır.  Ölçü: 22 x 22 cm.

    Lot No: 16

    Lot: 16

    KÜTAHYA SERAMİK TABAK-Seramikten mamül çevre kısmı bitkisel motiflerle süslenen ve orta hattında 'Bismillahirrahmanirrahim' yazılı tabak Azim Kütahya damgalıdır. Ölçü: 22 x 22 cm.

    TLSatıldı
  • KÜTAHYA SERAMİK TABAK-Seramikten mamül olan ve gövde kısmı yoğun bir şekilde lale, karanfil, gül ve benzeri süslemelerle bezetilmiş olan tabağın orta hattında kufi tarzda “Bu da geçer yâ hu.” yazılıdır.  Ölçü: 30 x 30 cm.

    Lot No: 17

    Lot: 17

    KÜTAHYA SERAMİK TABAK-Seramikten mamül olan ve gövde kısmı yoğun bir şekilde lale, karanfil, gül ve benzeri süslemelerle bezetilmiş olan tabağın orta hattında kufi tarzda “Bu da geçer yâ hu.” yazılıdır. Ölçü: 30 x 30 cm.

    TLSatıldı
  • KÜTAHYA SERAMİK TABAK-Seramikten mamül olan ve gövde kısmı yoğun süslemelerle kaplanmış olan tabağın Azim Kütahya damgası mevcuttur.  Ölçü: 27 x 27 cm.

    Lot No: 18

    Lot: 18

    KÜTAHYA SERAMİK TABAK-Seramikten mamül olan ve gövde kısmı yoğun süslemelerle kaplanmış olan tabağın Azim Kütahya damgası mevcuttur. Ölçü: 27 x 27 cm.

    TLSatıldı
  • KÜTAHYA SERAMİK TABAK-Seramikten mamül çevre kısmı bitkisel motiflerle süslenen ve orta hattında 'Bismillahirrahmanirrahim' yazılı tabak Öz Çini Kütahya damgalıdır.  Ölçü: 30 x 30 cm.

    Lot No: 19

    Lot: 19

    KÜTAHYA SERAMİK TABAK-Seramikten mamül çevre kısmı bitkisel motiflerle süslenen ve orta hattında 'Bismillahirrahmanirrahim' yazılı tabak Öz Çini Kütahya damgalıdır. Ölçü: 30 x 30 cm.

    TLSatıldı
  • KÜTAHYA SERAMİK TABAK-Seramikten mamül çevre kısmı bitkisel motiflerle süslenen ve orta hattında 'Bismillahirrahmanirrahim' yazılıdır.  Ölçü: 30 x 30 cm.

    Lot No: 20

    Lot: 20

    KÜTAHYA SERAMİK TABAK-Seramikten mamül çevre kısmı bitkisel motiflerle süslenen ve orta hattında 'Bismillahirrahmanirrahim' yazılıdır. Ölçü: 30 x 30 cm.

    TLSatıldı
  • KÜTAHYA SERAMİK TABAK-Seramikten mamül olan ve çevreden gövdeye kadar yoğun işçiliklerle bezenen tabağın orta hattında 'ALLAH' lafzı yer almaktadır.  Ölçü: 32 x 32 cm.

    Lot No: 21

    Lot: 21

    KÜTAHYA SERAMİK TABAK-Seramikten mamül olan ve çevreden gövdeye kadar yoğun işçiliklerle bezenen tabağın orta hattında 'ALLAH' lafzı yer almaktadır. Ölçü: 32 x 32 cm.

    TLSatıldı
  • KÜTAHYA SERAMİK TABAK-20. yy. Seramikten mamül ve büyük ebatlı olan tabağın çevresi sıralı lale karanfil figürü ile süslenip gövde kısmına vazo içerisinde çiçek aranjmanı betimlemesi yapılmıştır.  Ölçü: 35 x 35 cm.

    Lot No: 22

    Lot: 22

    KÜTAHYA SERAMİK TABAK-20. yy. Seramikten mamül ve büyük ebatlı olan tabağın çevresi sıralı lale karanfil figürü ile süslenip gövde kısmına vazo içerisinde çiçek aranjmanı betimlemesi yapılmıştır. Ölçü: 35 x 35 cm.

    TLSatıldı
  • KÜTAHYA SERAMİK TABAK-Seramikten mamül ve oval forma sahip olan tabağın gövdesi etnik figürlerle ve floral desenlerle süslenmiş olup orta hattında buket betimlemesi barındırmaktadır.  Ölçü: 32 x 22 cm.

    Lot No: 23

    Lot: 23

    KÜTAHYA SERAMİK TABAK-Seramikten mamül ve oval forma sahip olan tabağın gövdesi etnik figürlerle ve floral desenlerle süslenmiş olup orta hattında buket betimlemesi barındırmaktadır. Ölçü: 32 x 22 cm.

    TLSatıldı
  • AY YILDIZ TABAK-Sır altı tekniğiyle tasarlanan ve bordüründe çiçek motifleriyle betimlenen tabağın orta hattında ay yıldız sembolü olup büyük ebata ve damgaya sahiptir.  Ölçü: 36 x 36 cm.

    Lot No: 24

    Lot: 24

    AY YILDIZ TABAK-Sır altı tekniğiyle tasarlanan ve bordüründe çiçek motifleriyle betimlenen tabağın orta hattında ay yıldız sembolü olup büyük ebata ve damgaya sahiptir. Ölçü: 36 x 36 cm.

    TLSatıldı
  • İSMAİL YİĞİT KÜTAHYA ŞERBETLİK-Seramikten mamül, zarif bombeli gövdeye ve tutamağa sahip olan şerbetiğin yoğun işçiliği ve İsmail Kütahya damgası mevcuttur.  Ölçü: 17 x 7 cm.

    Lot No: 25

    Lot: 25

    İSMAİL YİĞİT KÜTAHYA ŞERBETLİK-Seramikten mamül, zarif bombeli gövdeye ve tutamağa sahip olan şerbetiğin yoğun işçiliği ve İsmail Kütahya damgası mevcuttur. Ölçü: 17 x 7 cm.

    TLSatıldı
  • KÜTAHYA SERAMİK VAZO -Seramikten mamül, bombeli gövdeye ve boğuma sahip olan vazonun üzeri baştan uca çiçek, dal ve yaprak figürleriyle süslenmiştir.  Ölçü: 30 x 8 cm.

    Lot No: 26

    Lot: 26

    KÜTAHYA SERAMİK VAZO -Seramikten mamül, bombeli gövdeye ve boğuma sahip olan vazonun üzeri baştan uca çiçek, dal ve yaprak figürleriyle süslenmiştir. Ölçü: 30 x 8 cm.

    TLSatıldı
  • KÜTAHYA SERAMİK KANDİL-20. yy. Seramikten mamül, bombeli gövdesinin yüzeyi çiçek, dal ve yaprak figürleriyle betimlenmiş olup asma zinciri mevcuttur.  Ölçü: 16 x 12 cm.

    Lot No: 27

    Lot: 27

    KÜTAHYA SERAMİK KANDİL-20. yy. Seramikten mamül, bombeli gövdesinin yüzeyi çiçek, dal ve yaprak figürleriyle betimlenmiş olup asma zinciri mevcuttur. Ölçü: 16 x 12 cm.

    TLSatıldı
  • VİLLEROY&BOCH SERAMİK MAŞRAPA-Seramikten mamül, sır altı tekniği ile tasarlanmış olan ve beyaz astar üzeri mavi renkte floral ve natürmort betimlemelerine sahip olan maşrapanın Villeroy&Boch damgasına sahiptir.  Ölçü: 28 x 20 cm.

    Lot No: 28

    Lot: 28

    VİLLEROY&BOCH SERAMİK MAŞRAPA-Seramikten mamül, sır altı tekniği ile tasarlanmış olan ve beyaz astar üzeri mavi renkte floral ve natürmort betimlemelerine sahip olan maşrapanın Villeroy&Boch damgasına sahiptir. Ölçü: 28 x 20 cm.

    TLSatıldı
  • UZAKDOĞU SERAMİK TABAK-Seramikten mamül olan tabağın gövde kısmı etnik desenlerle tasarlanmıştır.  Ölçü: 26 x 26 cm.

    Lot No: 29

    Lot: 29

    UZAKDOĞU SERAMİK TABAK-Seramikten mamül olan tabağın gövde kısmı etnik desenlerle tasarlanmıştır. Ölçü: 26 x 26 cm.

    TLSatıldı
  • İRAN İŞİ KARO-Seramikten mamül iran işi karonun üzerine 'At Üzerinde Savaşçı' sahnesi betimlenmiştir.  Ölçü: 17 x 17 cm.

    Lot No: 30

    Lot: 30

    İRAN İŞİ KARO-Seramikten mamül iran işi karonun üzerine 'At Üzerinde Savaşçı' sahnesi betimlenmiştir. Ölçü: 17 x 17 cm.

    TLSatıldı
  • SELADON TABAK-19.yy. Açık gri hamurlu, yuvarlak formlu ve kalın sırlı olan tabak damgalıdır ve kenarında ufak bir tamiri mevcuttur.  Ölçü: 18 x 18 cm.

    Lot No: 31

    Lot: 31

    SELADON TABAK-19.yy. Açık gri hamurlu, yuvarlak formlu ve kalın sırlı olan tabak damgalıdır ve kenarında ufak bir tamiri mevcuttur. Ölçü: 18 x 18 cm.

    TLSatıldı
  • ÇİN DAMGALI OVAL TABAK-Porselenden mamül, bordürü etnik desenlerle ve gövdesi natürmort ve bitkisel motiflerle betimlenmiş olan tabağın oval formu mevcut olup çin damgasına sahiptir.  Ölçü: 30 x 22 cm.

    Lot No: 32

    Lot: 32

    ÇİN DAMGALI OVAL TABAK-Porselenden mamül, bordürü etnik desenlerle ve gövdesi natürmort ve bitkisel motiflerle betimlenmiş olan tabağın oval formu mevcut olup çin damgasına sahiptir. Ölçü: 30 x 22 cm.

    TLSatıldı
  • JAPON İMARİ DAMGALI KASE -Porselenden mamül, dış ve iç bordürü çiçek figürleri ve kuş betimlemeleriyle süslenmiş olup iç gövde bitkisel desenlerle dekore edilmiştir.  Büyük ebatlı olan kasenin japon damgası mevcuttur.  Ölçü: 25 x 25 cm.

    Lot No: 33

    Lot: 33

    JAPON İMARİ DAMGALI KASE -Porselenden mamül, dış ve iç bordürü çiçek figürleri ve kuş betimlemeleriyle süslenmiş olup iç gövde bitkisel desenlerle dekore edilmiştir. Büyük ebatlı olan kasenin japon damgası mevcuttur. Ölçü: 25 x 25 cm.

    TLSatıldı
  • J.P. PORSELEN BUHURDAN-Porselenden mamül, yoğun işçilikli, floral desenli ve zarif altın yaldız süslemeleriyle bezenen buhurdan büyük ebatlı ve J.P damgalıdır.  Ölçü: 30 x 18 cm.

    Lot No: 34

    Lot: 34

    J.P. PORSELEN BUHURDAN-Porselenden mamül, yoğun işçilikli, floral desenli ve zarif altın yaldız süslemeleriyle bezenen buhurdan büyük ebatlı ve J.P damgalıdır. Ölçü: 30 x 18 cm.

    TLSatıldı
  • J.P. PORSELEN BUHURDAN-Porselenden mamül, yoğun işçilikli, floral desenli ve zarif altın yaldız süslemeleriyle bezenen buhurdan büyük ebatlı ve J.P damgalıdır.  Ölçü: 30 x 18 cm.

    Lot No: 35

    Lot: 35

    J.P. PORSELEN BUHURDAN-Porselenden mamül, yoğun işçilikli, floral desenli ve zarif altın yaldız süslemeleriyle bezenen buhurdan büyük ebatlı ve J.P damgalıdır. Ölçü: 30 x 18 cm.

    TLSatıldı
  • ROYAL ALBERT KAHVE SETİ-Porselenden mamül, beyaz ve lacivert zemin üzeri floral desenlerle süslenen set 6 kişiliktir ve 24 parçadan oluşmaktadır. İyi kondüsyonda olan setin Royal Albert damgası mevcuttur.

    Lot No: 36

    Lot: 36

    ROYAL ALBERT KAHVE SETİ-Porselenden mamül, beyaz ve lacivert zemin üzeri floral desenlerle süslenen set 6 kişiliktir ve 24 parçadan oluşmaktadır. İyi kondüsyonda olan setin Royal Albert damgası mevcuttur.

    TLSatıldı
  • BOHEM NARGİLE ŞİŞESİ-Lacivert bohem üzeri çiçek desenleriyle süslenen şişenin bombeli gövdesi ve yukarıya doğru çıkan boğumu mevcuttur.  Ölçü: 22 x 14 cm.

    Lot No: 37

    Lot: 37

    BOHEM NARGİLE ŞİŞESİ-Lacivert bohem üzeri çiçek desenleriyle süslenen şişenin bombeli gövdesi ve yukarıya doğru çıkan boğumu mevcuttur. Ölçü: 22 x 14 cm.

    TLSatıldı
  • BEYKOZ AY YILDIZ NARGİLE ŞİŞESİ-Beykoz üzeri el boyama ve altın yaldızla süslenmiş olan şişenin üzerinde nadir rastlanılan ay yıldız betimlemesi mevcuttur ve koleksiyonluk eserler statüsündedir.  Ölçü: 28.5 x 13 cm.

    Lot No: 38

    Lot: 38

    BEYKOZ AY YILDIZ NARGİLE ŞİŞESİ-Beykoz üzeri el boyama ve altın yaldızla süslenmiş olan şişenin üzerinde nadir rastlanılan ay yıldız betimlemesi mevcuttur ve koleksiyonluk eserler statüsündedir. Ölçü: 28.5 x 13 cm.

    TLSatıldı
  • BOHEM PORTRELİ VAZO-Yeşil bohem üzeri yoğun altın yaldızla tasarlanan; çiçek, yaprak ve dal motifleriyle süslenmiş olan vazonun iki zarif tutamağı mevcut olup gövde kısmında mineli portre barındırmaktadır.  Ölçü: 38 x 16 cm.

    Lot No: 39

    Lot: 39

    BOHEM PORTRELİ VAZO-Yeşil bohem üzeri yoğun altın yaldızla tasarlanan; çiçek, yaprak ve dal motifleriyle süslenmiş olan vazonun iki zarif tutamağı mevcut olup gövde kısmında mineli portre barındırmaktadır. Ölçü: 38 x 16 cm.

    TLSatıldı
  • OPALİN ŞEKERLİK-Pembe renkte gövde ve kapağa sahip olan şekerliğin zarif formu mevcut olup kendinden desenlidir. Büyük ebatlı ve opalinden mamül olan şekerliğin renk geçişleri mevcuttur.  Ölçü: 37 x 12 cm.

