Lot: 1

Güncel Fiyat: 10.000 TL Açılış Fiyatı: 10.000 TL Tahmini: TL Lot Sizde Değil Lot Sizde

Sultan Abdülhamid Han Tuğralı Kahve Fincanı Ve Zarfı

Kırmızı renkteki iç kısmı saten kaplama, üzeri ve içerisinde Osmanlı Arması bulunduran özel kutusunda, 12 adetten oluşan üst kısmı ay yıldız ve camii betimlemeli; Sultan Abdülhamid Han tuğrasına sahip gümüş içerisi altın vermeyli zarf ve kuznetsov damgalı porselen fincanları. (gümüş zarflar 264 gram,6 cm)

- TL
Pey Ver Lot Sizde Peyiniz iletildi
İzleyici olarak girdiniz
Pey veremezsiniz.
Pey vermek için butonu sağa çekin
  • Canlı müzayede tamamlanmıştır. İlginiz için teşekkür ederiz.
  •  
  • Lotlar
  • Kazandıklarım
  • Sultan Abdülhamid Han Tuğralı Kahve Fincanı Ve Zarfı-Kırmızı renkteki iç kısmı saten kaplama, üzeri ve içerisinde Osmanlı Arması bulunduran  özel kutusunda, 12 adetten oluşan üst kısmı ay yıldız ve camii betimlemeli; Sultan Abdülhamid Han tuğrasına sahip gümüş içerisi altın vermeyli zarf ve  kuznetsov damgalı porselen fincanları. (gümüş zarflar 264 gram,6 cm)

    Lot No: 1

    Lot: 1

    Sultan Abdülhamid Han Tuğralı Kahve Fincanı Ve Zarfı-Kırmızı renkteki iç kısmı saten kaplama, üzeri ve içerisinde Osmanlı Arması bulunduran özel kutusunda, 12 adetten oluşan üst kısmı ay yıldız ve camii betimlemeli; Sultan Abdülhamid Han tuğrasına sahip gümüş içerisi altın vermeyli zarf ve kuznetsov damgalı porselen fincanları. (gümüş zarflar 264 gram,6 cm)

    TLSatıldı
  • Sultan Abdülhamid Han Tuğralı Kahve Fincanı Ve Zarfı-Kapak üstünde Osmanlı Arması bulunduran kırmızı renkteki kadife kaplamalı özel kutusunda, 6 adetten oluşan üzeri aznavur işlemeyle bezenmiş; Sultan Abdülhamid Han tuğrasına sahip gümüş zarf ve kuznetsov damgalı porselen fincanları.  (gümüş zarflar 198 gram, 6,5 cm)

    Lot No: 2

    Lot: 2

    Sultan Abdülhamid Han Tuğralı Kahve Fincanı Ve Zarfı-Kapak üstünde Osmanlı Arması bulunduran kırmızı renkteki kadife kaplamalı özel kutusunda, 6 adetten oluşan üzeri aznavur işlemeyle bezenmiş; Sultan Abdülhamid Han tuğrasına sahip gümüş zarf ve kuznetsov damgalı porselen fincanları. (gümüş zarflar 198 gram, 6,5 cm)

    TLSatıldı
  • Sultan Abdülhamid Han Tuğralı Kahve Fincanı Ve Zarfı-Kapak üstünde Osmanlı Tuğrası betimlenmiş, gümüş zarfın üzeri aznavur işçilikleriyle bezenmiş, Sultan Abdülhamid Han tuğrasına sahip çift gümüş zarf ve kuznetsov damgalı porselen fincanları. (gümüş zarflar 72 gram, 6,5 cm)

    Lot No: 3

    Lot: 3

    Sultan Abdülhamid Han Tuğralı Kahve Fincanı Ve Zarfı-Kapak üstünde Osmanlı Tuğrası betimlenmiş, gümüş zarfın üzeri aznavur işçilikleriyle bezenmiş, Sultan Abdülhamid Han tuğrasına sahip çift gümüş zarf ve kuznetsov damgalı porselen fincanları. (gümüş zarflar 72 gram, 6,5 cm)

    TLSatıldı
  • Sultan Abdülhamid Han Tuğralı Kahve Altlığı Ve Fincanı-Kapak üstünde Osmanlı Arması bulunduran özel kutusunda, zarif kulbu ve kabartma desenli kuş ve çiçek figürleri ile bezenen porselen damgalı kahve fincanı ve Sultan Abdülhamid Han tuğrasına sahip özel kalem işçilikli gümüş kahve altlığı.(kahve altlığı 36 gram, 12 cm fincan 3x8 cm)

    Lot No: 4

    Lot: 4

    Sultan Abdülhamid Han Tuğralı Kahve Altlığı Ve Fincanı-Kapak üstünde Osmanlı Arması bulunduran özel kutusunda, zarif kulbu ve kabartma desenli kuş ve çiçek figürleri ile bezenen porselen damgalı kahve fincanı ve Sultan Abdülhamid Han tuğrasına sahip özel kalem işçilikli gümüş kahve altlığı.(kahve altlığı 36 gram, 12 cm fincan 3x8 cm)

    TLSatıldı
  • Bronz Üzeri Gümüş Aplikeli Kahve Seti-Şam işi. Pirinç üzeri gümüş kakma, 6 adet kahve zarfı ve 1 adet ibrikten oluşan üzeri yazılarla bezenmiş toplam 7 parça kahve seti.

    Lot No: 5

    Lot: 5

    Bronz Üzeri Gümüş Aplikeli Kahve Seti-Şam işi. Pirinç üzeri gümüş kakma, 6 adet kahve zarfı ve 1 adet ibrikten oluşan üzeri yazılarla bezenmiş toplam 7 parça kahve seti.

    TLSatıldı
  • Savatlı Istaka-İnce cam üzeri kabartmalı bir şekilde tavus kuşu betimlenmiş bardakları ile beraber zarif savat işçiliğine sahip, 875 damgalı gümüş üzeri altın vermeyli çok temiz ve şık 6 adetten oluşan ıstaka takımı. (Istakalar 498 gram, 11 cm) (bardaklardan bir tanesi farklıdır)

    Lot No: 6

    Lot: 6

    Savatlı Istaka-İnce cam üzeri kabartmalı bir şekilde tavus kuşu betimlenmiş bardakları ile beraber zarif savat işçiliğine sahip, 875 damgalı gümüş üzeri altın vermeyli çok temiz ve şık 6 adetten oluşan ıstaka takımı. (Istakalar 498 gram, 11 cm) (bardaklardan bir tanesi farklıdır)

    TLSatıldı
  • Damgalı Sosluk-Gümüş kaplamalı, avrupa damgasına sahip, çift kristal şişeli sosluk. (25 cm)

    Lot No: 7

    Lot: 7

    Damgalı Sosluk-Gümüş kaplamalı, avrupa damgasına sahip, çift kristal şişeli sosluk. (25 cm)

    TLSatıldı
  • Sultan Abdülhamid Han Tuğralı Gümüş Gülaptan-Üzeri özel kalem işçiliğiyle bezenmiş, floral desenlere ve Sultan Abdülhamid Han tuğraya sahip gümüş gülaptan. (214.2 gram, 19 cm)

    Lot No: 8

    Lot: 8

    Sultan Abdülhamid Han Tuğralı Gümüş Gülaptan-Üzeri özel kalem işçiliğiyle bezenmiş, floral desenlere ve Sultan Abdülhamid Han tuğraya sahip gümüş gülaptan. (214.2 gram, 19 cm)

    TLSatıldı
  • Gümüş Gülaptan-Üzeri floral desenlerle bezenmiş, uç kısmında kuş figürüne sahip gümüş gülaptan. (165.8 gram, 20 cm)

    Lot No: 9

    Lot: 9

    Gümüş Gülaptan-Üzeri floral desenlerle bezenmiş, uç kısmında kuş figürüne sahip gümüş gülaptan. (165.8 gram, 20 cm)

    TLSatıldı
  • Sultan Abdülhamid Han Tuğralı Bardak -Üzeri aznavur işçilikleriyle bezenmiş, Sultan Abdülhamid Han tuğraya sahip gümüş üzeri altın vermeyli bardak. (49 gram, 8 cm)

    Lot No: 10

    Lot: 10

    Sultan Abdülhamid Han Tuğralı Bardak -Üzeri aznavur işçilikleriyle bezenmiş, Sultan Abdülhamid Han tuğraya sahip gümüş üzeri altın vermeyli bardak. (49 gram, 8 cm)

    TLSatıldı
  • Van Damgalı Savatlı Kadeh-Üzeri muazzam savat işçiliği ile betimlenmiş Osmanlı Arması ve van kalesi ile floral desenlerin buluştuğu gümüş van damgalı kadeh. (147 gram, 12 cm)

    Lot No: 11

    Lot: 11

    Van Damgalı Savatlı Kadeh-Üzeri muazzam savat işçiliği ile betimlenmiş Osmanlı Arması ve van kalesi ile floral desenlerin buluştuğu gümüş van damgalı kadeh. (147 gram, 12 cm)

    TLSatıldı
  • Gümüş Telkari Sepet-Telkari işçiliğinin kullanıldığı, iç kısmı kalem işçilikli, zarif işlemeli gümüş sepet. (282 gram, 17x7 cm)

    Lot No: 12

    Lot: 12

    Gümüş Telkari Sepet-Telkari işçiliğinin kullanıldığı, iç kısmı kalem işçilikli, zarif işlemeli gümüş sepet. (282 gram, 17x7 cm)

    TLSatıldı
  • Sultan Abdülhamid Han Tuğralı Şifa Tası-Bombeli tarz çok zarif şık duran, iç kısım yazılarla çevrilmiş dış kısım floral desenlerle süslenmiş şifa dualarıyla çevrelenen Sultan Abdülhamid Han tuğralı (tuğrası silik) gümüş damgalı tas. (247 gram, 15x5.5 cm)

    Lot No: 13

    Lot: 13

    Sultan Abdülhamid Han Tuğralı Şifa Tası-Bombeli tarz çok zarif şık duran, iç kısım yazılarla çevrilmiş dış kısım floral desenlerle süslenmiş şifa dualarıyla çevrelenen Sultan Abdülhamid Han tuğralı (tuğrası silik) gümüş damgalı tas. (247 gram, 15x5.5 cm)

    TLSatıldı
  • Sultan Abdülhamid Han Tuğralı Hamam Tası-Tas içi ve tas dışı zarif aznavur işçiliği ile bezenmiş Tas ortasında Sultan Abdülhamid Han tuğrasına sahip gümüş hamam tası. (346 gram, 20x5.5 cm)

    Lot No: 14

    Lot: 14

    Sultan Abdülhamid Han Tuğralı Hamam Tası-Tas içi ve tas dışı zarif aznavur işçiliği ile bezenmiş Tas ortasında Sultan Abdülhamid Han tuğrasına sahip gümüş hamam tası. (346 gram, 20x5.5 cm)

    TLSatıldı
  • Sultan Abdülhamid Han Tuğralı Hamam Tası-Tas içi ve tas dış kısım çevresi kalem işçilikli floral desenlerle bezetilmiş süleymaniye dilimli tas ortasında Sultan Abdülhamid Han tuğrasına sahip gümüş hamam tası. (365 gram, 18.5x9 cm)

    Lot No: 15

    Lot: 15

    Sultan Abdülhamid Han Tuğralı Hamam Tası-Tas içi ve tas dış kısım çevresi kalem işçilikli floral desenlerle bezetilmiş süleymaniye dilimli tas ortasında Sultan Abdülhamid Han tuğrasına sahip gümüş hamam tası. (365 gram, 18.5x9 cm)

    TLSatıldı
  • İftariyelik-Cumhuriyet Dönemi. Gümüş üzeri altın vermeyli sunumluk ve iftariyelik. 900 Damgalı. (16x10 cm)

    Lot No: 16

    Lot: 16

    İftariyelik-Cumhuriyet Dönemi. Gümüş üzeri altın vermeyli sunumluk ve iftariyelik. 900 Damgalı. (16x10 cm)

    TLSatıldı
  • Christofle Meyvelik-Alt kısmı Chrıstofle damgalı ve çiçek desenli ayaklara sahip üst kısmı cam kaseden oluşan zarif meyvelik. (20x11 cm)

    Lot No: 17

    Lot: 17

    Christofle Meyvelik-Alt kısmı Chrıstofle damgalı ve çiçek desenli ayaklara sahip üst kısmı cam kaseden oluşan zarif meyvelik. (20x11 cm)

    TLSatıldı
  • Sultan Abdülhamid Han Tuğralı Çay Seti-Zarif kulp ve ayaklara sahip, bir adet mini çaydanlık ve bir adet şekerlikten oluşan gümüş iç kısmı altın vermeyli ikili çay seti. (824 gram, çaydanlık:13 cm, şekerlik: 10 cm)

    Lot No: 18

    Lot: 18

    Sultan Abdülhamid Han Tuğralı Çay Seti-Zarif kulp ve ayaklara sahip, bir adet mini çaydanlık ve bir adet şekerlikten oluşan gümüş iç kısmı altın vermeyli ikili çay seti. (824 gram, çaydanlık:13 cm, şekerlik: 10 cm)

    TLSatıldı
  • Avrupa Karaf-Üst kısmı metal üzeri gümüş kaplama, alt kısmı kristal kesmeden mamül. Avrupa yapımı. (36 cm)

    Lot No: 19

    Lot: 19

    Avrupa Karaf-Üst kısmı metal üzeri gümüş kaplama, alt kısmı kristal kesmeden mamül. Avrupa yapımı. (36 cm)

    TLSatıldı
  • Osmanlı Nargile Seri-Süleymaniye dilimli, gümüş kaplama nargile seri ve eski şişesi  ile Osmanlı nargile. (45 cm)

    Lot No: 20

    Lot: 20

    Osmanlı Nargile Seri-Süleymaniye dilimli, gümüş kaplama nargile seri ve eski şişesi ile Osmanlı nargile. (45 cm)

    TLSatıldı
  • Sultan Abdülhamid Han Tuğralı Çatal Kaşık Seyahat Takımı-Üzeri şık çiçek desenleri ile bezenmiş, çatal ve kaşık kulbu üst kısmında Sultan Abdülhamid Han tuğrasını barındıran ve sahları olan kutusunda  çift seyahat  takımı. (65 gram)

    Lot No: 21

    Lot: 21

    Sultan Abdülhamid Han Tuğralı Çatal Kaşık Seyahat Takımı-Üzeri şık çiçek desenleri ile bezenmiş, çatal ve kaşık kulbu üst kısmında Sultan Abdülhamid Han tuğrasını barındıran ve sahları olan kutusunda çift seyahat takımı. (65 gram)

    TLSatıldı
  • Damgalı Servis Takımı-Özel kutusunda. Sap kısmı kemikten mamül. Damgalı.

    Lot No: 22

    Lot: 22

    Damgalı Servis Takımı-Özel kutusunda. Sap kısmı kemikten mamül. Damgalı.

    TLSatıldı
  • Damgalı Servis Takımı-Özel kutusunda. Damgalı.

    Lot No: 23

    Lot: 23

    Damgalı Servis Takımı-Özel kutusunda. Damgalı.

    TLSatıldı
  • Damgalı Servis Takımı-Özel kutusunda. Hindi kesmek için tasarlamış. Damgalı.

    Lot No: 24

    Lot: 24

    Damgalı Servis Takımı-Özel kutusunda. Hindi kesmek için tasarlamış. Damgalı.

    TLSatıldı
  • İnisiyalli Tatlı Kaşığı Takımı-Gümüşten mamül. Kaşık ucu ve sapı floral desenlerle bezenmiş. Sap kısmandaki tutamağında inisiyale sahip, rus damgalı 6 addetten oluşan tatlı kaşığı. (125 gram, 13 cm)

    Lot No: 25

    Lot: 25

    İnisiyalli Tatlı Kaşığı Takımı-Gümüşten mamül. Kaşık ucu ve sapı floral desenlerle bezenmiş. Sap kısmandaki tutamağında inisiyale sahip, rus damgalı 6 addetten oluşan tatlı kaşığı. (125 gram, 13 cm)

    TLSatıldı
  • Mineli Çay Kaşığı Takımı-Gümüşten mamül. Üzeri altın vermeyli ve muazzam mine işçiliği ile bezenmiş floral ve etnik desenlere sahip, rus 84 damgalı 6 adetten oluşan çay kaşığı. (115 gram, 13 cm)

    Lot No: 26

    Lot: 26

    Mineli Çay Kaşığı Takımı-Gümüşten mamül. Üzeri altın vermeyli ve muazzam mine işçiliği ile bezenmiş floral ve etnik desenlere sahip, rus 84 damgalı 6 adetten oluşan çay kaşığı. (115 gram, 13 cm)

    TLSatıldı
  • Çay Kaşığı Takımı-Gümüşten mamül. Üzeri altın vermeyli ve zarif desenlerle bezenmiş, rus damgalı 12 adetten oluşan çay kaşığı. (114 gram, 10.5 cm)

    Lot No: 27

    Lot: 27

    Çay Kaşığı Takımı-Gümüşten mamül. Üzeri altın vermeyli ve zarif desenlerle bezenmiş, rus damgalı 12 adetten oluşan çay kaşığı. (114 gram, 10.5 cm)

    TLSatıldı
  • 28 Parça Yemek Seti-Sap kısmı eski katalinden ve çatal, kaşık kısmı boynuzdan mamül. Avrupa yapımı. İmzalı. 28 parçadan oluşmaktadır. (bir tanesinin sap kısmında kırık mevcuttur.)