    Lot No: 40

    Lot: 40

    OPALİN ŞEKERLİK-Pembe renkte gövde ve kapağa sahip olan şekerliğin zarif formu mevcut olup kendinden desenlidir. Büyük ebatlı ve opalinden mamül olan şekerliğin renk geçişleri mevcuttur. Ölçü: 37 x 12 cm.

    TLSatıldı
  • BEYKOZ OPALİN İBRİK-Opalinden mamül, beyaz üzeri çiçek figürlerinin betimlendiği ibrik, zarif tutamak ve kapağa sahiptir. Ölçü: 28 cm.

    Lot No: 41

    Lot: 41

    BEYKOZ OPALİN İBRİK-Opalinden mamül, beyaz üzeri çiçek figürlerinin betimlendiği ibrik, zarif tutamak ve kapağa sahiptir. Ölçü: 28 cm.

    TLSatıldı
  • T.K DAMGALI PORSELEN SET-5 adet pilavlık ve 2 adet bonboniereden oluşan 7 parçalık set porselenden mamül olup beyaz zemin üzeri mavi süslemelere ve çiçek figürlü tutamaklara sahiptir. İyi kondüsyonlu set T.K damgasına sahiptir.

    Lot No: 42

    Lot: 42

    T.K DAMGALI PORSELEN SET-5 adet pilavlık ve 2 adet bonboniereden oluşan 7 parçalık set porselenden mamül olup beyaz zemin üzeri mavi süslemelere ve çiçek figürlü tutamaklara sahiptir. İyi kondüsyonlu set T.K damgasına sahiptir.

    TLSatıldı
  • BEYKOZ TABAKLI ŞEKERLİK-Fransız zarif formda tasarlanmış olan şekerliğin aynı formda kapağı ve çiçek figürünün betimlendiği altlığı mevcuttur ve altın yaldızla süslenmiştir. Ölçü: Şekerlik: 20 x 9 cm, Altlık: 15 x 15 cm.

    Lot No: 43

    Lot: 43

    BEYKOZ TABAKLI ŞEKERLİK-Fransız zarif formda tasarlanmış olan şekerliğin aynı formda kapağı ve çiçek figürünün betimlendiği altlığı mevcuttur ve altın yaldızla süslenmiştir. Ölçü: Şekerlik: 20 x 9 cm, Altlık: 15 x 15 cm.

    TLSatıldı
  • FRANSIZ PAMUKLUK-Fransız kapaklı pamukluğun gövde kısmı el işçilikli çiçek motifleriyle süslenmiş olup altın yaldıza zenginleştirilmiştir.  Ölçü: 20 x 8 cm.

    Lot No: 44

    Lot: 44

    FRANSIZ PAMUKLUK-Fransız kapaklı pamukluğun gövde kısmı el işçilikli çiçek motifleriyle süslenmiş olup altın yaldıza zenginleştirilmiştir. Ölçü: 20 x 8 cm.

    TLSatıldı
  • KRİSTAL BOHEM KADEH SETİ-Marika markalı olan ve kesme kristalden mamül bohem set 6 farklı renkten oluşmaktadır ve özel kutusunun içerisinde yer almaktadır.  Ölçü: 22 cm.

    Lot No: 45

    Lot: 45

    KRİSTAL BOHEM KADEH SETİ-Marika markalı olan ve kesme kristalden mamül bohem set 6 farklı renkten oluşmaktadır ve özel kutusunun içerisinde yer almaktadır. Ölçü: 22 cm.

    TLSatıldı
  • ORYANTAL HEYKEL-Ahşaptan mamül, kök boyalı olan heykel büyük ebatlı ve iyi kondüsyonludur.  Ölçü: 45 cm.

    Lot No: 46

    Lot: 46

    ORYANTAL HEYKEL-Ahşaptan mamül, kök boyalı olan heykel büyük ebatlı ve iyi kondüsyonludur. Ölçü: 45 cm.

    TLSatıldı
  • BRONZ SAVAŞÇI FİGÜR-Bronzdan mamül Viyana savaşçı figürünün betimlendiği mini heykel.  Ölçü: 12 x 4 cm.

    Lot No: 47

    Lot: 47

    BRONZ SAVAŞÇI FİGÜR-Bronzdan mamül Viyana savaşçı figürünün betimlendiği mini heykel. Ölçü: 12 x 4 cm.

    TLSatıldı
  • ÇİFT BAKIR HAVAN ŞAMDAN-Bakırdan mamül olan ve zarif gövdesi bulunan şamdan çifttir ve damgaya sahiptir.  Ölçü: 40 cm.

    Lot No: 48

    Lot: 48

    ÇİFT BAKIR HAVAN ŞAMDAN-Bakırdan mamül olan ve zarif gövdesi bulunan şamdan çifttir ve damgaya sahiptir. Ölçü: 40 cm.

    TLSatıldı
  • BAKIR GÜĞÜM-Bakırdan mamül olan ve büyük ebatlı olan güğümün kendinden desenleri, zarif kulp ve kapağı mevcuttur.  Ölçü: 50 cm.

    Lot No: 49

    Lot: 49

    BAKIR GÜĞÜM-Bakırdan mamül olan ve büyük ebatlı olan güğümün kendinden desenleri, zarif kulp ve kapağı mevcuttur. Ölçü: 50 cm.

    TLSatıldı
  • OSMANLI ÇİFT PİRİNÇ PİLAVLIK-Pirinçten mamül olan çift pilavlığın zarif tutamaklı kapakları mevcut olup gövde kısmında damga barındırmaktadır.  Ölçü: 23 x 14 cm.

    Lot No: 50

    Lot: 50

    OSMANLI ÇİFT PİRİNÇ PİLAVLIK-Pirinçten mamül olan çift pilavlığın zarif tutamaklı kapakları mevcut olup gövde kısmında damga barındırmaktadır. Ölçü: 23 x 14 cm.

    TLSatıldı
  • BRONZ KINA TASI-Hint imalatlı ve bronzdan mamül olan kına tasının iç ve dış bordürü ve iç ve dış gövdesi tamamen kalem işçiliği ile tasarlanmış olup, hayvan, bitki ve insan betimlemeleriyle süslenmiştir.  Ölçü: 10 x 3 cm.

    Lot No: 51

    Lot: 51

    BRONZ KINA TASI-Hint imalatlı ve bronzdan mamül olan kına tasının iç ve dış bordürü ve iç ve dış gövdesi tamamen kalem işçiliği ile tasarlanmış olup, hayvan, bitki ve insan betimlemeleriyle süslenmiştir. Ölçü: 10 x 3 cm.

    TLSatıldı
  • BRONZ ÜZERİ MİNE İŞÇİLİKLİ ABAJUR-Bronzdan mamül, dört zarif ayakla yükseltilmiş ve gövdeden yukarıya doğru devam eden floral desenlerle süslenmiş olan abajurlar çifttir ve mineyle zenginleştirilmiştir.   Ölçü: 48 cm.

    Lot No: 52

    Lot: 52

    BRONZ ÜZERİ MİNE İŞÇİLİKLİ ABAJUR-Bronzdan mamül, dört zarif ayakla yükseltilmiş ve gövdeden yukarıya doğru devam eden floral desenlerle süslenmiş olan abajurlar çifttir ve mineyle zenginleştirilmiştir. Ölçü: 48 cm.

    TLSatıldı
  • GÜMÜŞ KAPLAMA DAMGALI ISTAKA TAKIMI-Metal üzeri gümüş kaplama olan ve 10 adetten oluşan ıstaka takımının zarif tutamak ve gövdesi mevcut olup, çiçek ve dal figürleriyle süslenmiştir. Ön yüzü 'Uzay' betimlemeli olan ıstakalar damgalıdır.  Ölçü: 10 x 8 cm

    Lot No: 53

    Lot: 53

    GÜMÜŞ KAPLAMA DAMGALI ISTAKA TAKIMI-Metal üzeri gümüş kaplama olan ve 10 adetten oluşan ıstaka takımının zarif tutamak ve gövdesi mevcut olup, çiçek ve dal figürleriyle süslenmiştir. Ön yüzü 'Uzay' betimlemeli olan ıstakalar damgalıdır. Ölçü: 10 x 8 cm

    TLSatıldı
  • BARDAKLI DAMGALI ISTAKA TAKIMI-Istakalar metal üzeri gümüş kaplama olup zarif tutamak ve bitkisel motiflere ve damgaya sahiptir. Bardaklar ince cam üzeri zarif işçiliklerle süslenmiş olup 6 adetten oluşmaktadır.  Ölçü: 11 x 7 cm.

    Lot No: 54

    Lot: 54

    BARDAKLI DAMGALI ISTAKA TAKIMI-Istakalar metal üzeri gümüş kaplama olup zarif tutamak ve bitkisel motiflere ve damgaya sahiptir. Bardaklar ince cam üzeri zarif işçiliklerle süslenmiş olup 6 adetten oluşmaktadır. Ölçü: 11 x 7 cm.

    TLSatıldı
  • CHRİSTOFLE ÇAY SETİ-Metal üzeri gümüş kaplama olan ve 3 parçadan oluşan çay seti iyi kondüsyonda olup Christofle damgası barındırmaktadır.  Küçük çaydanlık: 10 x 10 cm, Büyük çaydanlık: 13 x 6 cm, Sütlük: 8 x 6 cm.

    Lot No: 55

    Lot: 55

    CHRİSTOFLE ÇAY SETİ-Metal üzeri gümüş kaplama olan ve 3 parçadan oluşan çay seti iyi kondüsyonda olup Christofle damgası barındırmaktadır. Küçük çaydanlık: 10 x 10 cm, Büyük çaydanlık: 13 x 6 cm, Sütlük: 8 x 6 cm.

    TLSatıldı
  • İMZALI GÜMÜŞ KAPLAMA BUHURDAN-Metal üzeri gümüş kaplama olan buhurdan üç zarif ayakla yükseltilmiş olup taban kısmı etnik desenlerle süslenmiştir ve aynı desenlergövde de devam ettirilmiştir.  Büyük ebatlı buhurdan imzalıdır.  Ölçü: 36 x 29 cm.

    Lot No: 56

    Lot: 56

    İMZALI GÜMÜŞ KAPLAMA BUHURDAN-Metal üzeri gümüş kaplama olan buhurdan üç zarif ayakla yükseltilmiş olup taban kısmı etnik desenlerle süslenmiştir ve aynı desenlergövde de devam ettirilmiştir. Büyük ebatlı buhurdan imzalıdır. Ölçü: 36 x 29 cm.

    TLSatıldı
  •  GRAVÜRLÜ BAHARAT SETİ-Tuzluk, pulbiberlik ve karabiberlik olmak üzere üç parçadan oluşan baharat takımının gövde kısmı kristal cam üzeri gravürlü olup floral desenlerle süslenmiştir.  Ölçü: 8 x 5 cm.

    Lot No: 57

    Lot: 57

    GRAVÜRLÜ BAHARAT SETİ-Tuzluk, pulbiberlik ve karabiberlik olmak üzere üç parçadan oluşan baharat takımının gövde kısmı kristal cam üzeri gravürlü olup floral desenlerle süslenmiştir. Ölçü: 8 x 5 cm.

    TLSatıldı
  • DAMGALI GÜMÜŞ KASE-Üç ayakla yükseltilen kasenin iç ve dış bordürü asma yaprakları, üzüm salıkmları, dal ve yaprak betimlemeleriyle süslenmiş olup 830 damgalıdır ve büyük ebatlıdır.  Ölçü: 391 gram, 19 x 9 cm.

    Lot No: 58

    Lot: 58

    DAMGALI GÜMÜŞ KASE-Üç ayakla yükseltilen kasenin iç ve dış bordürü asma yaprakları, üzüm salıkmları, dal ve yaprak betimlemeleriyle süslenmiş olup 830 damgalıdır ve büyük ebatlıdır. Ölçü: 391 gram, 19 x 9 cm.

    TLSatıldı
  • İRAN İŞİ GÜMÜŞ VAZO-Gümüşten mamül, üzeri yoğun kabartma işçiliğiyle tasarlanan; kuş ve çiçek figürlerinin barındığı iran işi vazo iyi kondüsyonludur ve damgalıdır.  Ölçü: 365 gr, 17 x 6 cm.

    Lot No: 59

    Lot: 59

    İRAN İŞİ GÜMÜŞ VAZO-Gümüşten mamül, üzeri yoğun kabartma işçiliğiyle tasarlanan; kuş ve çiçek figürlerinin barındığı iran işi vazo iyi kondüsyonludur ve damgalıdır. Ölçü: 365 gr, 17 x 6 cm.

    TLSatıldı
  • SULTAN ABDÜLHAMİD HAN TUĞRALI GÜMÜŞ GÜLAPTAN-Gümüşten mamül, yaprak betimlemeleriyle tasarlanan altlıkla başlayıp dilimli ve boğumlu gövdeyle devam eden gülaptanın her çiçek figürünün yaprağında tuğrası olup hafif sislnmiş durumdadır. Ölçü: 175 gr, 16 cm.

    Lot No: 60

    Lot: 60

    SULTAN ABDÜLHAMİD HAN TUĞRALI GÜMÜŞ GÜLAPTAN-Gümüşten mamül, yaprak betimlemeleriyle tasarlanan altlıkla başlayıp dilimli ve boğumlu gövdeyle devam eden gülaptanın her çiçek figürünün yaprağında tuğrası olup hafif sislnmiş durumdadır. Ölçü: 175 gr, 16 cm.

    TLSatıldı
  • SULTAN ABDÜLHAMİD HAN TUĞRALI KAPAKLI GÜMÜŞ ŞEKERLİK-Gümüşten mamül, zarif bir ayakla yükselen ve gövdesi açılan çiçek betimlemesiyle tasarlanan şekerliğin çiçek figürlü kapağı olup içerisi altın vermeylidir ve Sultan Abdülhamid Han tuğrasına sahiptir.
Ölçü: 318 gr, 18 x 13 cm.

    Lot No: 61

    Lot: 61

    SULTAN ABDÜLHAMİD HAN TUĞRALI KAPAKLI GÜMÜŞ ŞEKERLİK-Gümüşten mamül, zarif bir ayakla yükselen ve gövdesi açılan çiçek betimlemesiyle tasarlanan şekerliğin çiçek figürlü kapağı olup içerisi altın vermeylidir ve Sultan Abdülhamid Han tuğrasına sahiptir. Ölçü: 318 gr, 18 x 13 cm.

    TLSatıldı
  • SULTAN ABDÜLHAMİD HAN TUĞRALI KAPAKLI GÜMÜŞ MACUNLUK-Gümüşten mamül, altlığı, gövdesi ve kapağında olmak üzere üç tane tuğra barındıran macunluğun çiçek figürlü iki kulbu mevcut olup çok zarif bir tasarıma sahiptir ve sahı mevcuttur.  Ölçü:  300 gr, 15 x 14 cm.