    Lot No: 28

    Lot: 28

    28 Parça Yemek Seti-Sap kısmı eski katalinden ve çatal, kaşık kısmı boynuzdan mamül. Avrupa yapımı. İmzalı. 28 parçadan oluşmaktadır. (bir tanesinin sap kısmında kırık mevcuttur.)

    TLSatıldı
  • Van Damgalı Savatlı Tütün Tabakası-Gümüşten mamül. Üzeri kusursuz savat işçiliği ile bezenmiş, ön kısmında çelenk içerisinde Devlet Arması, arka kısmında buket betimlemesi bulunan Van damgasına sahip, kutusunda Tütün Tabakası.  (117 gram, 10x6 cm)

    Lot No: 29

    Lot: 29

    Van Damgalı Savatlı Tütün Tabakası-Gümüşten mamül. Üzeri kusursuz savat işçiliği ile bezenmiş, ön kısmında çelenk içerisinde Devlet Arması, arka kısmında buket betimlemesi bulunan Van damgasına sahip, kutusunda Tütün Tabakası. (117 gram, 10x6 cm)

    TLSatıldı
  • Rus 84 Sigara Tabakası-Gümüşten mamül. Üzeri çizgi desenlerle bezetilmiş, iç kısmı altın vermeyli rus 84 damgasına sahip Sigara Tabakası. (133 gram, 8x7 cm)

    Lot No: 30

    Lot: 30

    Rus 84 Sigara Tabakası-Gümüşten mamül. Üzeri çizgi desenlerle bezetilmiş, iç kısmı altın vermeyli rus 84 damgasına sahip Sigara Tabakası. (133 gram, 8x7 cm)

    TLSatıldı
  • Sigara Tabakası-Gümüşten mamül. Özel kalem işçilikleri ile Osmanlı Tuğrasının betimlendiği çelenk içerisinde 'Yadigar-ı Hürriyet' yazılı Sigara Tabakası. (81 gram, 8x7 cm)

    Lot No: 31

    Lot: 31

    Sigara Tabakası-Gümüşten mamül. Özel kalem işçilikleri ile Osmanlı Tuğrasının betimlendiği çelenk içerisinde 'Yadigar-ı Hürriyet' yazılı Sigara Tabakası. (81 gram, 8x7 cm)

    TLSatıldı
  • Osmanlı Tuğralı Sigara Tabakası-Gümüşten mamül. Özel kalem işçilikli çelenk içerisinde Osmanlı Tuğrasının betimlendiği, içerisinde floral desenlere ve hilal figürüne ve Osmanlı tuğrasına sahip Sigara Tabakası. (80 gram, 9x5.5 cm)

    Lot No: 32

    Lot: 32

    Osmanlı Tuğralı Sigara Tabakası-Gümüşten mamül. Özel kalem işçilikli çelenk içerisinde Osmanlı Tuğrasının betimlendiği, içerisinde floral desenlere ve hilal figürüne ve Osmanlı tuğrasına sahip Sigara Tabakası. (80 gram, 9x5.5 cm)

    TLSatıldı
  • Çalışma Masası Aksesuarı-Özel deri kılıfında, büyüteçli zarf açacağına ve makasa sahip masa üstü aksesuarı.

    Lot No: 33

    Lot: 33

    Çalışma Masası Aksesuarı-Özel deri kılıfında, büyüteçli zarf açacağına ve makasa sahip masa üstü aksesuarı.

    TLSatıldı
  • Gümüş Hamayil-Gümüşten mamül. Üzeri mercan ve firuze taşlarıyla bezenmiş ve etnik desenler işlenmiş hamayil.

    Lot No: 34

    Lot: 34

    Gümüş Hamayil-Gümüşten mamül. Üzeri mercan ve firuze taşlarıyla bezenmiş ve etnik desenler işlenmiş hamayil.

    TLSatıldı
  • Enfiye Kutusu-Üzeri telkari işlemeli, mercan ve firuze taşlarıyla bezetilmiş mini enfiye kutusu. (6x3 cm)

    Lot No: 35

    Lot: 35

    Enfiye Kutusu-Üzeri telkari işlemeli, mercan ve firuze taşlarıyla bezetilmiş mini enfiye kutusu. (6x3 cm)

    TLSatıldı
  • Savatlı Hamayil Grubu-Gümüşten mamül. Her biri kusursuz savat işçiliği ile bezenmiş, Osmanlı Arması ve floral desenlerin figüre edildiği ve Tuğralarla süslenen 9 adetten oluşan savatlı hamayil grubu. (700 gram)

    Lot No: 36

    Lot: 36

    Savatlı Hamayil Grubu-Gümüşten mamül. Her biri kusursuz savat işçiliği ile bezenmiş, Osmanlı Arması ve floral desenlerin figüre edildiği ve Tuğralarla süslenen 9 adetten oluşan savatlı hamayil grubu. (700 gram)

    TLSatıldı
  • Victoria Damgalı Şekerlik -Gümüş kaplamalı, damgalı zarif kulp ve tutamağa sahip, kondüsyon olarak çok iyi durumda şekerlik. (25x26 cm)

    Lot No: 37

    Lot: 37

    Victoria Damgalı Şekerlik -Gümüş kaplamalı, damgalı zarif kulp ve tutamağa sahip, kondüsyon olarak çok iyi durumda şekerlik. (25x26 cm)

    TLSatıldı
  • Sheffıeld Çay sati-Gümüş kaplamalı, aznavur işçiliğine ve inisiyale sahip damgalı 6 parçadan oluşan çay seti. (tepside damga yoktur.) (Tepsi 69x44 cm)

    Lot No: 38

    Lot: 38

    Sheffıeld Çay sati-Gümüş kaplamalı, aznavur işçiliğine ve inisiyale sahip damgalı 6 parçadan oluşan çay seti. (tepside damga yoktur.) (Tepsi 69x44 cm)

    TLSatıldı
  • Çift Bronz Ampir-Kristal kesme, zarif kulp, tutamak ve ayağa sahip çift bronz ampir. (29x20 cm)

    Lot No: 39

    Lot: 39

    Çift Bronz Ampir-Kristal kesme, zarif kulp, tutamak ve ayağa sahip çift bronz ampir. (29x20 cm)

    TLSatıldı
  • Dekoratif Minyatür Havan Şamdan-Bakırdan mamül. Dekoratif çift havan şamdan. 1950'ler. (28 cm)

    Lot No: 40

    Lot: 40

    Dekoratif Minyatür Havan Şamdan-Bakırdan mamül. Dekoratif çift havan şamdan. 1950'ler. (28 cm)

    TLSatıldı
  • Kuru Kafa Savaşçı Figürü-İmzalı, alt kaidesi mermer olan; bronz kuru kafa savaşçı figürü. (38 cm)

    Lot No: 41

    Lot: 41

    Kuru Kafa Savaşçı Figürü-İmzalı, alt kaidesi mermer olan; bronz kuru kafa savaşçı figürü. (38 cm)

    TLSatıldı
  • İmzalı Atlı Savaşçı Asker Figürü-1967 tarihli, üzerinde yazılar ve imza bulunduran rus savaşı betimlemeli figür.  (25x13 cm)

    Lot No: 42

    Lot: 42

    İmzalı Atlı Savaşçı Asker Figürü-1967 tarihli, üzerinde yazılar ve imza bulunduran rus savaşı betimlemeli figür. (25x13 cm)

    TLSatıldı
  • Bronz Operacı Kadın Figürü-Multicolor çalışmalı, bronzdan mamül ve alt kaidesi mermer olan operacı kadın figürü. (52 cm)

    Lot No: 43

    Lot: 43

    Bronz Operacı Kadın Figürü-Multicolor çalışmalı, bronzdan mamül ve alt kaidesi mermer olan operacı kadın figürü. (52 cm)