    Lot No: 62

    Lot: 62

    SULTAN ABDÜLHAMİD HAN TUĞRALI KAPAKLI GÜMÜŞ MACUNLUK-Gümüşten mamül, altlığı, gövdesi ve kapağında olmak üzere üç tane tuğra barındıran macunluğun çiçek figürlü iki kulbu mevcut olup çok zarif bir tasarıma sahiptir ve sahı mevcuttur. Ölçü: 300 gr, 15 x 14 cm.

    TLSatıldı
  • SAVATLI DAMGALI GÜMÜŞ ŞEKERLİK-Gümüşten mamül, zarif tutamak ve yuvarlak gövdeden oluşan şekerliğin dış bordürü savat işçiliğiyle bezenmiş olup şekerlik içi altın vermeylidir ve 875 rus damgalıdır.  Ölçü: 142 gr, 12 x 10 cm.

    Lot No: 63

    Lot: 63

    SAVATLI DAMGALI GÜMÜŞ ŞEKERLİK-Gümüşten mamül, zarif tutamak ve yuvarlak gövdeden oluşan şekerliğin dış bordürü savat işçiliğiyle bezenmiş olup şekerlik içi altın vermeylidir ve 875 rus damgalıdır. Ölçü: 142 gr, 12 x 10 cm.

    TLSatıldı
  • KALEM İŞÇİLİKLİ GÜMÜŞ ŞEKERLİK-Gümüşten mamül, zarif tutamak ve yuvarlak gövdeden oluşan şekerliğin dış bördürü ve tutamağı kalem işçiliklerle süslenmiş olup şekerlik içi altın vermeylidir ve 875 rus damgalıdır.  Ölçü: 162 gr, 12 x 10 cm.

    Lot No: 64

    Lot: 64

    KALEM İŞÇİLİKLİ GÜMÜŞ ŞEKERLİK-Gümüşten mamül, zarif tutamak ve yuvarlak gövdeden oluşan şekerliğin dış bördürü ve tutamağı kalem işçiliklerle süslenmiş olup şekerlik içi altın vermeylidir ve 875 rus damgalıdır. Ölçü: 162 gr, 12 x 10 cm.

    TLSatıldı
  • ÇİFT GÜMÜŞ ISTAKA-Gümüşten mamül, üç ayakla yükseltilmiş olup ve zarif tutamağa sahip olan ıstakalar çifttir ve üzerleri kalem işçiliklerle süslenmiştir.  Ölçü: 94 gr, 7 x 7 cm.

    Lot No: 65

    Lot: 65

    ÇİFT GÜMÜŞ ISTAKA-Gümüşten mamül, üç ayakla yükseltilmiş olup ve zarif tutamağa sahip olan ıstakalar çifttir ve üzerleri kalem işçiliklerle süslenmiştir. Ölçü: 94 gr, 7 x 7 cm.

    TLSatıldı
  • KALEM İŞÇİLİKLİ SULTAN ABDÜLHAMİD HAN TUĞRALI GÜMÜŞ ISTAKA-Gümüşten mamül, zarif tutamağı ve gövde tasarımına sahip olan ıstakanın iki yanında ay yıldız ve ön yüzünde devlet arması betimlemesi vardır ve Sultan Abdülhamid Han tuğrası mevcuttur.  Ölçü: 70 gr, 7 x 6 cm.

    Lot No: 66

    Lot: 66

    KALEM İŞÇİLİKLİ SULTAN ABDÜLHAMİD HAN TUĞRALI GÜMÜŞ ISTAKA-Gümüşten mamül, zarif tutamağı ve gövde tasarımına sahip olan ıstakanın iki yanında ay yıldız ve ön yüzünde devlet arması betimlemesi vardır ve Sultan Abdülhamid Han tuğrası mevcuttur. Ölçü: 70 gr, 7 x 6 cm.

    TLSatıldı
  • SULTAN ABDÜLHAMİD HAN TUĞRALI ÇİFT GÜMÜŞ BARDAK-Gümüş üzeri altın vermeyli olan çift bardağın gövde yüzeyi kalem işçiliği ile bezetilip çiçek desenleriyle süslenmiştir ve Sultan Abdülhamid Han tuğrası mevcuttur.  Ölçü: 124 gr, 8 x 7 cm.

    Lot No: 67

    Lot: 67

    SULTAN ABDÜLHAMİD HAN TUĞRALI ÇİFT GÜMÜŞ BARDAK-Gümüş üzeri altın vermeyli olan çift bardağın gövde yüzeyi kalem işçiliği ile bezetilip çiçek desenleriyle süslenmiştir ve Sultan Abdülhamid Han tuğrası mevcuttur. Ölçü: 124 gr, 8 x 7 cm.

    TLSatıldı
  • SULTAN ABDÜLHAMİD HAN TUĞRALI ÇİFT AZNAVUR GÜMÜŞ BARDAK-Gümüşten mamül, gövde yüzeyi yoğun ve kusursuz aznavur işçiliği ile bezetilmiş olan çift bardağın içerisi altın vermeylidir ve Sultan Abdülhamid Han tuğraya ve saha sahiptir.  Ölçü: 168 gr, 10 x 8 cm.

    Lot No: 68

    Lot: 68

    SULTAN ABDÜLHAMİD HAN TUĞRALI ÇİFT AZNAVUR GÜMÜŞ BARDAK-Gümüşten mamül, gövde yüzeyi yoğun ve kusursuz aznavur işçiliği ile bezetilmiş olan çift bardağın içerisi altın vermeylidir ve Sultan Abdülhamid Han tuğraya ve saha sahiptir. Ölçü: 168 gr, 10 x 8 cm.

    TLSatıldı
  • SULTAN ABDÜLHAMİD HAN TUĞRALI ÇİFT GÜMÜŞ İNİSİYALLİ BARDAK-Gümüşten mamül, gövde kısımları asma yaprakları, floral desenler ve natürmort işçiliklerle bezenmiş olan çift bardaklar büyük ebatlıdır, İnisiyallidir ve Sultan Abdülhamid Han tuğralıdır.  Ölçü: 202 gr, 10 x 8 cm.

    Lot No: 69

    Lot: 69

    SULTAN ABDÜLHAMİD HAN TUĞRALI ÇİFT GÜMÜŞ İNİSİYALLİ BARDAK-Gümüşten mamül, gövde kısımları asma yaprakları, floral desenler ve natürmort işçiliklerle bezenmiş olan çift bardaklar büyük ebatlıdır, İnisiyallidir ve Sultan Abdülhamid Han tuğralıdır. Ölçü: 202 gr, 10 x 8 cm.

    TLSatıldı
  • SULTAN ABDÜLHAMİD HAN TUĞRALI GÜMÜŞ BARDAK-Gümüşten mamül, gövde yüzeyi dal ve yaprak betimlemeleriyle süslenmiş olan bardak büyük ebatlıdır ve Sultan abdülhamid Han tuğraya ve saha sahiptir.  Ölçü: 98 gr, 9 x 8 cm.

    Lot No: 70

    Lot: 70

    SULTAN ABDÜLHAMİD HAN TUĞRALI GÜMÜŞ BARDAK-Gümüşten mamül, gövde yüzeyi dal ve yaprak betimlemeleriyle süslenmiş olan bardak büyük ebatlıdır ve Sultan abdülhamid Han tuğraya ve saha sahiptir. Ölçü: 98 gr, 9 x 8 cm.

    TLSatıldı
  • SULTAN ABDÜLHAMİD HAN TUĞRALI  AZNAVUR GÜMÜŞ BARDAK-Gümüşten mamül, üst bordürü çiçek figürleri ile ve gövde yüzeyi yoğun aznavur işçiliği ile bezenmiş olan ve içerisi altın vermeyli olup Sultan Abdülhamid Han tuğraya sahiptir ve hafif silinmiştir.  Ölçü: 96gr, 9 x 8 cm.

    Lot No: 71

    Lot: 71

    SULTAN ABDÜLHAMİD HAN TUĞRALI AZNAVUR GÜMÜŞ BARDAK-Gümüşten mamül, üst bordürü çiçek figürleri ile ve gövde yüzeyi yoğun aznavur işçiliği ile bezenmiş olan ve içerisi altın vermeyli olup Sultan Abdülhamid Han tuğraya sahiptir ve hafif silinmiştir. Ölçü: 96gr, 9 x 8 cm.

    TLSatıldı
  • SULTAN ABDÜLHAMİD HAN TUĞRALI ÇİFT KAPAKLI GÜMÜŞ SAHLEPLİK-Gümüşten mamül, altlık, sahleplik ve kapağı olmak üzere 3 parçadan oluşan sahleplikler yoğun kalem işçiliğe sahip olup kapağında yarı değerli taş süslemesine ve tuğraya sahiptir.  Ölçü: 867 gr, 15 x 7 cm.

    Lot No: 72

    Lot: 72

    SULTAN ABDÜLHAMİD HAN TUĞRALI ÇİFT KAPAKLI GÜMÜŞ SAHLEPLİK-Gümüşten mamül, altlık, sahleplik ve kapağı olmak üzere 3 parçadan oluşan sahleplikler yoğun kalem işçiliğe sahip olup kapağında yarı değerli taş süslemesine ve tuğraya sahiptir. Ölçü: 867 gr, 15 x 7 cm.

    TLSatıldı
  • SULTAN ABDÜLHAMİD HAN TUĞRALI GÜMÜŞ ÇAMÇAK-Gümüşten mamül, dış bordürü etnik desenlerle süslenmiş olan ve zarif tutamağının üst kısmında kuş figürünü betimleyen çamçak Sultan Abdülhamid Han tuğraya ve saha sahiptir.  Ölçü: 287 gr, 18 x 6 cm.

    Lot No: 73

    Lot: 73

    SULTAN ABDÜLHAMİD HAN TUĞRALI GÜMÜŞ ÇAMÇAK-Gümüşten mamül, dış bordürü etnik desenlerle süslenmiş olan ve zarif tutamağının üst kısmında kuş figürünü betimleyen çamçak Sultan Abdülhamid Han tuğraya ve saha sahiptir. Ölçü: 287 gr, 18 x 6 cm.

    TLSatıldı
  • SULTAN ABDÜLHAMİD HAN TUĞRALI ÇİFT GÜMÜŞ ÇEREZLİK-Gümüşten mamül, bordür kısmı zarif testere işçilikli olan çerezlikler çift olup Sultan Abdülhamid Han tuğralıdır ve sahı mevcuttur.  Ölçü: 134 gr, 11 x 11 cm.

    Lot No: 74

    Lot: 74

    SULTAN ABDÜLHAMİD HAN TUĞRALI ÇİFT GÜMÜŞ ÇEREZLİK-Gümüşten mamül, bordür kısmı zarif testere işçilikli olan çerezlikler çift olup Sultan Abdülhamid Han tuğralıdır ve sahı mevcuttur. Ölçü: 134 gr, 11 x 11 cm.

    TLSatıldı
  • SULTAN ABDÜLHAMİD HAN TUĞRALI AZNAVUR GÜMÜŞ ÇEREZLİK-Gümüşten mamül, dört zarif ayakla yükseltilen; bordür ve gövde yüzeyi yoğun ve dalgalı aznavur işçilikleriyle bezenmiş olan çerezlik Sultan Abdülhamid Han tuğraya ve saha sahiptir.  Ölçü: 231 gr, 18 x 5 cm.

    Lot No: 75

    Lot: 75

    SULTAN ABDÜLHAMİD HAN TUĞRALI AZNAVUR GÜMÜŞ ÇEREZLİK-Gümüşten mamül, dört zarif ayakla yükseltilen; bordür ve gövde yüzeyi yoğun ve dalgalı aznavur işçilikleriyle bezenmiş olan çerezlik Sultan Abdülhamid Han tuğraya ve saha sahiptir. Ölçü: 231 gr, 18 x 5 cm.

    TLSatıldı
  • SULTAN ABDÜLHAMİD HAN TUĞRALI AZNAVUR GÜMÜŞ ÇEREZLİK-Gümüşten mamül, üç zarif ayakla yükseltilen; bordür ve gövde yüzeyi yoğun ve dalgalı aznavur işçilikleriyle bezenmiş olan çerezlik Sultan Abdülhamid Han tuğraya ve saha sahiptir.  Ölçü: 242 gr, 17.5 x 4 cm.

    Lot No: 76

    Lot: 76

    SULTAN ABDÜLHAMİD HAN TUĞRALI AZNAVUR GÜMÜŞ ÇEREZLİK-Gümüşten mamül, üç zarif ayakla yükseltilen; bordür ve gövde yüzeyi yoğun ve dalgalı aznavur işçilikleriyle bezenmiş olan çerezlik Sultan Abdülhamid Han tuğraya ve saha sahiptir. Ölçü: 242 gr, 17.5 x 4 cm.

    TLSatıldı
  • SULTAN ABDÜLHAMİD HAN TUĞRALI AZNAVUR GÜMÜŞ ÇEREZLİK-Gümüşten mamül, dört zarif ayakla yükseltilen; bordür ve gövde yüzeyi yoğun ve dalgalı aznavur işçilikleriyle bezenmiş olan çerezlik Sultan Abdülhamid Han tuğraya ve saha sahiptir.  Ölçü: 213 gr, 18 x 5 cm.

    Lot No: 77

    Lot: 77

    SULTAN ABDÜLHAMİD HAN TUĞRALI AZNAVUR GÜMÜŞ ÇEREZLİK-Gümüşten mamül, dört zarif ayakla yükseltilen; bordür ve gövde yüzeyi yoğun ve dalgalı aznavur işçilikleriyle bezenmiş olan çerezlik Sultan Abdülhamid Han tuğraya ve saha sahiptir. Ölçü: 213 gr, 18 x 5 cm.

    TLSatıldı
  • SULTAN ABDÜLHAMİD HAN TUĞRALI İNİSİYALLİ AZNAVUR GÜMÜŞ ÇEREZLİK-Gümüşten mamül, bordür ve gövde kısmı yoğun ve dalgalı aznavur işçilikle süslenmiş olup ön yüzünde inisiyal barındırmaktadır ve Sultan Abdülhamid Han tuğraya sahiptir.  Ölçü: 207 gr, 17 x 17 cm.

    Lot No: 78

    Lot: 78

    SULTAN ABDÜLHAMİD HAN TUĞRALI İNİSİYALLİ AZNAVUR GÜMÜŞ ÇEREZLİK-Gümüşten mamül, bordür ve gövde kısmı yoğun ve dalgalı aznavur işçilikle süslenmiş olup ön yüzünde inisiyal barındırmaktadır ve Sultan Abdülhamid Han tuğraya sahiptir. Ölçü: 207 gr, 17 x 17 cm.