    TLSatıldı
  • S.T. Dupont Çakmak-Özel kutusunda, 5.5x3 cm

    Lot No: 44

    Lot: 44

    S.T. Dupont Çakmak-Özel kutusunda, 5.5x3 cm

    TLSatıldı
  • S.T. Dupont Çakmak-5.5x3.5 cm

    Lot No: 45

    Lot: 45

    S.T. Dupont Çakmak-5.5x3.5 cm

    TLSatıldı
  • S.T. Dupont Çakmak-6x3.5 cm

    Lot No: 46

    Lot: 46

    S.T. Dupont Çakmak-6x3.5 cm

    TLSatıldı
  • S.T. Dupont Çakmak-4.5x3.5 cm

    Lot No: 47

    Lot: 47

    S.T. Dupont Çakmak-4.5x3.5 cm

    TLSatıldı
  • S.T. Dupont Çakmak-4.5x3.5 cm

    Lot No: 48

    Lot: 48

    S.T. Dupont Çakmak-4.5x3.5 cm

    TLSatıldı
  • S.T. Dupont Çakmak-4.5x3.5 cm

    Lot No: 49

    Lot: 49

    S.T. Dupont Çakmak-4.5x3.5 cm

    TLSatıldı
  • S.T. Dupont Çakmak-6x3.5 cm

    Lot No: 50

    Lot: 50

    S.T. Dupont Çakmak-6x3.5 cm

    TLSatıldı
  • S.T. Dupont Çakmak-4.5x3.5 cm

    Lot No: 51

    Lot: 51

    S.T. Dupont Çakmak-4.5x3.5 cm

    TLSatıldı
  • Pulat Kahve Tepsisi-Tepsi üzeri el işçiliği ile floral desenlerle bezetilmiş, zarif tasarımlı teneke üzeri yağlıboya. (38x31 cm) (rötuş ve bazı kısımlarında dökülmeler mevcuttur.)

    Lot No: 52

    Lot: 52

    Pulat Kahve Tepsisi-Tepsi üzeri el işçiliği ile floral desenlerle bezetilmiş, zarif tasarımlı teneke üzeri yağlıboya. (38x31 cm) (rötuş ve bazı kısımlarında dökülmeler mevcuttur.)

    TLSatıldı
  • Çanakkale Testi-19.yy Kahverengi sırlı, form olarak erkek formunun kullanıldığı zarif tutamağı ve gövdeye sahip floral desenli çanakkale testi. (38 cm)

    Lot No: 53

    Lot: 53

    Çanakkale Testi-19.yy Kahverengi sırlı, form olarak erkek formunun kullanıldığı zarif tutamağı ve gövdeye sahip floral desenli çanakkale testi. (38 cm)

    TLSatıldı
  • Çanakkale Pekmezlik-19.yy Bej rengi üzeri toprak tonlarının işlendiği çanakkale pekmezlik. (18x16 cm)

    Lot No: 54

    Lot: 54

    Çanakkale Pekmezlik-19.yy Bej rengi üzeri toprak tonlarının işlendiği çanakkale pekmezlik. (18x16 cm)

    TLSatıldı
  • Çanakkale Ekmeklik-19.yy sepet örgü modeli kahverengi tonlarının hakim olduğu çanakkale ekmeklik. (30x21 cm)

    Lot No: 55

    Lot: 55

    Çanakkale Ekmeklik-19.yy sepet örgü modeli kahverengi tonlarının hakim olduğu çanakkale ekmeklik. (30x21 cm)

    TLSatıldı
  • Çanakkale Ekmeklik-19.yy sepet örgü modeli kahverengi tonlarının hakim olduğu çanakkale ekmeklik. (40x23 cm)

    Lot No: 56

    Lot: 56

    Çanakkale Ekmeklik-19.yy sepet örgü modeli kahverengi tonlarının hakim olduğu çanakkale ekmeklik. (40x23 cm)

    TLSatıldı
  • Rıhtanlık-Fransız, Osmanlı pazarına özel tasarlanmış üzeri altın yaldız ve floral desenlerle bezenmiş hatattların kullandığı rıhtanlık. (6.5x5 cm)

    Lot No: 57

    Lot: 57

    Rıhtanlık-Fransız, Osmanlı pazarına özel tasarlanmış üzeri altın yaldız ve floral desenlerle bezenmiş hatattların kullandığı rıhtanlık. (6.5x5 cm)

    TLSatıldı
  • Kütahya Başaklık-3 adetten oluşan; kütahya 'La-ilahe-illallah' ve 'Besmele' yazılı başaklık. (9x10 cm, 11.5x11.5 cm, 10x9.5 cm)

    Lot No: 58

    Lot: 58

    Kütahya Başaklık-3 adetten oluşan; kütahya 'La-ilahe-illallah' ve 'Besmele' yazılı başaklık. (9x10 cm, 11.5x11.5 cm, 10x9.5 cm)

    TLSatıldı
  • Tophane Lüle-Üzeri altın işlemeli ay yıldız desenine sahip, Constantinople damgalı ebatı ve kondüsyonu bakımından nadir rastlanan koleksiyonluk ve müzelik eser. (11x7 cm)

    Lot No: 59

    Lot: 59

    Tophane Lüle-Üzeri altın işlemeli ay yıldız desenine sahip, Constantinople damgalı ebatı ve kondüsyonu bakımından nadir rastlanan koleksiyonluk ve müzelik eser. (11x7 cm)

    TLSatıldı
  • Tophane Lüle-Üzeri altın işlemeli ve floral desenler ile bezetilmiş damgalı ve kondüsyonu bakımından iyi durumda olan  eser. (9x5.5 cm)

    Lot No: 60

    Lot: 60

    Tophane Lüle-Üzeri altın işlemeli ve floral desenler ile bezetilmiş damgalı ve kondüsyonu bakımından iyi durumda olan eser. (9x5.5 cm)

    TLSatıldı
  • Tophane Lüle-Üzeri altın işlemeli ve floral desenlere sahip Constantinople ve usta damgalı eser. (10x6 cm) (çok ufak bir atığı mevcuttur.)

    Lot No: 61

    Lot: 61

    Tophane Lüle-Üzeri altın işlemeli ve floral desenlere sahip Constantinople ve usta damgalı eser. (10x6 cm) (çok ufak bir atığı mevcuttur.)

    TLSatıldı
  • Del Prado Kurşun Asker-Kurşundan mamül. Çanakkale Del Prado markalı asker. (6.5 cm)

    Lot No: 62

    Lot: 62

    Del Prado Kurşun Asker-Kurşundan mamül. Çanakkale Del Prado markalı asker. (6.5 cm)

    TLSatıldı
  • Monopole Des Tabacas De Turquıe Kutu-Eski tenekeden mamül. Atatürk portreli ve Gazi yazlı mini kutu. (7x4.5 cm)

    Lot No: 63

    Lot: 63

    Monopole Des Tabacas De Turquıe Kutu-Eski tenekeden mamül. Atatürk portreli ve Gazi yazlı mini kutu. (7x4.5 cm)

    TLSatıldı
  • Kuznetsov Damgalı Çift Tabak-Etrafı turuncu renk şerit ve altın yaldızlarla, iç kısmı ise floral desenlerle dizayn edilmiş kuznetsov damgalı çift rus tabak. (21 cm)

    Lot No: 64

    Lot: 64

    Kuznetsov Damgalı Çift Tabak-Etrafı turuncu renk şerit ve altın yaldızlarla, iç kısmı ise floral desenlerle dizayn edilmiş kuznetsov damgalı çift rus tabak. (21 cm)

    TLSatıldı
  • Porselen Sahan-Tutamağındaki çiçek figürü ve kenarları altın yaldıza sahip, üzeri floral desenlerden oluşan turkuaz renk porselen sahan.(12x23 cm)

    Lot No: 65

    Lot: 65

    Porselen Sahan-Tutamağındaki çiçek figürü ve kenarları altın yaldıza sahip, üzeri floral desenlerden oluşan turkuaz renk porselen sahan.(12x23 cm)

    TLSatıldı
  • Wellıngton Damgalı Çay Seti-27 parçadan oluşan porselenden mamül, Wellıngton damgalı floral desenlerin hakim olduğu çay seti.

    Lot No: 66

    Lot: 66

    Wellıngton Damgalı Çay Seti-27 parçadan oluşan porselenden mamül, Wellıngton damgalı floral desenlerin hakim olduğu çay seti.

    TLSatıldı
  • Savaşçı Tabağı-Porselenden mamül. Üzeri el işçiliği ile savaşçı betimlemesinin işlendiği büyük ebatta duvar tabağı. (34x34 cm)

    Lot No: 67

    Lot: 67

    Savaşçı Tabağı-Porselenden mamül. Üzeri el işçiliği ile savaşçı betimlemesinin işlendiği büyük ebatta duvar tabağı. (34x34 cm)

    TLSatıldı
  • Üçlü Duvar Tabağı-Porselenden mamül. 1975, 2001 ve 2002 tarihli; Royal Copenhagen üzeri mavi-beyaz çalışmalı ve kış konulu üçlü duvar tabağı seti. (18x18 cm)

    Lot No: 68

    Lot: 68

    Üçlü Duvar Tabağı-Porselenden mamül. 1975, 2001 ve 2002 tarihli; Royal Copenhagen üzeri mavi-beyaz çalışmalı ve kış konulu üçlü duvar tabağı seti. (18x18 cm)

    TLSatıldı
  • Porselen Çift Vazo-Porselenden mamül. Porselen De Paris damgalı, turkuaz gövde üzerine çiçek desenlerinin işlendiği zarif tutamağa sahip çift vazo. (34x12 cm)

    Lot No: 69

    Lot: 69

    Porselen Çift Vazo-Porselenden mamül. Porselen De Paris damgalı, turkuaz gövde üzerine çiçek desenlerinin işlendiği zarif tutamağa sahip çift vazo. (34x12 cm)

    TLSatıldı
  • Victoria Damgalı Vazo-Porselenden mamül. Victoria damgalı. Üzeri çiçek, müzikal aletler ve çelenklerle bezetilmiş beyaz üzeri renk cümbüşünün hakim olduğu büyük ebatlı vazo. (38.5x13 cm)

    Lot No: 70

    Lot: 70

    Victoria Damgalı Vazo-Porselenden mamül. Victoria damgalı. Üzeri çiçek, müzikal aletler ve çelenklerle bezetilmiş beyaz üzeri renk cümbüşünün hakim olduğu büyük ebatlı vazo. (38.5x13 cm)

    TLSatıldı
  • Porselen Aşurelik-Porselenden mamül. Pembe, soğuk damgalı, kapağında çiçek figürü ve çiçek desenleriyle süslenmiş avrupa imalatı, osmanlı pazarına özel yapılmış iyi kondisyonlu aşurelik. (37.5x11.5 cm)

    Lot No: 71

    Lot: 71

    Porselen Aşurelik-Porselenden mamül. Pembe, soğuk damgalı, kapağında çiçek figürü ve çiçek desenleriyle süslenmiş avrupa imalatı, osmanlı pazarına özel yapılmış iyi kondisyonlu aşurelik. (37.5x11.5 cm)

    TLSatıldı
  • Fransız Po Şerbetlik-Porselenden mamül. Damgalı. Çok zarif altın yaldızlı tutamağa sahip kallavi boyda ve iyi kondüsyonda şerbetlik. (34x18 cm)

    Lot No: 72

    Lot: 72

    Fransız Po Şerbetlik-Porselenden mamül. Damgalı. Çok zarif altın yaldızlı tutamağa sahip kallavi boyda ve iyi kondüsyonda şerbetlik. (34x18 cm)

    TLSatıldı
  • Porselen Şekerlik-Porselenden mamül. Etrafı altın dore işlemeli, zarif kulp, kapak ve tutamağa sahip; üst düzey kondüsyonda damgalı ve imzalı Avrupa şekerlik. (20x17 cm)

    Lot No: 73

    Lot: 73

    Porselen Şekerlik-Porselenden mamül. Etrafı altın dore işlemeli, zarif kulp, kapak ve tutamağa sahip; üst düzey kondüsyonda damgalı ve imzalı Avrupa şekerlik. (20x17 cm)

    TLSatıldı
  • Yıldız Damgalı Bonbonier-Porselenden mamül. Yıldız damgaya sahip. Sarı renkte gövde üzerine çiçek desenlerinin işlendiği, tutamağında altın yaldızlı çiçek figürüne sahip bombeli tarzda bonbonier. (19x17 cm)

    Lot No: 74

    Lot: 74

    Yıldız Damgalı Bonbonier-Porselenden mamül. Yıldız damgaya sahip. Sarı renkte gövde üzerine çiçek desenlerinin işlendiği, tutamağında altın yaldızlı çiçek figürüne sahip bombeli tarzda bonbonier. (19x17 cm)

    TLSatıldı
  • Porselen Ayaklı Şekerlik-Damgalı, tutamağındaki çiçek figürü ve kenarları altın yaldıza sahip, üzeri floral desenlerden oluşan ayaklı porselen şekerlik. ( 22x24 cm)

    Lot No: 75

    Lot: 75

    Porselen Ayaklı Şekerlik-Damgalı, tutamağındaki çiçek figürü ve kenarları altın yaldıza sahip, üzeri floral desenlerden oluşan ayaklı porselen şekerlik. ( 22x24 cm)

    TLSatıldı
  • Porselen Höchst Damgalı Şekerlik-Porselenden mamül. Çok şık tasarımının üzerine çiçek desenlerinin betimlendiği, zarif kapak ve tutamağa sahip Höchst damgalı şekerlik. (16x9.5 cm)

    Lot No: 76

    Lot: 76

    Porselen Höchst Damgalı Şekerlik-Porselenden mamül. Çok şık tasarımının üzerine çiçek desenlerinin betimlendiği, zarif kapak ve tutamağa sahip Höchst damgalı şekerlik. (16x9.5 cm)

    TLSatıldı
  • Meissen Kase-Porselenden mamül. Beyaz üzeri mavi renk çalışmalı, Meissen damgalı zarif kase. (16 cm)

    Lot No: 77

    Lot: 77

    Meissen Kase-Porselenden mamül. Beyaz üzeri mavi renk çalışmalı, Meissen damgalı zarif kase. (16 cm)

    TLSatıldı
  • Meissen Duvar Tabağı-Etrafi muazzam altın varak ile işlenmiş, floral ve etnik desenler betimlemlenmiş, orta kısımda kuş figürlerinin yer aldığı kallavi ebatta Meissen damgalı duvar tabağı.(28.5x28.5 cm) (Tabak orta hattında çatlak mevcuttur.)

    Lot No: 78

    Lot: 78

    Meissen Duvar Tabağı-Etrafi muazzam altın varak ile işlenmiş, floral ve etnik desenler betimlemlenmiş, orta kısımda kuş figürlerinin yer aldığı kallavi ebatta Meissen damgalı duvar tabağı.(28.5x28.5 cm) (Tabak orta hattında çatlak mevcuttur.)

    TLSatıldı
  • Kahve Fincanı-Porselenden mamül. Üzeri ve fincanın iç kısmı kusursuz altın yaldıza sahip, floral desenlerin hakim olduğu kahve fincanı ve altlığı.

    Lot No: 79

    Lot: 79

    Kahve Fincanı-Porselenden mamül. Üzeri ve fincanın iç kısmı kusursuz altın yaldıza sahip, floral desenlerin hakim olduğu kahve fincanı ve altlığı.

    TLSatıldı
  • Ayaklı Kahve Fincanı-Porselenden mamül Üzeri zarif altın yaldız ve botanik desenli, damgalı kahve fincanı ve altlığı.

    Lot No: 80

    Lot: 80

    Ayaklı Kahve Fincanı-Porselenden mamül Üzeri zarif altın yaldız ve botanik desenli, damgalı kahve fincanı ve altlığı.

    TLSatıldı
  • Rus Damgalı Porselen Kahve Fincanı-Porselenden mamül. Üzeri çiçek desenleriyle betimlenmiş, rus damgalı pembe kahve fincanı ve altlığı.

    Lot No: 81

    Lot: 81

    Rus Damgalı Porselen Kahve Fincanı-Porselenden mamül. Üzeri çiçek desenleriyle betimlenmiş, rus damgalı pembe kahve fincanı ve altlığı.