    TLSatıldı
  • SULTAN ABDÜLHAMİD HAN TUĞRALI ÖZEL KUTUSUNDA ZARF VE FİNCAN TAKIMI-Özel deri kaplama tuğra betimlemeli kutusunun içerisinde yer alan ve 12 adetten oluşan setin zarfları gümüşten mamül, azur işçilikli ve tuğralıdır. Porselenler kuznetsov damgalıdır.  Ölçü: 228 gr, 55 x 5 cm.

    Lot No: 79

    Lot: 79

    SULTAN ABDÜLHAMİD HAN TUĞRALI ÖZEL KUTUSUNDA ZARF VE FİNCAN TAKIMI-Özel deri kaplama tuğra betimlemeli kutusunun içerisinde yer alan ve 12 adetten oluşan setin zarfları gümüşten mamül, azur işçilikli ve tuğralıdır. Porselenler kuznetsov damgalıdır. Ölçü: 228 gr, 55 x 5 cm.

    TLSatıldı
  • TELKARİ ALTIN VERMEYLİ GÜMÜŞ ZARF-Gümüşten mamül, özel telkari işçiliği ile tasarlanmış olan zarf altın vermeylidir ve kabartmalı çiçek betimlemeleriyle süslenmiştir.  Ölçü: 53 gr, 6 x 4.5 cm.

    Lot No: 80

    Lot: 80

    TELKARİ ALTIN VERMEYLİ GÜMÜŞ ZARF-Gümüşten mamül, özel telkari işçiliği ile tasarlanmış olan zarf altın vermeylidir ve kabartmalı çiçek betimlemeleriyle süslenmiştir. Ölçü: 53 gr, 6 x 4.5 cm.

    TLSatıldı
  • SULTAN ABDÜLHAMİD HAN TUĞRALI GÜMÜŞ İBRİK-Gümüşten mamül, zarif tutamak ve kapağa sahip olan ibrik kallavi ebatlı olup Sultan Abdülhamid Han tuğralıdır.  Ölçü: 1480 gr, 32 x 10 cm.

    Lot No: 81

    Lot: 81

    SULTAN ABDÜLHAMİD HAN TUĞRALI GÜMÜŞ İBRİK-Gümüşten mamül, zarif tutamak ve kapağa sahip olan ibrik kallavi ebatlı olup Sultan Abdülhamid Han tuğralıdır. Ölçü: 1480 gr, 32 x 10 cm.

    TLSatıldı
  • SULTAN ABDÜLHAMİD HAN TUĞRALI GÜMÜŞ İBRİK-Gümüşten mamül, zarif tutamak ve gövdeye sahip olan ibriğin gövde yüzeyi kalem işçiliği ile bezenmiş olup tutamağı çiçek figürü ile dekore edilmiştir ve Sultan Abdülhamid Han tuğralıdır.  Ölçü: 1192 gr, 32 x 10 cm.

    Lot No: 82

    Lot: 82

    SULTAN ABDÜLHAMİD HAN TUĞRALI GÜMÜŞ İBRİK-Gümüşten mamül, zarif tutamak ve gövdeye sahip olan ibriğin gövde yüzeyi kalem işçiliği ile bezenmiş olup tutamağı çiçek figürü ile dekore edilmiştir ve Sultan Abdülhamid Han tuğralıdır. Ölçü: 1192 gr, 32 x 10 cm.

    TLSatıldı
  • SULTAN ABDÜLHAMİD HAN TUĞRALI GÜMÜŞ LEĞEN İBRİK-Gümüşten mamül, ibrik ve leğen olmak üzere iki parçadan oluşan takımın çok zarif işçilikleri, kulp ve tutamağı mevcuttur. Çok iyi kondüsyonda olan ve nadir raslanılan eser tuğralıdır.  Ölçü: 1540 gr, 30 x 28 cm.

    Lot No: 83

    Lot: 83

    SULTAN ABDÜLHAMİD HAN TUĞRALI GÜMÜŞ LEĞEN İBRİK-Gümüşten mamül, ibrik ve leğen olmak üzere iki parçadan oluşan takımın çok zarif işçilikleri, kulp ve tutamağı mevcuttur. Çok iyi kondüsyonda olan ve nadir raslanılan eser tuğralıdır. Ölçü: 1540 gr, 30 x 28 cm.

    TLSatıldı
  • MİNELİ AVRUPA GÜMÜŞ KAŞIK SETİ -Gümüşten mamül olan ve 6 adetten oluşan takım insan portreleri ve mineli süslemelerle tasarlanmış kaşıklar avrupa ve 925 damgalı olup özel kutusunun üzerinde yer almaktadır.  Ölçü: 46 gr, 10 cm.

    Lot No: 84

    Lot: 84

    MİNELİ AVRUPA GÜMÜŞ KAŞIK SETİ -Gümüşten mamül olan ve 6 adetten oluşan takım insan portreleri ve mineli süslemelerle tasarlanmış kaşıklar avrupa ve 925 damgalı olup özel kutusunun üzerinde yer almaktadır. Ölçü: 46 gr, 10 cm.

    TLSatıldı
  • SULTAN ABDÜLHAMİD HAN TUĞRALI KALEM İŞÇİLİKLİ GÜMÜŞ TEPSİ-Gümüşten mamül, gövde yüzeyi yoğun kalem işçiliğiyle tasarlanan ve kuş, yaprak, dal betimlemeleriyle süslenen tepsi kallavi ebattadır ve Sultan Abdülhamid Han tuğraya sahiptir.  Ölçü: 3336 gr, 73 x 46 cm.

    Lot No: 85

    Lot: 85

    SULTAN ABDÜLHAMİD HAN TUĞRALI KALEM İŞÇİLİKLİ GÜMÜŞ TEPSİ-Gümüşten mamül, gövde yüzeyi yoğun kalem işçiliğiyle tasarlanan ve kuş, yaprak, dal betimlemeleriyle süslenen tepsi kallavi ebattadır ve Sultan Abdülhamid Han tuğraya sahiptir. Ölçü: 3336 gr, 73 x 46 cm.

    TLSatıldı
  • AY YILDIZ VE TUĞRA BETİMLEMELİ DAMGALI GÜMÜŞ TEPSİ -Gümüşten mamül olan ve üzeri yoğun kalem işçiliğiyle tasarlanan tepsinin bordür ve gövde yüzeyi ay yıldız ve tuğra betimlemesiyle süslenmiştir. Kallavi ebatta olan tepsi damgaya sahiptir.  Ölçü: 1798 gr, 56 x 37 cm.

    Lot No: 86

    Lot: 86

    AY YILDIZ VE TUĞRA BETİMLEMELİ DAMGALI GÜMÜŞ TEPSİ -Gümüşten mamül olan ve üzeri yoğun kalem işçiliğiyle tasarlanan tepsinin bordür ve gövde yüzeyi ay yıldız ve tuğra betimlemesiyle süslenmiştir. Kallavi ebatta olan tepsi damgaya sahiptir. Ölçü: 1798 gr, 56 x 37 cm.

    TLSatıldı
  • OSMANLI VAN DAMGALI SAVATLI GÜMÜŞ SİGARA TABAKASI-Gümüşten mamül, önü ve içi Van Damgalı ve 1 Kuruş Pul üzeri Sultan Abdülhamid Han tuğralı, eski Türkçe “Van” ve “Soilvenır” yazılı,çiçek motifli ve savatlı mektup tipi tabaka. Ölçü: 123 gr, 9 x 6 cm. (Savatında yer yer dökükler mevcut.)

    Lot No: 87

    Lot: 87

    OSMANLI VAN DAMGALI SAVATLI GÜMÜŞ SİGARA TABAKASI-Gümüşten mamül, önü ve içi Van Damgalı ve 1 Kuruş Pul üzeri Sultan Abdülhamid Han tuğralı, eski Türkçe “Van” ve “Soilvenır” yazılı,çiçek motifli ve savatlı mektup tipi tabaka. Ölçü: 123 gr, 9 x 6 cm. (Savatında yer yer dökükler mevcut.)

    TLSatıldı
  • OSMANLI VAN SAVATLI GÜMÜŞ SİGARA TABAKASI -Gümüşten mamül, Sultan Abdülhamid Han tuğrası ve Devlet Arması betimlemeli, arkası çiçek motifli ve savatlı sigara tabakası iç kısmında van damgası barındırmaktadır.  Ölçü: 141 gr, 10 x 6 cm. (Savatında yer yer dökükler mevcut.)

    Lot No: 88

    Lot: 88

    OSMANLI VAN SAVATLI GÜMÜŞ SİGARA TABAKASI -Gümüşten mamül, Sultan Abdülhamid Han tuğrası ve Devlet Arması betimlemeli, arkası çiçek motifli ve savatlı sigara tabakası iç kısmında van damgası barındırmaktadır. Ölçü: 141 gr, 10 x 6 cm. (Savatında yer yer dökükler mevcut.)

    TLSatıldı
  • OSMANLI VAN DAMGALI SAVATLI GÜMÜŞ SİGARA TABAKASI-Gümüşten mamül, ön ve arka yüz çiçeklerle tasarlanmış çerçeve içerisinde buket betimlemesi ile süslenmiş olan savatlı sigara tabakası van damgası barındırmaktadır.  Ölçü: 133 gr, 9.5 x 7.5 cm.

    Lot No: 89

    Lot: 89

    OSMANLI VAN DAMGALI SAVATLI GÜMÜŞ SİGARA TABAKASI-Gümüşten mamül, ön ve arka yüz çiçeklerle tasarlanmış çerçeve içerisinde buket betimlemesi ile süslenmiş olan savatlı sigara tabakası van damgası barındırmaktadır. Ölçü: 133 gr, 9.5 x 7.5 cm.

    TLSatıldı
  • MİNELİ GÜMÜŞ SİGARA TABAKASI -Gümüşten mamül, ön yüz ve kenarları tamamen turkuaz renkte mine işçiliği ile süslenmiş olan tabakanın iç yüzeyi altın vermeylidir.  Ölçü: 109 gr, 8 x 7 cm.

    Lot No: 90

    Lot: 90

    MİNELİ GÜMÜŞ SİGARA TABAKASI -Gümüşten mamül, ön yüz ve kenarları tamamen turkuaz renkte mine işçiliği ile süslenmiş olan tabakanın iç yüzeyi altın vermeylidir. Ölçü: 109 gr, 8 x 7 cm.

    TLSatıldı
  • GÜMÜŞ ÇERÇEVELİ SEDEF KARTVİZİTLİK-Ana gövdesi sedeften mamül olup kabartmalı ve yoğun işçilikli çiçek, asma yapraklı ve bitkisel motifli olan kartvizitliğin gümüş çerçevesi mevcut olup ufak bir tamiri mevcuttur.  Ölçü: 9 x 5.5 cm.

    Lot No: 91

    Lot: 91

    GÜMÜŞ ÇERÇEVELİ SEDEF KARTVİZİTLİK-Ana gövdesi sedeften mamül olup kabartmalı ve yoğun işçilikli çiçek, asma yapraklı ve bitkisel motifli olan kartvizitliğin gümüş çerçevesi mevcut olup ufak bir tamiri mevcuttur. Ölçü: 9 x 5.5 cm.

    TLSatıldı
  • MİNELİ DAMGALI GÜMÜŞ ENFİYE KUTUSU-Gümüşten mamül, ön yüzeyi mine işçiliği ile bezenmiş olan ve çiçek betimlemesi ile süslenen kutunun bordürleri zarif işçiliklidir ve damgaya sahiptir.  Ölçü: 192 gr, 9 x 5.5 cm.

    Lot No: 92

    Lot: 92

    MİNELİ DAMGALI GÜMÜŞ ENFİYE KUTUSU-Gümüşten mamül, ön yüzeyi mine işçiliği ile bezenmiş olan ve çiçek betimlemesi ile süslenen kutunun bordürleri zarif işçiliklidir ve damgaya sahiptir. Ölçü: 192 gr, 9 x 5.5 cm.

    TLSatıldı
  • MAŞAALLAH LAFZLI GÜMÜŞ HAMAYIL-Gümüşten mamül, ön yüz orta hattı buket betimlemesi ile süslenen hamayılın arka yüzünde 'Maşaallah' lafzı yer almakta olup sarkıntılı osmanlı parasıyla dekore edilmiştir ve zincirlidir. Ölçü: 115 gr, zincirsiz 7 x 5.5

    Lot No: 93

    Lot: 93

    MAŞAALLAH LAFZLI GÜMÜŞ HAMAYIL-Gümüşten mamül, ön yüz orta hattı buket betimlemesi ile süslenen hamayılın arka yüzünde 'Maşaallah' lafzı yer almakta olup sarkıntılı osmanlı parasıyla dekore edilmiştir ve zincirlidir. Ölçü: 115 gr, zincirsiz 7 x 5.5

    TLSatıldı
  • OSMANLI TUĞRA BETİMLEMELİ SAVATLI GÜMÜŞ HAMAYIL-Gümüşten mamül, ön yüzeyi savat işçiliği ile tasarlanan ve Osmanlı Tuğra motifi ile dekore edilen hamayılın arka yüzeyi bayrak figürü ile dekore edilmiştir ve zinciri mevcuttur.  Ölçü: 105 gr, zincirli 52 cm.

    Lot No: 94

    Lot: 94

    OSMANLI TUĞRA BETİMLEMELİ SAVATLI GÜMÜŞ HAMAYIL-Gümüşten mamül, ön yüzeyi savat işçiliği ile tasarlanan ve Osmanlı Tuğra motifi ile dekore edilen hamayılın arka yüzeyi bayrak figürü ile dekore edilmiştir ve zinciri mevcuttur. Ölçü: 105 gr, zincirli 52 cm.

    TLSatıldı
  • OSMANLI GÜMÜŞ KÖSTEK-Gümüşten mamül olan Osmanlı kösteğin beş zincirle ve zincir uçları omanlı parası ile dekore edilmiştir.  Ölçü: 60 gr, 15 cm.

    Lot No: 95

    Lot: 95

    OSMANLI GÜMÜŞ KÖSTEK-Gümüşten mamül olan Osmanlı kösteğin beş zincirle ve zincir uçları omanlı parası ile dekore edilmiştir. Ölçü: 60 gr, 15 cm.

    TLSatıldı
  • ALPAKA SAVATLI HAMAYIL-Alpakadan mamül olan ve üzeri yoğun savat işçiliği ile bezenen hamayılın ön yüzü çiçek figürleriyle; arka yüzü Süleyman Mührü ile dekore edilmiş olup sallatını zinciri mevcuttur.  Ölçü: zincirsiz 10 x 7 cm.

    Lot No: 96

    Lot: 96

    ALPAKA SAVATLI HAMAYIL-Alpakadan mamül olan ve üzeri yoğun savat işçiliği ile bezenen hamayılın ön yüzü çiçek figürleriyle; arka yüzü Süleyman Mührü ile dekore edilmiş olup sallatını zinciri mevcuttur. Ölçü: zincirsiz 10 x 7 cm.

    TLSatıldı
  • RUS DAMGALI GÜMÜŞ GECE ÇANTASI-Gümüşten mamül gövde ve zincire sahip olan çantanın üst yüzeyi örümcek ve örümcek ağı süslemeleriyle dekore edilmiş olup iç kısmı deriden mamüldür ve rus 800 damgalıdır.  Ölçü: 11.5 x 5 cm.

    Lot No: 97

    Lot: 97

    RUS DAMGALI GÜMÜŞ GECE ÇANTASI-Gümüşten mamül gövde ve zincire sahip olan çantanın üst yüzeyi örümcek ve örümcek ağı süslemeleriyle dekore edilmiş olup iç kısmı deriden mamüldür ve rus 800 damgalıdır. Ölçü: 11.5 x 5 cm.

    TLSatıldı
  • 800 DAMGALI SAVATLI GÜMÜŞ BİLEZİK-Gümüşten mamül olan yoğun ve kusursuz savat işçiliği ile tasarlanan ve çiçek, yaprak, dal figürleriyle dekore edilen bileziğin orta hattında 'Yadigar' yazılı olup ay yıldız betimlemesi mevcuttur. Ölçü: 10 gr, 6 cm.

    Lot No: 98

    Lot: 98

    800 DAMGALI SAVATLI GÜMÜŞ BİLEZİK-Gümüşten mamül olan yoğun ve kusursuz savat işçiliği ile tasarlanan ve çiçek, yaprak, dal figürleriyle dekore edilen bileziğin orta hattında 'Yadigar' yazılı olup ay yıldız betimlemesi mevcuttur. Ölçü: 10 gr, 6 cm.

    TLSatıldı
  • SULTAN ABDÜLHAMİD HAN TUĞRALI GÜMÜŞ KEMER TOKASI-Gümüşten mamül olan ve iki parçadan oluşan tokanın üzeri etnik desenlerle, çiçek figürleriyle ve Cami betimlemesiyle süslenmiştir. Sultan Abdülhamid Han tuğrası bulunan tokanın tuğrası hafif silinmiştir. 
Ölçü: 170 gr, 25 x 12 cm.

    Lot No: 99

    Lot: 99

    SULTAN ABDÜLHAMİD HAN TUĞRALI GÜMÜŞ KEMER TOKASI-Gümüşten mamül olan ve iki parçadan oluşan tokanın üzeri etnik desenlerle, çiçek figürleriyle ve Cami betimlemesiyle süslenmiştir. Sultan Abdülhamid Han tuğrası bulunan tokanın tuğrası hafif silinmiştir. Ölçü: 170 gr, 25 x 12 cm.

    TLSatıldı
  • VAN DAMGALI SAVATLI GÜMÜŞ KEMER-Gümüşten mamül olan ve her parçası damgalı olup savat işçiliğiyle tasarlanan kemerin ön kısmı Osmanlı Tuğrası betimlemesiyle süslenmiştir. Van damgalı olan kemer 'Mahmut' yazılıdır.  Ölçü: 420 gr, 90 cm.

    Lot No: 100

    Lot: 100

    VAN DAMGALI SAVATLI GÜMÜŞ KEMER-Gümüşten mamül olan ve her parçası damgalı olup savat işçiliğiyle tasarlanan kemerin ön kısmı Osmanlı Tuğrası betimlemesiyle süslenmiştir. Van damgalı olan kemer 'Mahmut' yazılıdır. Ölçü: 420 gr, 90 cm.

    TLSatıldı
  • RUS 84 DAMGALI SAVATLI GÜMÜŞ KEMER-Gümüşten mamül edilen gövdenin üzerinden deri tasarımı yapılmış olup herbir parçası Rus 84 damgalı olup üzeri yoğun savat işçiliklidir ve kedi motifiyle süslenmiştir.  Ölçü: derisiz 1000 gr.

    Lot No: 101

    Lot: 101

    RUS 84 DAMGALI SAVATLI GÜMÜŞ KEMER-Gümüşten mamül edilen gövdenin üzerinden deri tasarımı yapılmış olup herbir parçası Rus 84 damgalı olup üzeri yoğun savat işçiliklidir ve kedi motifiyle süslenmiştir. Ölçü: derisiz 1000 gr.

    TLSatıldı
  •  84 DAMGALI TELKARİ GÜMÜŞ İŞÇİLİKLİ RUS KEMER-Kumaş üzeri telkari işçiliği ilen tasarlanan ve gümüşten mamül olan süslemeleri barındıran kemer sallantılı kılıç figürü ile dekore edilmiştir ve rus 84 damgasına sahiptir. Ölçü: 85 cm.

    Lot No: 102

    Lot: 102

    84 DAMGALI TELKARİ GÜMÜŞ İŞÇİLİKLİ RUS KEMER-Kumaş üzeri telkari işçiliği ilen tasarlanan ve gümüşten mamül olan süslemeleri barındıran kemer sallantılı kılıç figürü ile dekore edilmiştir ve rus 84 damgasına sahiptir. Ölçü: 85 cm.

    TLSatıldı
  • FİRUZE VE MERCAN SÜSLEMELİ GÜMÜŞ BOYUNLUK-Gümüş süslemelerle dekore edilen boyunluğun ön yüzeyinde firuze ve mercan taşı ile tasarlanmıştır.  Ölçü: 25 cm.

    Lot No: 103

    Lot: 103

    FİRUZE VE MERCAN SÜSLEMELİ GÜMÜŞ BOYUNLUK-Gümüş süslemelerle dekore edilen boyunluğun ön yüzeyinde firuze ve mercan taşı ile tasarlanmıştır. Ölçü: 25 cm.

    TLSatıldı
  • GÜMÜŞ ÜZERİ ALTIN VERMEYLİ OSMANLI BOYUNLUK-Kırmızı kumaş üzeri gümüş üzeri altın vermeyli süslemelerle dekore edilen boyunluğun sallantılı tasarımı olup mercan taşıyla zenginleştirilmiştir.  Ölçü: 27 cm.

    Lot No: 104

    Lot: 104

    GÜMÜŞ ÜZERİ ALTIN VERMEYLİ OSMANLI BOYUNLUK-Kırmızı kumaş üzeri gümüş üzeri altın vermeyli süslemelerle dekore edilen boyunluğun sallantılı tasarımı olup mercan taşıyla zenginleştirilmiştir. Ölçü: 27 cm.

    TLSatıldı
  • GÜMÜŞ ÜZERİ ALTIN VERMEYLİ OSMANLI BOYUNLUK-Kırmızı kumaş üzeri gümüş üzeri altın vermeyli süslemelerle dekore edilen boyunluğun sallantılı tasarımı olup mercan taşıyla zenginleştirilmiştir.  Ölçü: 23 cm.

    Lot No: 105

    Lot: 105

    GÜMÜŞ ÜZERİ ALTIN VERMEYLİ OSMANLI BOYUNLUK-Kırmızı kumaş üzeri gümüş üzeri altın vermeyli süslemelerle dekore edilen boyunluğun sallantılı tasarımı olup mercan taşıyla zenginleştirilmiştir. Ölçü: 23 cm.

    TLSatıldı
  • SULTAN ABDÜLHAMİD HAN TUĞRALI GÜMÜŞ AYNA-Gümüşten mamül, yüzey tamamen gül, lale, yaprak ve dal betimlemeleri ile süslenmiş olup orta hattı kuş figürü ile dekore edilen aynanın Sultan Abdülhamid Han tuğrası mevcuttur.  Ölçü: 20 x 20 cm.

    Lot No: 106

    Lot: 106

    SULTAN ABDÜLHAMİD HAN TUĞRALI GÜMÜŞ AYNA-Gümüşten mamül, yüzey tamamen gül, lale, yaprak ve dal betimlemeleri ile süslenmiş olup orta hattı kuş figürü ile dekore edilen aynanın Sultan Abdülhamid Han tuğrası mevcuttur. Ölçü: 20 x 20 cm.

    TLSatıldı
  • SULTAN ABDÜLHAMİD HAN TUĞRALI GÜMÜŞ AYNA-Gümüşten mamül, yüzey tamamen gül, lale, yaprak ve dal betimlemeleri ile süslenmiş olup zincirle dekore edilen ve büyük ebatlı olan aynanın Sultan Abdülhamid Han tuğrası mevcuttur.  Ölçü: 35 x 35 cm.

    Lot No: 107

    Lot: 107

    SULTAN ABDÜLHAMİD HAN TUĞRALI GÜMÜŞ AYNA-Gümüşten mamül, yüzey tamamen gül, lale, yaprak ve dal betimlemeleri ile süslenmiş olup zincirle dekore edilen ve büyük ebatlı olan aynanın Sultan Abdülhamid Han tuğrası mevcuttur. Ölçü: 35 x 35 cm.

    TLSatıldı
  • OSMANLI GÜMÜŞ AYNA-Gümüşten mamül edilen ve oval formda olan aynamım üst yüzeyi kabarmatlı floral desenlerle süslenmiş olup orta hattında kuş figürüyle dekore edilmiştir ve damga barındırmaktadır. Ölçü: 32 x 24 cm.

    Lot No: 108

    Lot: 108

    OSMANLI GÜMÜŞ AYNA-Gümüşten mamül edilen ve oval formda olan aynamım üst yüzeyi kabarmatlı floral desenlerle süslenmiş olup orta hattında kuş figürüyle dekore edilmiştir ve damga barındırmaktadır. Ölçü: 32 x 24 cm.

    TLSatıldı
  • OSMANLI AFYON İŞİ GÜMÜŞ KAKMA ÇİFT TAKUNYA-Osmanlı dönemi Afyon işi ahşap üzeri gümüş kakma işçilikle tasarlanan takunya bitkisel motiflerle dekore edilmiş olup kusursuz işçiliğe sahiptir.  Ölçü: 23 x 7.5 cm.

    Lot No: 109

    Lot: 109

    OSMANLI AFYON İŞİ GÜMÜŞ KAKMA ÇİFT TAKUNYA-Osmanlı dönemi Afyon işi ahşap üzeri gümüş kakma işçilikle tasarlanan takunya bitkisel motiflerle dekore edilmiş olup kusursuz işçiliğe sahiptir. Ölçü: 23 x 7.5 cm.

    TLSatıldı
  • BOSNA İŞİ MİNELİ TOMBAK KAHVEDAN-Tombaktan mamül edilen, kabartmalı etnik desenlerle süslenen ve üzeri mine işçilikle zenginleştirilen kahvedanın zarif kulp ve kapağı mevcut olup tutamağı hilal figürü ile dekore edilmiştir.  Ölçü: 18 cm.

    Lot No: 110

    Lot: 110

    BOSNA İŞİ MİNELİ TOMBAK KAHVEDAN-Tombaktan mamül edilen, kabartmalı etnik desenlerle süslenen ve üzeri mine işçilikle zenginleştirilen kahvedanın zarif kulp ve kapağı mevcut olup tutamağı hilal figürü ile dekore edilmiştir. Ölçü: 18 cm.

    TLSatıldı
  • BAĞA GÜZELLİK SETİ-Bağadan mamül, tarak, fırça ve ayna olmak üzere üç parçadan oluşan setin her bir parçasının üzeri gücü temsil eden ejder figürü ile betimlenmiş olup hafif atıkları ve tamirleri mevcuttur.

    Lot No: 111

    Lot: 111

    BAĞA GÜZELLİK SETİ-Bağadan mamül, tarak, fırça ve ayna olmak üzere üç parçadan oluşan setin her bir parçasının üzeri gücü temsil eden ejder figürü ile betimlenmiş olup hafif atıkları ve tamirleri mevcuttur.

    TLSatıldı
  • ALPAKA MEYVELİK-Alpakadan mamül, bordür kısmı dalgalı formda olan ve çiçek figürleriyle döşenen meyveliğin orta hattında kalem işçiliği ile tasarlanan; insan figürleri ve floral desenler barındırmaktadır.  Ölçü: 33 x 26 cm.

    Lot No: 112

    Lot: 112

    ALPAKA MEYVELİK-Alpakadan mamül, bordür kısmı dalgalı formda olan ve çiçek figürleriyle döşenen meyveliğin orta hattında kalem işçiliği ile tasarlanan; insan figürleri ve floral desenler barındırmaktadır. Ölçü: 33 x 26 cm.

    TLSatıldı
  • S.T. DUPONT ÇAKMAK-6 x 4 cm.

    Lot No: 113

    Lot: 113

    S.T. DUPONT ÇAKMAK-6 x 4 cm.

    TLSatıldı
  • S.T. DUPONT ÇAKMAK-5 x 3.5 cm.

    Lot No: 114

    Lot: 114

    S.T. DUPONT ÇAKMAK-5 x 3.5 cm.

    TLSatıldı
  • DUNHİLL ÇAKMAK-6.5 x 2.5 cm.

    Lot No: 115

    Lot: 115

    DUNHİLL ÇAKMAK-6.5 x 2.5 cm.

    TLSatıldı
  • OSMANLI 4. DERECE NİŞAN-Altın ve gümüş üzerine mine işçilikli, Hicri 1268 tarihli. 1851 senesinde Sultan Abdülmecid tarafından yaptırılmaya başlanan bu nişanların ortasında Sultan tuğrası yer almakta  ve etrafında kırmızı mineli kartuşlar üzerinde altın ile Eski Türkçe “Gayret, Hamiyet, Sadakat” sözleri yer almaktadır.

    Lot No: 116

    Lot: 116

    OSMANLI 4. DERECE NİŞAN-Altın ve gümüş üzerine mine işçilikli, Hicri 1268 tarihli. 1851 senesinde Sultan Abdülmecid tarafından yaptırılmaya başlanan bu nişanların ortasında Sultan tuğrası yer almakta ve etrafında kırmızı mineli kartuşlar üzerinde altın ile Eski Türkçe “Gayret, Hamiyet, Sadakat” sözleri yer almaktadır.

    TLSatıldı
  • OSMANLI FES ALAMETİ SORGUÇ-Gümüş üzeri takribi 3 karat elmas ile tasarlanmış olan sorguç broş olarakta kullanılabilmekte olup, zenne fes formundadır. Teşhir standıyla birlikte olan sorguç fes koleksiyonluk bir eserdir.  Ölçü: 37 gr.

    Lot No: 117

    Lot: 117

    OSMANLI FES ALAMETİ SORGUÇ-Gümüş üzeri takribi 3 karat elmas ile tasarlanmış olan sorguç broş olarakta kullanılabilmekte olup, zenne fes formundadır. Teşhir standıyla birlikte olan sorguç fes koleksiyonluk bir eserdir. Ölçü: 37 gr.

    TLSatıldı
  • ORIENT QUARTZ KOL SAATİ-Altın kaplama olan ve oval kadrana sahip saatin ince zarif kordonu mevcut olup zincir detaylı süslemesi mevcuttur.