    TLSatıldı
  • Oryantal Figür-Porselenden mamül. Üzeri altın yaldız işlemeli, Avrupa yapımı ve damgalı oryantal figür. (16.5 cm)

    Lot No: 82

    Lot: 82

    Oryantal Figür-Porselenden mamül. Üzeri altın yaldız işlemeli, Avrupa yapımı ve damgalı oryantal figür. (16.5 cm)

    TLSatıldı
  • Oryantal Figür-Porselenden mamül. Üzeri altın yaldız işlemeli çocuk oryantal figür. (16 cm)

    Lot No: 83

    Lot: 83

    Oryantal Figür-Porselenden mamül. Üzeri altın yaldız işlemeli çocuk oryantal figür. (16 cm)

    TLSatıldı
  • Oryantal Figür-Porselenden mamül. Üzeri altın yaldız işlemeli canlı ve güzel renkler ile bezetilmiş dikiş yapan kadın figürü. (11.5x10 cm)

    Lot No: 84

    Lot: 84

    Oryantal Figür-Porselenden mamül. Üzeri altın yaldız işlemeli canlı ve güzel renkler ile bezetilmiş dikiş yapan kadın figürü. (11.5x10 cm)

    TLSatıldı
  • Oryantal Figür-Poselenden mamül. Üzeri altın yaldız işlemeli canlı ve güzel renkler ile bezetilmiş kitap okuyan kadın figürü. (11x10 cm)

    Lot No: 85

    Lot: 85

    Oryantal Figür-Poselenden mamül. Üzeri altın yaldız işlemeli canlı ve güzel renkler ile bezetilmiş kitap okuyan kadın figürü. (11x10 cm)

    TLSatıldı
  • Oryantal Figür-Porselenden mamül. Damgalı. Üzeri altın yaldız işlemeli ve mavinin birkaç tonunu bir araya getiren kaftanlı ve taçlı kadın figürü. (15 cm)

    Lot No: 86

    Lot: 86

    Oryantal Figür-Porselenden mamül. Damgalı. Üzeri altın yaldız işlemeli ve mavinin birkaç tonunu bir araya getiren kaftanlı ve taçlı kadın figürü. (15 cm)

    TLSatıldı
  • Oryantal Figür-Porselenden mamül. Damgalı. Üzeri altın yaldız işlemeli ve renk cümbüşünden oluşan büyük ebatta Avrupa yapımı, Osmanlı pazarına özel tasarlanmış figür. (22.5 cm)

    Lot No: 87

    Lot: 87

    Oryantal Figür-Porselenden mamül. Damgalı. Üzeri altın yaldız işlemeli ve renk cümbüşünden oluşan büyük ebatta Avrupa yapımı, Osmanlı pazarına özel tasarlanmış figür. (22.5 cm)

    TLSatıldı
  • Figür-Porselenden mamül. İnce detaylı göz, gaga ve kanat işlemeleri bulunan, dalda duran kuş figürü. (12 cm)

    Lot No: 88

    Lot: 88

    Figür-Porselenden mamül. İnce detaylı göz, gaga ve kanat işlemeleri bulunan, dalda duran kuş figürü. (12 cm)

    TLSatıldı
  • Figür-Porselenden mamül. İnce detaylı dalda duran kuş figürü. (15.5 cm)

    Lot No: 89

    Lot: 89

    Figür-Porselenden mamül. İnce detaylı dalda duran kuş figürü. (15.5 cm)

    TLSatıldı
  • Figür-Porselenden mamül. İnce detaylı göz, gaga ve kanat işlemeleri bulunan, dalda duran kuş figürü. (16.5 cm)

    Lot No: 90

    Lot: 90

    Figür-Porselenden mamül. İnce detaylı göz, gaga ve kanat işlemeleri bulunan, dalda duran kuş figürü. (16.5 cm)

    TLSatıldı
  • Figür-Porselenden mamül. İnce detaylı ve siyah-beyaz renkli köpek figürü. (20x18 cm)

    Lot No: 91

    Lot: 91

    Figür-Porselenden mamül. İnce detaylı ve siyah-beyaz renkli köpek figürü. (20x18 cm)

    TLSatıldı
  •  Ayaklı Bonbonier-Camdan mamül. Üzeri el boyama ile bezetilmiş, altın yaldızlı şeritleri olan, Alman ayaklı bonbonier. (28.5x15 cm)

    Lot No: 92

    Lot: 92

    Ayaklı Bonbonier-Camdan mamül. Üzeri el boyama ile bezetilmiş, altın yaldızlı şeritleri olan, Alman ayaklı bonbonier. (28.5x15 cm)

    TLSatıldı
  • Opalin Şamdan-Opalin. Turkuaz renginde ve üzeri altın dore işçilikli, çok şık ve iyi kondüsyonda şamdan. (18x7.5 cm)

    Lot No: 93

    Lot: 93

    Opalin Şamdan-Opalin. Turkuaz renginde ve üzeri altın dore işçilikli, çok şık ve iyi kondüsyonda şamdan. (18x7.5 cm)

    TLSatıldı
  • Cloisonne Ayaklı Vazo-Üzeri botanik desenlerle süslenmiş şık ve dekoratif vazo. (19x7 cm)

    Lot No: 94

    Lot: 94

    Cloisonne Ayaklı Vazo-Üzeri botanik desenlerle süslenmiş şık ve dekoratif vazo. (19x7 cm)

    TLSatıldı
  • Weedgwood Banyo Seti-Seramikten mamül. 5 parçadan oluşan mavi, damgalı banyo seti.

    Lot No: 95

    Lot: 95

    Weedgwood Banyo Seti-Seramikten mamül. 5 parçadan oluşan mavi, damgalı banyo seti.

    TLSatıldı
  • Weedgwood Pudriyerlik-Seramikten mamül. Üzeri insan figürleri ile betimlenmiş damgalı pudriyerlik. (9x5 cm)

    Lot No: 96

    Lot: 96

    Weedgwood Pudriyerlik-Seramikten mamül. Üzeri insan figürleri ile betimlenmiş damgalı pudriyerlik. (9x5 cm)

    TLSatıldı
  • Opalin Karanfillik Lokumluk -Opalinden mamül. Üzeri altın yaldız ve ince desenlere sahip karanfillik ve lokumluktan oluşan set. (Karanfillik 14.5 cm, Lokumluk 16.5x8 cm)

    Lot No: 97

    Lot: 97

    Opalin Karanfillik Lokumluk -Opalinden mamül. Üzeri altın yaldız ve ince desenlere sahip karanfillik ve lokumluktan oluşan set. (Karanfillik 14.5 cm, Lokumluk 16.5x8 cm)

    TLSatıldı
  • Bohem Kahve Fincanı-Bohem. Üzeri altın yaldız ile etnik desenler figüre edilmiştir.

    Lot No: 98

    Lot: 98

    Bohem Kahve Fincanı-Bohem. Üzeri altın yaldız ile etnik desenler figüre edilmiştir.

    TLSatıldı
  • Bohem Bardak-Bohem. Üzeri altın yaldızlı ve özel kumlama tekniğiyle maydanoz ve çiçek figürleri işlenmiş, 'Andenkun Von Mohadia' yazılı bardak. (12x9 cm)

    Lot No: 99

    Lot: 99

    Bohem Bardak-Bohem. Üzeri altın yaldızlı ve özel kumlama tekniğiyle maydanoz ve çiçek figürleri işlenmiş, 'Andenkun Von Mohadia' yazılı bardak. (12x9 cm)

    TLSatıldı
  • insiyalli şerbetlik ve tepsisi -Bohem üzeri mine işçilikli, tepsi ve şerbetlikten oluşan, şerbetlik üzerinde tarih tepsi ve yine şerbetlik üzerinde Saltanat inisiyaline sahip Avrupa yapımı, Osmanlı pazarına özel yapılmış  çok zarif ikili set. (Şerbetlik 32 cm, Tepsi 31 cm)

    Lot No: 100

    Lot: 100

    insiyalli şerbetlik ve tepsisi -Bohem üzeri mine işçilikli, tepsi ve şerbetlikten oluşan, şerbetlik üzerinde tarih tepsi ve yine şerbetlik üzerinde Saltanat inisiyaline sahip Avrupa yapımı, Osmanlı pazarına özel yapılmış çok zarif ikili set. (Şerbetlik 32 cm, Tepsi 31 cm)

    TLSatıldı
  • kabartmalı meyvelik-Üzeri kabartmalı kuş figürleriyle süslenen, somon rengi Avrupa çok şık meyvelik. (34x34 cm)

    Lot No: 101

    Lot: 101

    kabartmalı meyvelik-Üzeri kabartmalı kuş figürleriyle süslenen, somon rengi Avrupa çok şık meyvelik. (34x34 cm)

    TLSatıldı
  • Lalik Şamdan-Kadın heykel figürü lalik çift şamdan. (15 cm)

    Lot No: 102

    Lot: 102

    Lalik Şamdan-Kadın heykel figürü lalik çift şamdan. (15 cm)

    TLSatıldı
  • Çift Koku Şişesi-Kapan kısmı gümüş üzeri mine işçiliğine sahip, üzeri zarif işçiliklerle bezenmiş, çift koku şişesi. (12x6.5 cm)

    Lot No: 103

    Lot: 103

    Çift Koku Şişesi-Kapan kısmı gümüş üzeri mine işçiliğine sahip, üzeri zarif işçiliklerle bezenmiş, çift koku şişesi. (12x6.5 cm)