    Lot No: 118

    Lot: 118

    ORIENT QUARTZ KOL SAATİ-Altın kaplama olan ve oval kadrana sahip saatin ince zarif kordonu mevcut olup zincir detaylı süslemesi mevcuttur.

    TLSatıldı
  • GÜMÜŞ ELMASLI TAKI SETİ-Gümüşten mamül gövdenin üzerine elmaslarla süsleme yapılmış olup küpe ve kolye olmak üzere 2 parçadan oluşan set.

    Lot No: 119

    Lot: 119

    GÜMÜŞ ELMASLI TAKI SETİ-Gümüşten mamül gövdenin üzerine elmaslarla süsleme yapılmış olup küpe ve kolye olmak üzere 2 parçadan oluşan set.

    TLSatıldı
  • FRANSIZ ALTIN VE GÜMÜŞ DAMGALI CEP SAATİ-Altın bir monogram ile altın gül ve çiçek motifleri. Kabartmalı oyulmuş kasa. Romen ve Latin rakamlı kadran. Seri numarası mevcut. 1950'ler.  Ölçü: 43 mm, 54 gram.

    Lot No: 120

    Lot: 120

    FRANSIZ ALTIN VE GÜMÜŞ DAMGALI CEP SAATİ-Altın bir monogram ile altın gül ve çiçek motifleri. Kabartmalı oyulmuş kasa. Romen ve Latin rakamlı kadran. Seri numarası mevcut. 1950'ler. Ölçü: 43 mm, 54 gram.

    TLSatıldı
  • VULCAİN İSVİÇRE CENEVRE GÜMÜŞ CEP SAATİ-1865-1900'ler. İlk üretilen mekanizmalardan birisi. Gümüş. Almanya pazarı için üretilmiş olup damgaya sahiptir.

    Lot No: 121

    Lot: 121

    VULCAİN İSVİÇRE CENEVRE GÜMÜŞ CEP SAATİ-1865-1900'ler. İlk üretilen mekanizmalardan birisi. Gümüş. Almanya pazarı için üretilmiş olup damgaya sahiptir.

    TLSatıldı
  • HAMİLTON ALTIN KAPLAMA CEP SAATİ-1936. Altın kaplama. Gümüş kadran. Vidayla makineye setlenmiş 17 değerli taş. Kasanın arasın Cadillac logosu mevcut. Damgaları tam.

    Lot No: 122

    Lot: 122

    HAMİLTON ALTIN KAPLAMA CEP SAATİ-1936. Altın kaplama. Gümüş kadran. Vidayla makineye setlenmiş 17 değerli taş. Kasanın arasın Cadillac logosu mevcut. Damgaları tam.

    TLSatıldı
  • BELENUS EL BOYAMA KADRANLI CEP SAATİ-Osmanlı kadran. 1845. Avcı kasa. İç kapakta Belenus registered markası, K damgası ve aslan figürü var. Seri numarası 20817. Taç üzerinde damga mevcut. Ölçü: 55 mm.

    Lot No: 123

    Lot: 123

    BELENUS EL BOYAMA KADRANLI CEP SAATİ-Osmanlı kadran. 1845. Avcı kasa. İç kapakta Belenus registered markası, K damgası ve aslan figürü var. Seri numarası 20817. Taç üzerinde damga mevcut. Ölçü: 55 mm.

    TLSatıldı
  • WALTHAM ALTIN KAPLAMA CEP SAATİ-Amerikan yapımı. 1930'lar. Arka kapak çevirmeli mekanızma. Arka kasa işlemeli.

    Lot No: 124

    Lot: 124

    WALTHAM ALTIN KAPLAMA CEP SAATİ-Amerikan yapımı. 1930'lar. Arka kapak çevirmeli mekanızma. Arka kasa işlemeli.

    TLSatıldı
  • CA FİHHEN CORN GÜMÜŞ İNGİLİZ CEP SAATİ-1884 London. Vergefuse. Şeytanlı prior. Çift kasalı 925 ayar gümüş. Porselen kadran. Boğa gözü cam. Mühürleri tam ve tutarlı. 55 mm.

    Lot No: 125

    Lot: 125

    CA FİHHEN CORN GÜMÜŞ İNGİLİZ CEP SAATİ-1884 London. Vergefuse. Şeytanlı prior. Çift kasalı 925 ayar gümüş. Porselen kadran. Boğa gözü cam. Mühürleri tam ve tutarlı. 55 mm.

    TLSatıldı
  • İSVİÇRE ALTIN CEP SAATİ -14 ayar altından mamül olan saat isviçre tırnak basmalı olup tepeden kurmalıdır. Saatin iç kapağında K14 ve sincap damgası ve seri numarası mevcuttur. 83 gram.

    Lot No: 126

    Lot: 126

    İSVİÇRE ALTIN CEP SAATİ -14 ayar altından mamül olan saat isviçre tırnak basmalı olup tepeden kurmalıdır. Saatin iç kapağında K14 ve sincap damgası ve seri numarası mevcuttur. 83 gram.

    TLSatıldı
  • SPLENDİD SWİSS SAAT-Kasa 1845 London. 5 mm büyük bafon kasa, Osmanlı el boyama Devlet armalı sarı kadran. Dantel akrep ve yelkovan. Ön ve arka kısımlarında aslan ve jaguar figürleri mevcut.

    Lot No: 127

    Lot: 127

    SPLENDİD SWİSS SAAT-Kasa 1845 London. 5 mm büyük bafon kasa, Osmanlı el boyama Devlet armalı sarı kadran. Dantel akrep ve yelkovan. Ön ve arka kısımlarında aslan ve jaguar figürleri mevcut.

    TLSatıldı
  • OSMANLI AKİK TAŞLI GÜMÜŞ MÜHÜR-20. yy. Gümüş ve akik taşından oluşan taş etrafı etnik desenlerle bezetilen osmanlı mühür.

    Lot No: 128

    Lot: 128

    OSMANLI AKİK TAŞLI GÜMÜŞ MÜHÜR-20. yy. Gümüş ve akik taşından oluşan taş etrafı etnik desenlerle bezetilen osmanlı mühür.

    TLSatıldı
  • OSMANLI MÜHÜR KOLEKSİYONU-Birbirinden farklı formlarda ve tarzlarda tasarlanan 12 adetten oluşan Osmanlı mühür koleksiyonu.

    Lot No: 129

    Lot: 129

    OSMANLI MÜHÜR KOLEKSİYONU-Birbirinden farklı formlarda ve tarzlarda tasarlanan 12 adetten oluşan Osmanlı mühür koleksiyonu.

    TLSatıldı
  • OSMANLI SEDEFLİ HATTAT KUTUSU-20. yy. Ahşaptan mamül 8 bölmeden oluşan ve dış bordürleri fildişi ile tasarlanan hattat kutusunun kapak yüzeyi sedef işçilikle tasarlanmış olup 'Rabbin yakında sana verecek ve sen de hoşnut olacaksın.                        ' yazılıdır.  Ölçü: 30 x 9 cm.

    Lot No: 130

    Lot: 130

    OSMANLI SEDEFLİ HATTAT KUTUSU-20. yy. Ahşaptan mamül 8 bölmeden oluşan ve dış bordürleri fildişi ile tasarlanan hattat kutusunun kapak yüzeyi sedef işçilikle tasarlanmış olup 'Rabbin yakında sana verecek ve sen de hoşnut olacaksın. ' yazılıdır. Ölçü: 30 x 9 cm.

    TLSatıldı
  • İRAN İŞİ EL BOYAMA MÜCEVHER KUTUSU-Ahşaptan mamül sekizgen formda tasarlanmış olan mücevher kutusunun dış bordürü floral desenlerle süslenmiş olup kapak ön yüzü el boyama padişah portresiyle dekore edilmiştir.  Ölçü: 25 x 7 cm.

    Lot No: 131

    Lot: 131

    İRAN İŞİ EL BOYAMA MÜCEVHER KUTUSU-Ahşaptan mamül sekizgen formda tasarlanmış olan mücevher kutusunun dış bordürü floral desenlerle süslenmiş olup kapak ön yüzü el boyama padişah portresiyle dekore edilmiştir. Ölçü: 25 x 7 cm.

    TLSatıldı
  • BRONZ APLİKELİ MÜCEVHER KUTUSU-Bizoteli cam kesimi stilize edilen mücevher kutusu dört zarif ayaktan oluşmakta olup iç yüzeyi bordo kadife döşemeyle kaplanmıştır ve etnik desenli kapak ve çevrelemeye sahiptir.  Ölçü: 15 x 15.5 cm.

    Lot No: 132

    Lot: 132

    BRONZ APLİKELİ MÜCEVHER KUTUSU-Bizoteli cam kesimi stilize edilen mücevher kutusu dört zarif ayaktan oluşmakta olup iç yüzeyi bordo kadife döşemeyle kaplanmıştır ve etnik desenli kapak ve çevrelemeye sahiptir. Ölçü: 15 x 15.5 cm.

    TLSatıldı
  • BRONZ APLİKELİ MÜCEVHER KUTUSU- Bizoteli cam kesimi stilize edilen mücevher kutusunun iç yüzeyi bordo kadife döşemeyle kaplanmış olup kutu üzerinde zarif bronz çerçeveli aynaya ve iki yanında kokuluğa sahiptir.  Ölçü: 34 x 20 cm.

    Lot No: 133

    Lot: 133

    BRONZ APLİKELİ MÜCEVHER KUTUSU- Bizoteli cam kesimi stilize edilen mücevher kutusunun iç yüzeyi bordo kadife döşemeyle kaplanmış olup kutu üzerinde zarif bronz çerçeveli aynaya ve iki yanında kokuluğa sahiptir. Ölçü: 34 x 20 cm.

    TLSatıldı
  • DAMLA KEHRİBAR TESBİH-Kaliningrad ateş renginde olan ve damla kehribardan mamül edilen tesbihin gümüşten mamül gri kazas üç püskülü mevcut olup 81 gram ağırlığındadır.

    Lot No: 135

    Lot: 135

    DAMLA KEHRİBAR TESBİH-Kaliningrad ateş renginde olan ve damla kehribardan mamül edilen tesbihin gümüşten mamül gri kazas üç püskülü mevcut olup 81 gram ağırlığındadır.

    TLSatıldı
  • FOSİLLİ DAMLA TESBİH-Fosilli dominik siyah renkte damladan mamül olan ve Özhan Usta tarafından tasarlanan tesbih 70 gram ağırlığındadır.

    Lot No: 136

    Lot: 136

    FOSİLLİ DAMLA TESBİH-Fosilli dominik siyah renkte damladan mamül olan ve Özhan Usta tarafından tasarlanan tesbih 70 gram ağırlığındadır.

    TLSatıldı
  • OSMANLI MİSKEVİ BAĞA TESBİH-Osmanlı dönemi. Miskevi bağadan mamül olan ve gümüş kazaziye tarzda tasarlanmış püskülü bulunan tesbih 85 gram ağırlığındadır.

    Lot No: 137

    Lot: 137

    OSMANLI MİSKEVİ BAĞA TESBİH-Osmanlı dönemi. Miskevi bağadan mamül olan ve gümüş kazaziye tarzda tasarlanmış püskülü bulunan tesbih 85 gram ağırlığındadır.

    TLSatıldı
  • OSMANLI KUKA TESBİH-Osmanlı Dönemi. Malatyalı Kenan Usta eseri olan ve kukadan mamül edilen tesbih 8.5 cm imameye sahip olup 35 gram ağırlığındadır ve özel tasarımdır.

    Lot No: 138

    Lot: 138

    OSMANLI KUKA TESBİH-Osmanlı Dönemi. Malatyalı Kenan Usta eseri olan ve kukadan mamül edilen tesbih 8.5 cm imameye sahip olup 35 gram ağırlığındadır ve özel tasarımdır.

    TLSatıldı
  • FOSİLLİ KAYA DAMLA TESBİH-Özel tasarımlı olan ve fosilli oluşu sebebiyle koleksiyonluk eser statüsüne giren tesbih damla kehribardan mamül olup 76 gramdır.

    Lot No: 139

    Lot: 139

    FOSİLLİ KAYA DAMLA TESBİH-Özel tasarımlı olan ve fosilli oluşu sebebiyle koleksiyonluk eser statüsüne giren tesbih damla kehribardan mamül olup 76 gramdır.

    TLSatıldı
  • ZULTANİT VE DAMLA KEHRİBAR TESBİH KOLEKSİYONU-Bir adet bordo 4 kollu imamesi olan ve zultanit taşından mamül edilen tesbih ve bir adet kaliningrad damla kehribardan mamül tesbihten oluşan koleksiyon.

    Lot No: 140

    Lot: 140

    ZULTANİT VE DAMLA KEHRİBAR TESBİH KOLEKSİYONU-Bir adet bordo 4 kollu imamesi olan ve zultanit taşından mamül edilen tesbih ve bir adet kaliningrad damla kehribardan mamül tesbihten oluşan koleksiyon.

    TLSatıldı
  • DAMLA KEHRİBAR TESBİH KOLEKSİYONU-Bir adet kaliningrad damla kehribardan mamül olan, 8.5 gr ağırlığında ve İbrahim Atasever usta imzalı tesbih ve bir adet gümüş püsküllü kraliçe damla kehribardan mamül 21 gr ağırlığında tesbihten oluşan koleksiyon.

    Lot No: 141

    Lot: 141

    DAMLA KEHRİBAR TESBİH KOLEKSİYONU-Bir adet kaliningrad damla kehribardan mamül olan, 8.5 gr ağırlığında ve İbrahim Atasever usta imzalı tesbih ve bir adet gümüş püsküllü kraliçe damla kehribardan mamül 21 gr ağırlığında tesbihten oluşan koleksiyon.

    TLSatıldı
  • ÖZKAN SÖYLER VE YAŞAR KOÇER USTA İMZALI TESBİH KOLEKSİYONU-Bir adet kılıç balığı dişi, Özkan Söyler usta imzalı 42 gr ağırlığında tesbih ve bir adet tibet yak boynuzu Yaşar Koçer usta imzalı tesbihten oluşan tesbih koleksiyonu.

    Lot No: 142

    Lot: 142

    ÖZKAN SÖYLER VE YAŞAR KOÇER USTA İMZALI TESBİH KOLEKSİYONU-Bir adet kılıç balığı dişi, Özkan Söyler usta imzalı 42 gr ağırlığında tesbih ve bir adet tibet yak boynuzu Yaşar Koçer usta imzalı tesbihten oluşan tesbih koleksiyonu.

    TLSatıldı
  • SELÇUK KAMACI MORS TESBİH-Mors dişinden mamül edilen ve Selçuk Kamacı usta imzalı olan tesbihin imamesi zümrüt ve yakut taşı ile zenginleştirilmiş olup 30 gram gelmektedir.