    TLSatıldı
  • Beykoz Kokuluk ve Sunumluk-Beykoz üzeri altın yaldızlı şık kokuluk ve sunumluk. (Kokuluk15 cm, Sunumluk 12cm)

    Lot No: 104

    Lot: 104

    Beykoz Kokuluk ve Sunumluk-Beykoz üzeri altın yaldızlı şık kokuluk ve sunumluk. (Kokuluk15 cm, Sunumluk 12cm)

    TLSatıldı
  • Kristal Osmanlı Hokkalık-Kristalden mamül. Küp formunda. İki taraflı ay yıldız formunun altında her bir kenarında sırayla 'Allah', 'Vatan', 'Namus', 'İttihat' yazılı az rastlanan ve çok iyi kondüsyanda Osmanlı hokkalık. (14x9 cm)

    Lot No: 105

    Lot: 105

    Kristal Osmanlı Hokkalık-Kristalden mamül. Küp formunda. İki taraflı ay yıldız formunun altında her bir kenarında sırayla 'Allah', 'Vatan', 'Namus', 'İttihat' yazılı az rastlanan ve çok iyi kondüsyanda Osmanlı hokkalık. (14x9 cm)

    TLSatıldı
  • Mineli Opera Dürbünü-Fransız yoğun mine işçilikli, bakma ve ayar kısımları fildişinden mamül. Bronz iskeletli. Çiçek girlantlarıyla dekorlu ve altın kakmalarla zenginleştirilmiş opera dürbünü. (10.5x8 cm)

    Lot No: 106

    Lot: 106

    Mineli Opera Dürbünü-Fransız yoğun mine işçilikli, bakma ve ayar kısımları fildişinden mamül. Bronz iskeletli. Çiçek girlantlarıyla dekorlu ve altın kakmalarla zenginleştirilmiş opera dürbünü. (10.5x8 cm)

    TLSatıldı
  • Fransız Opera Dürbünü-Fransız fildişi, bakma ve ayar kısımları bronz opera dürbünü. (9.5x5 cm)

    Lot No: 107

    Lot: 107

    Fransız Opera Dürbünü-Fransız fildişi, bakma ve ayar kısımları bronz opera dürbünü. (9.5x5 cm)

    TLSatıldı
  • Kol Saati Grubu-7 adetten oluşan, değişik marka ve modellerin bulunduğu saat grubu.

    Lot No: 108

    Lot: 108

    Kol Saati Grubu-7 adetten oluşan, değişik marka ve modellerin bulunduğu saat grubu.

    TLSatıldı
  • TISSOT Smokin Saati-Altın kaplama. Tepeden sağa kurmalı, arka kapak çevirmeli. Döneminde ünlü iş adamları tarafından kullanılan smokin saati. (5x4 cm)

    Lot No: 109

    Lot: 109

    TISSOT Smokin Saati-Altın kaplama. Tepeden sağa kurmalı, arka kapak çevirmeli. Döneminde ünlü iş adamları tarafından kullanılan smokin saati. (5x4 cm)

    TLSatıldı
  • ZENİTH Cep Saati-T.C.D.D. Gümüş kasa, kurmalı seri numarası tutarlı cep saati. (6.5x4.5 cm)

    Lot No: 110

    Lot: 110

    ZENİTH Cep Saati-T.C.D.D. Gümüş kasa, kurmalı seri numarası tutarlı cep saati. (6.5x4.5 cm)

    TLSatıldı
  • Zümrüt Elmas Yüzük-8 ayar altından mamül. Zümrüt ve elmas taşlarıyla bezenmiş, damla formunda çok şık yüzük. 1970'ler. ( 1ct elmas, 0.50 ct zümrüt)

    Lot No: 111

    Lot: 111

    Zümrüt Elmas Yüzük-8 ayar altından mamül. Zümrüt ve elmas taşlarıyla bezenmiş, damla formunda çok şık yüzük. 1970'ler. ( 1ct elmas, 0.50 ct zümrüt)

    TLSatıldı
  • Elmas Küpe-8 ayar altından mamül. Üzeri elmaslarla süslenmiş gül formunda küpe. (takribi 1 ct)

    Lot No: 112

    Lot: 112

    Elmas Küpe-8 ayar altından mamül. Üzeri elmaslarla süslenmiş gül formunda küpe. (takribi 1 ct)

    TLSatıldı
  • Pırlanta Ve Elmas Taşlı Sultan Reşat Altın Kolye-Ortası 22 ayar Sultan Reşat altını; etrafı 8 ayar altın, elmas ve pırlantalarla bezetilmiş zarif ve özel tasarım kolye. (Altın: 22.30 gr, Elmas: 2.57 ct Pırlanta: 1.32 ct)

    Lot No: 113

    Lot: 113

    Pırlanta Ve Elmas Taşlı Sultan Reşat Altın Kolye-Ortası 22 ayar Sultan Reşat altını; etrafı 8 ayar altın, elmas ve pırlantalarla bezetilmiş zarif ve özel tasarım kolye. (Altın: 22.30 gr, Elmas: 2.57 ct Pırlanta: 1.32 ct)

    TLSatıldı
  • Mineli Çelenk Broş-18 ayar altından mamül. Üzeri yeşil mine ve pırlanta ile bezetilmiş, çelenk formunda zarif broş. (0.50 ct)

    Lot No: 114

    Lot: 114

    Mineli Çelenk Broş-18 ayar altından mamül. Üzeri yeşil mine ve pırlanta ile bezetilmiş, çelenk formunda zarif broş. (0.50 ct)

    TLSatıldı
  • Altın Armudiye Kolye ve Kesesi-Yüksek ayar altından mamül. 19.yy inci kolyesiyle dönemini yansıtan, Üzerinde ayetler ve nazar duasının yer aldığı özel kesesinde Osmanlı Armudiye kolye.

    Lot No: 115

    Lot: 115

    Altın Armudiye Kolye ve Kesesi-Yüksek ayar altından mamül. 19.yy inci kolyesiyle dönemini yansıtan, Üzerinde ayetler ve nazar duasının yer aldığı özel kesesinde Osmanlı Armudiye kolye.

    TLSatıldı
  • Küçük Armudiye-Ortası altından mamül, döneminde küçük çocuk ve bebeklere hediye edilen üzerinde nazar dualarının yer aldığı nazarlık.

    Lot No: 116

    Lot: 116

    Küçük Armudiye-Ortası altından mamül, döneminde küçük çocuk ve bebeklere hediye edilen üzerinde nazar dualarının yer aldığı nazarlık.

    TLSatıldı
  • Fildişi Enfiye Kutusu-Fildişinden mamül. Üzeri altın, elmas ve sedef işçiliklerle süslenmiş, kutusunda enfiye kutusu. (5.5x4 cm)

    Lot No: 117

    Lot: 117

    Fildişi Enfiye Kutusu-Fildişinden mamül. Üzeri altın, elmas ve sedef işçiliklerle süslenmiş, kutusunda enfiye kutusu. (5.5x4 cm)

    TLSatıldı
  • Bronz Mücevher Kutusu-Kapak kısmında bizoteli cam modeline ve mineli çiçek işçiliğe sahip ve yine  çiçek işçiliğinin gövdede de devam ettiği, içerisi sarı renkte kadife kumaşlı bronzdan mamül mücevher kutusu. (16x5 cm)

    Lot No: 118

    Lot: 118

    Bronz Mücevher Kutusu-Kapak kısmında bizoteli cam modeline ve mineli çiçek işçiliğe sahip ve yine çiçek işçiliğinin gövdede de devam ettiği, içerisi sarı renkte kadife kumaşlı bronzdan mamül mücevher kutusu. (16x5 cm)

    TLSatıldı
  • Sedef İşçilikli Cüzdan -Mini cüzdanın ön ve arka yüzeyi sedeften mamül ve çiçek işçilikli, iç kısmı ipek kaplamadır. (8x4.5 cm)

    Lot No: 119

    Lot: 119

    Sedef İşçilikli Cüzdan -Mini cüzdanın ön ve arka yüzeyi sedeften mamül ve çiçek işçilikli, iç kısmı ipek kaplamadır. (8x4.5 cm)

    TLSatıldı
  • Gümüş Mineli Makyaj Seti-Üç parçalı; Tarak, ruj ve allıktan oluşan makyaj setinin gövde kısmı gümüşten mamüldür ve üzeri mine işçiliği ile floral desenlere sahiptir. (Tarak 13 cm, Ruj 5.5 cm, Allık 9.5x9.5 cm)