    Lot No: 143

    Lot: 143

    SELÇUK KAMACI MORS TESBİH-Mors dişinden mamül edilen ve Selçuk Kamacı usta imzalı olan tesbihin imamesi zümrüt ve yakut taşı ile zenginleştirilmiş olup 30 gram gelmektedir.

    TLSatıldı
  • ÇEKOSLOVAK KATALİNLİ VE MAMUT DİŞİ TESBİH KOLEKSİYONU-Bir adet çekoslovak katalininden mamül Yılmaz Gündüz usta imzalı 53 gram tesbih ve bir adet mamut dişinden mamül 26 gram ağırlığında tesbihten oluşan koleksiyon.

    Lot No: 144

    Lot: 144

    ÇEKOSLOVAK KATALİNLİ VE MAMUT DİŞİ TESBİH KOLEKSİYONU-Bir adet çekoslovak katalininden mamül Yılmaz Gündüz usta imzalı 53 gram tesbih ve bir adet mamut dişinden mamül 26 gram ağırlığında tesbihten oluşan koleksiyon.

    TLSatıldı
  • KEHRİBAR YUSURİ TESBİH KOLEKSİYONU-Bir adet maskot dominik damla kehribardan mamül hareli fosilli tesbih ve bir adet siyah mercandan mamül el yapımı gümüş kakmalı 99'luk tesbihten oluşan koleksiyon.

    Lot No: 145

    Lot: 145

    KEHRİBAR YUSURİ TESBİH KOLEKSİYONU-Bir adet maskot dominik damla kehribardan mamül hareli fosilli tesbih ve bir adet siyah mercandan mamül el yapımı gümüş kakmalı 99'luk tesbihten oluşan koleksiyon.

    TLSatıldı
  • KEHRİBAR TESBİH KOLEKSİYONU-Bir adet kraliçe damla kehribardan mamül olan ve imame ucunda damla kaya taşlı tesbih ve bir adet tek kaya damla kehribardan mamül olan tesbihten oluşan koleksiyon.

    Lot No: 146

    Lot: 146

    KEHRİBAR TESBİH KOLEKSİYONU-Bir adet kraliçe damla kehribardan mamül olan ve imame ucunda damla kaya taşlı tesbih ve bir adet tek kaya damla kehribardan mamül olan tesbihten oluşan koleksiyon.

    TLSatıldı
  • ALTIN PÜSKÜLLÜ TESBİH KOLEKSİYONU-Bir adet sarı buğulu Osmanlı sıkma kehribardan mamül altın püsküllü tesbih ve bir adet katalinden mamül altın püsküllü tesbihten oluşan tesbih koleksiyon.

    Lot No: 147

    Lot: 147

    ALTIN PÜSKÜLLÜ TESBİH KOLEKSİYONU-Bir adet sarı buğulu Osmanlı sıkma kehribardan mamül altın püsküllü tesbih ve bir adet katalinden mamül altın püsküllü tesbihten oluşan tesbih koleksiyon.

    TLSatıldı
  • ALTIN PÜSKÜLLÜ TESBİH KOLEKSİYONU-Bir adet mercandan mamül altın püsküllü tesbih ve bir adet osmanlı sıkma kehribardan mamül altın püsküllü tesbihten oluşan koleksiyon.

    Lot No: 148

    Lot: 148

    ALTIN PÜSKÜLLÜ TESBİH KOLEKSİYONU-Bir adet mercandan mamül altın püsküllü tesbih ve bir adet osmanlı sıkma kehribardan mamül altın püsküllü tesbihten oluşan koleksiyon.

    TLSatıldı
  • DAMLA KATALİN TESBİH KOLEKSİYONU-Bir adet fosilli kaliningrad damla kehribardan ve bir adet Abdurrahman Murat Göktepe usta imzalı simli katalinden mamül tesbihten oluşan koleksiyon.

    Lot No: 149

    Lot: 149

    DAMLA KATALİN TESBİH KOLEKSİYONU-Bir adet fosilli kaliningrad damla kehribardan ve bir adet Abdurrahman Murat Göktepe usta imzalı simli katalinden mamül tesbihten oluşan koleksiyon.

    TLSatıldı
  • 7 ADET TESBİH KOLEKSİYONU-Bir adet katalinden, bir adet sütten mamül, bir adet bağadan mamül, bir adet katalinden mamül, bir adet bağadan mamül, bir  adet katalinden  mamül ve bir adet zardan mamül 7 adetten oluşan tesbih koleksiyonu.

    Lot No: 150

    Lot: 150

    7 ADET TESBİH KOLEKSİYONU-Bir adet katalinden, bir adet sütten mamül, bir adet bağadan mamül, bir adet katalinden mamül, bir adet bağadan mamül, bir adet katalinden mamül ve bir adet zardan mamül 7 adetten oluşan tesbih koleksiyonu.

    TLSatıldı
  • ALTIN SIRMALI ÖZBEK İŞİ TAKKE-Etrafı altın sırma işçilikle bezenmiş olup özbek işi tarzla tasarlanmış olan takke 17 x 15 cm boyutundadır.

    Lot No: 151

    Lot: 151

    ALTIN SIRMALI ÖZBEK İŞİ TAKKE-Etrafı altın sırma işçilikle bezenmiş olup özbek işi tarzla tasarlanmış olan takke 17 x 15 cm boyutundadır.

    TLSatıldı
  • ESKİ TÜRKÇE NUTUK-Eski türkçe ile yazılmış olan ve ilk basım olması sebebiyle koleksiyonluk eserler arasında yer alan nutuk çok iyi durumdadır.

    Lot No: 152

    Lot: 152

    ESKİ TÜRKÇE NUTUK-Eski türkçe ile yazılmış olan ve ilk basım olması sebebiyle koleksiyonluk eserler arasında yer alan nutuk çok iyi durumdadır.

    TLSatıldı
  • İRAN İŞİ MARKÜTERİ ÇERÇEVE-İran işi marküteri tarzda tasarlanmış olan ve yoğun etnik desenleri barındıran çerçevenin etrafı fildişi süslemeye sahiptir ve bazı yerlerinde birkaç atığı mevcuttur.  Ölçü: 38 x 27 cm.

    Lot No: 153

    Lot: 153

    İRAN İŞİ MARKÜTERİ ÇERÇEVE-İran işi marküteri tarzda tasarlanmış olan ve yoğun etnik desenleri barındıran çerçevenin etrafı fildişi süslemeye sahiptir ve bazı yerlerinde birkaç atığı mevcuttur. Ölçü: 38 x 27 cm.

    TLSatıldı
  • FİLDİŞİ SİNEKLİK-Tutamağı fildişinden mamül olan ve saçakları at kuyruğundan yapılmış sineklik 75 cm uzunluğundadır.

    Lot No: 154

    Lot: 154

    FİLDİŞİ SİNEKLİK-Tutamağı fildişinden mamül olan ve saçakları at kuyruğundan yapılmış sineklik 75 cm uzunluğundadır.

    TLSatıldı
  • YEMEN İŞİ CEMBİYE-Yemen işi; üzeri gümüşten mamül olan ve telkari işçilikle tasarlanan iyi durumda ve güzel formda cembiye.  Ölçü: 32 cm.

    Lot No: 155

    Lot: 155

    YEMEN İŞİ CEMBİYE-Yemen işi; üzeri gümüşten mamül olan ve telkari işçilikle tasarlanan iyi durumda ve güzel formda cembiye. Ölçü: 32 cm.

    TLSatıldı
  • KAMA-Ahşap üzeri metal olarak tasarlanan, tutamağı boynuzdan mamül ve damaskus çeliğiyle yapılmış eski kama.  Ölçü: 35 cm.

    Lot No: 156

    Lot: 156

    KAMA-Ahşap üzeri metal olarak tasarlanan, tutamağı boynuzdan mamül ve damaskus çeliğiyle yapılmış eski kama. Ölçü: 35 cm.

    TLSatıldı
  • OSMANLI SAVATLI GÜMÜŞ HANÇER-Osmanlı Dönemi. Gümüşten mamül olan ve tutamağı yoğun savat işçiliğiyle tasarlanan hançerin kın kısmı kabartmalı insan ve bitki figürleriyle tasarlanmış olup 'Berber Cad' yazılıdır.  Ölçü: 25 cm.

    Lot No: 157

    Lot: 157

    OSMANLI SAVATLI GÜMÜŞ HANÇER-Osmanlı Dönemi. Gümüşten mamül olan ve tutamağı yoğun savat işçiliğiyle tasarlanan hançerin kın kısmı kabartmalı insan ve bitki figürleriyle tasarlanmış olup 'Berber Cad' yazılıdır. Ölçü: 25 cm.

    TLSatıldı
  • ALTIN YALDIZLI GÜMÜŞ KINLI HANÇER-Kın kısmı gümüşten mamül edilen ve kabartmalı floral desenlerle süslenen hançerin tutamağı necef taşından olup altın yaldızla süslenmiştir.  Ölçü: 28 cm.

    Lot No: 158

    Lot: 158

    ALTIN YALDIZLI GÜMÜŞ KINLI HANÇER-Kın kısmı gümüşten mamül edilen ve kabartmalı floral desenlerle süslenen hançerin tutamağı necef taşından olup altın yaldızla süslenmiştir. Ölçü: 28 cm.

    TLSatıldı
  • OSMANLI ŞİMŞİR-Gövde kısmı damaskustan mamül olan ve tutamağı gergedan boynuzundan elde edilen şimşir oval formdadır ve büyük ebatlıdır.  Ölçü: 98 cm.

    Lot No: 159

    Lot: 159

    OSMANLI ŞİMŞİR-Gövde kısmı damaskustan mamül olan ve tutamağı gergedan boynuzundan elde edilen şimşir oval formdadır ve büyük ebatlıdır. Ölçü: 98 cm.

    TLSatıldı
  • DERİ KINLI YATAĞAN-Kını deriden mamül edilen ve gövde kısmında Süleyman Mührü barındıran yatağanın tutamağı ahşaptan mamüldür ve büyük ebatlıdır.  Ölçü: 87 cm.

    Lot No: 160

    Lot: 160

    DERİ KINLI YATAĞAN-Kını deriden mamül edilen ve gövde kısmında Süleyman Mührü barındıran yatağanın tutamağı ahşaptan mamüldür ve büyük ebatlıdır. Ölçü: 87 cm.

    TLSatıldı
  • GÜMÜŞ RUS MİNELİ KILIÇ-Gümüş üzeri altın vermeyli gövdenin üzeri yoğun ve kusursuz mine işçilikleriyle bezenmiş floral desenlerle süslenmiştir. Tutamağında aslan figürünü barındıran kılıç 1980'lere aittir.  Ölçü: 86 cm.

    Lot No: 161

    Lot: 161

    GÜMÜŞ RUS MİNELİ KILIÇ-Gümüş üzeri altın vermeyli gövdenin üzeri yoğun ve kusursuz mine işçilikleriyle bezenmiş floral desenlerle süslenmiştir. Tutamağında aslan figürünü barındıran kılıç 1980'lere aittir. Ölçü: 86 cm.

    TLSatıldı
  • OSMANLI SAVATLI BASTON-Gövde kısmı sedir ağacından mamül edilen ve tutamağı gümüş üzeri yoğun savat işçiliğiyle bezenmiş olan bastonun üzeri 'Ahmed Şevket 1309' yazılıdır ve sallantılı zincirli süslenmiştir.  Ölçü: 87 cm.

    Lot No: 162

    Lot: 162

    OSMANLI SAVATLI BASTON-Gövde kısmı sedir ağacından mamül edilen ve tutamağı gümüş üzeri yoğun savat işçiliğiyle bezenmiş olan bastonun üzeri 'Ahmed Şevket 1309' yazılıdır ve sallantılı zincirli süslenmiştir. Ölçü: 87 cm.

    TLSatıldı
  • RUS YAPIMI DEMİR ÜZERİ ALTIN YALDIZ DEKORATİF RESİM-Demirden mamül gövde üzerine tasarlanmış rus yapımı dekoratif resim 'Köy Kadınları' konusunu yansıtmaktadır ve altın yaldızlarla süslenmiştir.  Ölçü: 40 x 20 cm.

    Lot No: 163

    Lot: 163

    RUS YAPIMI DEMİR ÜZERİ ALTIN YALDIZ DEKORATİF RESİM-Demirden mamül gövde üzerine tasarlanmış rus yapımı dekoratif resim 'Köy Kadınları' konusunu yansıtmaktadır ve altın yaldızlarla süslenmiştir. Ölçü: 40 x 20 cm.

    TLSatıldı
  • SULTAN II. ABÜLHAMİD HAN PORTRELİ VE TÜRK BAYRAKLI GÜMÜŞ ÇERÇEVELİ KARTPOSTAL-Çerçevesi gümüşten mamül edilen ve içerisinde Sultan Abdülhamid Han ile ilgili bilgi veren ve portresi ve türk bayrağı barındıran avrupa kartpostal.  Ölçü:  19 x 14 cm (çerçeve dahil).

    Lot No: 164

    Lot: 164

    SULTAN II. ABÜLHAMİD HAN PORTRELİ VE TÜRK BAYRAKLI GÜMÜŞ ÇERÇEVELİ KARTPOSTAL-Çerçevesi gümüşten mamül edilen ve içerisinde Sultan Abdülhamid Han ile ilgili bilgi veren ve portresi ve türk bayrağı barındıran avrupa kartpostal. Ölçü: 19 x 14 cm (çerçeve dahil).

    TLSatıldı
  • SULTAN ABDÜLAZİZ TUĞRALI BERAT-1868 tarihli. Çankırı kazası Kayserbey mahallesinde Kayserbey hangâhı mescidi vazifesinin yarısının Es-Seyyid Mehmed Refî bin Seyyid Hasan’ın vefatı üzerine bu hissesinin oğlu Es-Seyyid Hasan’a verilmesi.  Ölçü: 97 x 72 cm (çerçeve dahil)

    Lot No: 165

    Lot: 165

    SULTAN ABDÜLAZİZ TUĞRALI BERAT-1868 tarihli. Çankırı kazası Kayserbey mahallesinde Kayserbey hangâhı mescidi vazifesinin yarısının Es-Seyyid Mehmed Refî bin Seyyid Hasan’ın vefatı üzerine bu hissesinin oğlu Es-Seyyid Hasan’a verilmesi. Ölçü: 97 x 72 cm (çerçeve dahil)

    TLSatıldı
  • SULTAN REŞAT TUĞRALI BERAT-18 Recep 1328 tarihli. Denizli’nin Çaybaşı mahallesinde Abdülkadir-zâde Hacı Mehmed Camii Hatibi Mehmed bin Hacı Hafız Mehmed’in vefatı üzerine bu vazifenin Hafız Ali’ye verilmesi.  Ölçü: 90 x 40 cm (çerçeveli).

    Lot No: 166

    Lot: 166

    SULTAN REŞAT TUĞRALI BERAT-18 Recep 1328 tarihli. Denizli’nin Çaybaşı mahallesinde Abdülkadir-zâde Hacı Mehmed Camii Hatibi Mehmed bin Hacı Hafız Mehmed’in vefatı üzerine bu vazifenin Hafız Ali’ye verilmesi. Ölçü: 90 x 40 cm (çerçeveli).

    TLSatıldı
  • KADI İLAMİ TALİK HAT LEVHA-8 eylül 1877. Talik hat. İstanbul mevlevihane yeni kapısı Evliye Hoca mahallesinde oturan Es-Seyyid Mehmed Salih ile Es-Seyyid Mehmet Ağa'ya ait olup erkek köyünde bulunan tarlanın Hasan Ağa oğlu 83 x 35 cm.

    Lot No: 167

    Lot: 167

    KADI İLAMİ TALİK HAT LEVHA-8 eylül 1877. Talik hat. İstanbul mevlevihane yeni kapısı Evliye Hoca mahallesinde oturan Es-Seyyid Mehmed Salih ile Es-Seyyid Mehmet Ağa'ya ait olup erkek köyünde bulunan tarlanın Hasan Ağa oğlu 83 x 35 cm.

    TLSatıldı
  • DÖRT ADETTEN OLUŞAN SENED-İ HAKANİ TAPU -27 Şaban 1322 tarihli. Sened-i Hakani. Harahor köyü mevkiinde Süleyman Efendiye ait dörtlü tarla tapuları.  Ölçü: 36 x 24 cm (çerçeve dahil).

    Lot No: 168

    Lot: 168

    DÖRT ADETTEN OLUŞAN SENED-İ HAKANİ TAPU -27 Şaban 1322 tarihli. Sened-i Hakani. Harahor köyü mevkiinde Süleyman Efendiye ait dörtlü tarla tapuları. Ölçü: 36 x 24 cm (çerçeve dahil).

    TLSatıldı
  • ÇEMİŞGEZEKLİ SÜLEYMAN BİN HÜSEYİN'E AİT VERGİ TEZKİRESİ-Çemişgezekli Süleyman bin Hüseyin’in İstanbul Belediyesi (eski adı Şehremaneti)’ne ödemiş olduğu vergilerin tezkiresi.  Ölçü: 50.5 x 30.5 cm (çerçeve dahil).

    Lot No: 169

    Lot: 169

    ÇEMİŞGEZEKLİ SÜLEYMAN BİN HÜSEYİN'E AİT VERGİ TEZKİRESİ-Çemişgezekli Süleyman bin Hüseyin’in İstanbul Belediyesi (eski adı Şehremaneti)’ne ödemiş olduğu vergilerin tezkiresi. Ölçü: 50.5 x 30.5 cm (çerçeve dahil).

    TLSatıldı
  • TALİK HAT LEVHA-Farsça talik. 'Deve sütü çölde susamışa hoş gelir.' yazılı hat levha.  Ölçü: 30 x 15 cm (çerçeve dahil).

    Lot No: 170

    Lot: 170

    TALİK HAT LEVHA-Farsça talik. 'Deve sütü çölde susamışa hoş gelir.' yazılı hat levha. Ölçü: 30 x 15 cm (çerçeve dahil).

    TLSatıldı
  • TALİK HAT LEVHA-Talik. 'Bismillahirrahmanirrahim' yazılı hat levha.  Ölçü: 23 x 13 cm (çerçeve dahil).

    Lot No: 171

    Lot: 171

    TALİK HAT LEVHA-Talik. 'Bismillahirrahmanirrahim' yazılı hat levha. Ölçü: 23 x 13 cm (çerçeve dahil).

    TLSatıldı
  • KADİR SURESİ -Talik. Kadir suresi yazılı hat levha.  Ölçü: 44 x 37 cm  (çerçeve dahil).

    Lot No: 172

    Lot: 172

    KADİR SURESİ -Talik. Kadir suresi yazılı hat levha. Ölçü: 44 x 37 cm (çerçeve dahil).

    TLSatıldı
  • KUMAŞ ÜZERİ İŞLEME SÜLÜS HAT LEVHA-Sülüs. Kumaş üzeri işleme. Yaman Dede'ye ait 'Amân lafzı senin ism-i şerîfinle müsâvîdir, Anınçün âşıkın zikri amândır, yâ Rasûlallâh.' yazılı beyit.  Ölçü: 75 x 65 cm (çerçeve dahil).

    Lot No: 173

    Lot: 173

    KUMAŞ ÜZERİ İŞLEME SÜLÜS HAT LEVHA-Sülüs. Kumaş üzeri işleme. Yaman Dede'ye ait 'Amân lafzı senin ism-i şerîfinle müsâvîdir, Anınçün âşıkın zikri amândır, yâ Rasûlallâh.' yazılı beyit. Ölçü: 75 x 65 cm (çerçeve dahil).

    TLSatıldı
  • TALİK KIRMA HAT LEVHA-Talik. Tel kırma tekniği ile tasarlanmıştır ve ay yıldız barındırır. 'Dünyada iyi bir namın tohumlarını ekip giden Kıyamet gününe kadar ölmeden yaşayacaktır.' yazılı beyit.  Ölçü: 94 x 70 cm (çerçeve dahil).

    Lot No: 174

    Lot: 174

    TALİK KIRMA HAT LEVHA-Talik. Tel kırma tekniği ile tasarlanmıştır ve ay yıldız barındırır. 'Dünyada iyi bir namın tohumlarını ekip giden Kıyamet gününe kadar ölmeden yaşayacaktır.' yazılı beyit. Ölçü: 94 x 70 cm (çerçeve dahil).

    TLSatıldı
  • İRAN İŞİ HAT LEVHA-İran işi. Kufi. 'Ayetel Kursi' yazılı ve orta hattı ebru çalışmalı hat levha.  Ölçü: 55 x 44 cm (çerçeve dahil).

    Lot No: 175

    Lot: 175

    İRAN İŞİ HAT LEVHA-İran işi. Kufi. 'Ayetel Kursi' yazılı ve orta hattı ebru çalışmalı hat levha. Ölçü: 55 x 44 cm (çerçeve dahil).

    TLSatıldı
  • TEKKE İŞİ LEVHA-19.yy. Kufi. Tekke işi hat levha.  Ölçü: 149 x 44 cm. (çerçeve dahil).

    Lot No: 176

    Lot: 176

    TEKKE İŞİ LEVHA-19.yy. Kufi. Tekke işi hat levha. Ölçü: 149 x 44 cm. (çerçeve dahil).

    TLSatıldı
  • SULUBOYA TABLO-  'İstanbul' Kağıt üzeri suluboya. İmzalı. Ölçü: 49 x 36 cm (çerçeve dahil).

    Lot No: 177

    Lot: 177

    SULUBOYA TABLO- 'İstanbul' Kağıt üzeri suluboya. İmzalı. Ölçü: 49 x 36 cm (çerçeve dahil).

    TLSatıldı
  • SULUBOYA TABLO-  'İstanbul' Kağıt üzeri suluboya. İmzalı. Ölçü: 53 x 39 cm (çerçeve dahil).

    Lot No: 178

    Lot: 178

    SULUBOYA TABLO- 'İstanbul' Kağıt üzeri suluboya. İmzalı. Ölçü: 53 x 39 cm (çerçeve dahil).

    TLSatıldı
  • SULUBOYA TABLO-  'İstanbul' Kağıt üzeri suluboya. İmzalı. Ölçü: 56 x 40 cm (çerçeve dahil).

    Lot No: 179

    Lot: 179

    SULUBOYA TABLO- 'İstanbul' Kağıt üzeri suluboya. İmzalı. Ölçü: 56 x 40 cm (çerçeve dahil).

    TLSatıldı
  • PHİLİPPE PAVY-  'Bedevi kampı' Kağıt üzeri suluboya. İmzalı ve 1889 tarihli.  Ölçü: 61 x 51 cm (çerçeve dahil).

    Lot No: 180

    Lot: 180

    PHİLİPPE PAVY- 'Bedevi kampı' Kağıt üzeri suluboya. İmzalı ve 1889 tarihli. Ölçü: 61 x 51 cm (çerçeve dahil).

    TLSatıldı
  • PHİLİPPE PAVY-  'Bedevi kampı' Kağıt üzeri suluboya. İmzalı ve 1889 tarihli.  Ölçü: 61 x 51 cm (çerçeve dahil).

    Lot No: 181

    Lot: 181

    PHİLİPPE PAVY- 'Bedevi kampı' Kağıt üzeri suluboya. İmzalı ve 1889 tarihli. Ölçü: 61 x 51 cm (çerçeve dahil).

    TLSatıldı
  • GUAJBOYA ÇİFT TABLO-  'Çiçek buketi' Kağıt üzeri guajboya. Çift.  Ölçü: 27 x 22 cm (çerçeve dahil).

    Lot No: 182

    Lot: 182

    GUAJBOYA ÇİFT TABLO- 'Çiçek buketi' Kağıt üzeri guajboya. Çift. Ölçü: 27 x 22 cm (çerçeve dahil).

    TLSatıldı
  • YAĞLIBOYA TABLO-  'Hattat Hulusi Efendi' Tuval üzeri rantule yağlıboya.  Ölçü: 40 x 34 cm.

    Lot No: 183

    Lot: 183

    YAĞLIBOYA TABLO- 'Hattat Hulusi Efendi' Tuval üzeri rantule yağlıboya. Ölçü: 40 x 34 cm.

    TLSatıldı
  • ŞADAN BEZEYİŞ-Baskı. Soyut çalışma. Ölçü: 77 x 67 cm (çerçeve dahil).

    Lot No: 184

    Lot: 184

    ŞADAN BEZEYİŞ-Baskı. Soyut çalışma. Ölçü: 77 x 67 cm (çerçeve dahil).

    TLSatıldı
  • İBRAHİM BALABAN-Baskı. Soyut çalışma. Ölçü: 73 x 53 cm (çerçeve dahil).

    Lot No: 185

    Lot: 185

    İBRAHİM BALABAN-Baskı. Soyut çalışma. Ölçü: 73 x 53 cm (çerçeve dahil).

    TLSatıldı
  • SULUBOYA TABLO-  'Osmanlı Berber' Kağıt üzeri suluboya. Orijinal çerçevesinde.  Ölçü: 43 x 36 cm (çerçeve dahil).

    Lot No: 186

    Lot: 186

    SULUBOYA TABLO- 'Osmanlı Berber' Kağıt üzeri suluboya. Orijinal çerçevesinde. Ölçü: 43 x 36 cm (çerçeve dahil).

    TLSatıldı
  • ABİDİN ELDEROĞLU-  'Soyut kompozisyon' Konturplak üzeri yağlıboya. İmzalı.  Ölçü: 57 x 50 cm (çerçeve dahil).

    Lot No: 187

    Lot: 187

    ABİDİN ELDEROĞLU- 'Soyut kompozisyon' Konturplak üzeri yağlıboya. İmzalı. Ölçü: 57 x 50 cm (çerçeve dahil).

    TLSatıldı
  • M. M. RONAİ -  'Osmanlı Padişahı' Tuval üzeri yağlıboya. İmzalı.  Ölçü: 91 x 71 cm (çerçeve dahil).

    Lot No: 188

    Lot: 188

    M. M. RONAİ - 'Osmanlı Padişahı' Tuval üzeri yağlıboya. İmzalı. Ölçü: 91 x 71 cm (çerçeve dahil).

    TLSatıldı
  • YAĞLIBOYA TABLO-  'Padişah ve Sultanı' Tuval üzeri yağlıboya. İmzalı.  Ölçü: 74 x 65 cm (çerçeve dahil).

    Lot No: 189

    Lot: 189

    YAĞLIBOYA TABLO- 'Padişah ve Sultanı' Tuval üzeri yağlıboya. İmzalı. Ölçü: 74 x 65 cm (çerçeve dahil).

    TLSatıldı
  • S. M. ABDULHAMID II-  'Sultan II Abdülhamid Han' Taş baskı. Ölçü: 41 x 36 cm (çerçe dahil).

    Lot No: 190

    Lot: 190

    S. M. ABDULHAMID II- 'Sultan II Abdülhamid Han' Taş baskı. Ölçü: 41 x 36 cm (çerçe dahil).

    TLSatıldı
  • İLTER UZER-  'Dört Türk Lalesi'  Kağıt üzeri ebru. İmzalı  Ölçü: 82 x 58 cm (çerçeve dahil).

    Lot No: 191

    Lot: 191

    İLTER UZER- 'Dört Türk Lalesi' Kağıt üzeri ebru. İmzalı Ölçü: 82 x 58 cm (çerçeve dahil).

    TLSatıldı
  • YAĞLIBOYA TABLO-  'Conkbayır Meydanı Çanakkale'  Tuval üzeri yağlıboya.  Ölçü: 153 x 113 cm (çerçeve dahil).

    Lot No: 192

    Lot: 192

    YAĞLIBOYA TABLO- 'Conkbayır Meydanı Çanakkale' Tuval üzeri yağlıboya. Ölçü: 153 x 113 cm (çerçeve dahil).

    TLSatıldı
  • YAĞLIBOYA TABLO-  'Çanakkale Savaş Hazırlığı'  Tuval üzeri yağlıboya. Ölçü: 152 x 104 cm (çerçeve dahil).

    Lot No: 193

    Lot: 193

    YAĞLIBOYA TABLO- 'Çanakkale Savaş Hazırlığı' Tuval üzeri yağlıboya. Ölçü: 152 x 104 cm (çerçeve dahil).

    TLSatıldı
  • YAĞLIBOYA TABLO-  'Oryantal Pazar Yeri' Tuval üzeri yağlıboya.  Ölçü: 128 x 103 cm (çerçeve dahil).

    Lot No: 194

    Lot: 194

    YAĞLIBOYA TABLO- 'Oryantal Pazar Yeri' Tuval üzeri yağlıboya. Ölçü: 128 x 103 cm (çerçeve dahil).

    TLSatıldı
  • İMZALI TABLO-  'Peyzaj'  Tuval üzeri yağlıboya. İmzalı.  Ölçü: 99 x 80 cm (çerçeve dahil).

    Lot No: 195

    Lot: 195

    İMZALI TABLO- 'Peyzaj' Tuval üzeri yağlıboya. İmzalı. Ölçü: 99 x 80 cm (çerçeve dahil).

    TLSatıldı
  • İMZALI TABLO-  'Uzakdoğu' Kağıt üzeri guajboya. İmzalı. Ölçü: 89 x 74 cm (çerçeve dahil).

    Lot No: 196

    Lot: 196

    İMZALI TABLO- 'Uzakdoğu' Kağıt üzeri guajboya. İmzalı. Ölçü: 89 x 74 cm (çerçeve dahil).

    TLSatıldı