    Lot No: 120

    Lot: 120

    Gümüş Mineli Makyaj Seti-Üç parçalı; Tarak, ruj ve allıktan oluşan makyaj setinin gövde kısmı gümüşten mamüldür ve üzeri mine işçiliği ile floral desenlere sahiptir. (Tarak 13 cm, Ruj 5.5 cm, Allık 9.5x9.5 cm)

    TLSatıldı
  • Kehribar Ağızlık -Kehribardan mamül. Ağızlık kısmı damla kehribar, gövde kısmı şeffaf kehribardır. Üzeri elmaslarla ve çiçek figürü ile dekore edilmiştir.  (12 cm)

    Lot No: 121

    Lot: 121

    Kehribar Ağızlık -Kehribardan mamül. Ağızlık kısmı damla kehribar, gövde kısmı şeffaf kehribardır. Üzeri elmaslarla ve çiçek figürü ile dekore edilmiştir. (12 cm)

    TLSatıldı
  • Kehribar Altınlı Marpuç-Damla kehribardan mamül. Altın parçalara sahip.  Gövde kısmı ceyt taşı üzeri altın çakma ile bezenmiş, özel tasarım, kutusunda koleksiyonluk marpuç. (115 gram, 24 cm)

    Lot No: 122

    Lot: 122

    Kehribar Altınlı Marpuç-Damla kehribardan mamül. Altın parçalara sahip. Gövde kısmı ceyt taşı üzeri altın çakma ile bezenmiş, özel tasarım, kutusunda koleksiyonluk marpuç. (115 gram, 24 cm)

    TLSatıldı
  • Osmanlı Sıkma Kehribar Tesbih-4 Osmanlı para motifli gümüş püsküle sahiptir. (101 gram)

    Lot No: 123

    Lot: 123

    Osmanlı Sıkma Kehribar Tesbih-4 Osmanlı para motifli gümüş püsküle sahiptir. (101 gram)

    TLSatıldı
  • Fiberglas Tesbih-Fiberglas uçak camından mamül. 925 ayar gümüş püsküle ay yıldız motifi kullanılmıştır.

    Lot No: 124

    Lot: 124

    Fiberglas Tesbih-Fiberglas uçak camından mamül. 925 ayar gümüş püsküle ay yıldız motifi kullanılmıştır.

    TLSatıldı
  • Katalin Tesbih-Eski Fransız şamdandan mamül. Yaşar Koçer usta imzalı.

    Lot No: 125

    Lot: 125

    Katalin Tesbih-Eski Fransız şamdandan mamül. Yaşar Koçer usta imzalı.

    TLSatıldı
  • Osmanlı  Tesbih-Yeşil renk değişimlerinin hakim olduğu Osmanlı bağa (katalin) tesbih.

    Lot No: 126

    Lot: 126

    Osmanlı Tesbih-Yeşil renk değişimlerinin hakim olduğu Osmanlı bağa (katalin) tesbih.

    TLSatıldı
  • Osmanlı Fişeklik-Uç kısımları gümüş üzeri savat işçiliği ile bezenmiş, alt kısımları gergedan boynuzundan mamül 9 adetten oluşan fişeklik grubu. (bir tanesinin kapağı yoktur.)

    Lot No: 127

    Lot: 127

    Osmanlı Fişeklik-Uç kısımları gümüş üzeri savat işçiliği ile bezenmiş, alt kısımları gergedan boynuzundan mamül 9 adetten oluşan fişeklik grubu. (bir tanesinin kapağı yoktur.)

    TLSatıldı
  • Kuran-ı Kerim Kapağı-Üzeri islamik yazılar ve desenlerle süslenmiş lake ikili Kuran-ı Kerim kapağı. (28x19 cm)

    Lot No: 128

    Lot: 128

    Kuran-ı Kerim Kapağı-Üzeri islamik yazılar ve desenlerle süslenmiş lake ikili Kuran-ı Kerim kapağı. (28x19 cm)

    TLSatıldı
  • Çift Saray Cildi-Üzerinde ay yıldız ve kartal figürünün betimlendiği, Osmanlı Rus harbini anlatan ve minyatür barındıran, nadir rastlanan çift saray cildi.

    Lot No: 129

    Lot: 129

    Çift Saray Cildi-Üzerinde ay yıldız ve kartal figürünün betimlendiği, Osmanlı Rus harbini anlatan ve minyatür barındıran, nadir rastlanan çift saray cildi.

    TLSatıldı
  • Tekke İşi Derviş Su Matarası-Deriden mamül, tekke işi eski su matarası. (28 cm)

    Lot No: 130

    Lot: 130

    Tekke İşi Derviş Su Matarası-Deriden mamül, tekke işi eski su matarası. (28 cm)

    TLSatıldı
  • Gümüş Osmanlı Devlet Armalı Kadife Sandık-Üzeri bordo renkte kadife kumaşla döşenmiş, tutamağı, ayakları ve kenar kısımları gümüş üzeri zarif işçiliklerle bezeli, kutu üzerinde Osmanlı Devlet Armasının bulunduğu, ebatı ve kondüsyonu bakımından çok iyi durumda olan Osmanlı altn keselerinin taşındığı sandık. (43.5x28 cm)

    Lot No: 131

    Lot: 131

    Gümüş Osmanlı Devlet Armalı Kadife Sandık-Üzeri bordo renkte kadife kumaşla döşenmiş, tutamağı, ayakları ve kenar kısımları gümüş üzeri zarif işçiliklerle bezeli, kutu üzerinde Osmanlı Devlet Armasının bulunduğu, ebatı ve kondüsyonu bakımından çok iyi durumda olan Osmanlı altn keselerinin taşındığı sandık. (43.5x28 cm)

    TLSatıldı
  • Tel Kırma Cüz Kılıfı-Bordo kadife üzerinel tel kırma çiçek ve etnik desen işçilikli askılı cüz kılıfı. (28x18 cm)

    Lot No: 132

    Lot: 132

    Tel Kırma Cüz Kılıfı-Bordo kadife üzerinel tel kırma çiçek ve etnik desen işçilikli askılı cüz kılıfı. (28x18 cm)

    TLSatıldı
  • Püskül Grubu-Osmanlı dönemi. Kılıç ve tüfeklerde süs amaçlı kullanılan sırmalı püskül grubu.

    Lot No: 133

    Lot: 133

    Püskül Grubu-Osmanlı dönemi. Kılıç ve tüfeklerde süs amaçlı kullanılan sırmalı püskül grubu.

    TLSatıldı
  • Sırma Mercan Düğmeli Yelek-Tamamen sırma işçiliğinin hakim olduğu, düğmeleri mercandan oluşan, özel tasarım saray için tasarlanmış çocuk yeleği.

    Lot No: 134

    Lot: 134

    Sırma Mercan Düğmeli Yelek-Tamamen sırma işçiliğinin hakim olduğu, düğmeleri mercandan oluşan, özel tasarım saray için tasarlanmış çocuk yeleği.

    TLSatıldı
  • Sırmalı Papuç-Üzeri sırma işçilikli, balık figürlerinin betimlendiği, deriden mamül Osmanlı hanım papucu.

    Lot No: 135

    Lot: 135

    Sırmalı Papuç-Üzeri sırma işçilikli, balık figürlerinin betimlendiği, deriden mamül Osmanlı hanım papucu.

    TLSatıldı
  • Osmanlı Cepken-Osmanlı dönemi. Balkan işçiliğnin kullanıldığı, kumaş üzeri yoğun sırma işçiliğinin olduğu çok zarif ve şık cepken.

    Lot No: 136

    Lot: 136

    Osmanlı Cepken-Osmanlı dönemi. Balkan işçiliğnin kullanıldığı, kumaş üzeri yoğun sırma işçiliğinin olduğu çok zarif ve şık cepken.

    TLSatıldı
  • Osmanlı Cepken-Osmanlı dönemi. Balkan işçiliğnin kullanıldığı, kumaş üzeri yoğun sırma işçiliğinin olduğu çok zarif ve şık cepken.

    Lot No: 137

    Lot: 137

    Osmanlı Cepken-Osmanlı dönemi. Balkan işçiliğnin kullanıldığı, kumaş üzeri yoğun sırma işçiliğinin olduğu çok zarif ve şık cepken.

    TLSatıldı
  • İşlemeli Yastık Kılıfı-Yatık iki tarafı sepet içerisinde çiçeklerin betimlendiği özel yatık sırma işçiliğinin bulunduğu Osmanlı yastık kılıfı. (120x46 cm)

    Lot No: 138

    Lot: 138

    İşlemeli Yastık Kılıfı-Yatık iki tarafı sepet içerisinde çiçeklerin betimlendiği özel yatık sırma işçiliğinin bulunduğu Osmanlı yastık kılıfı. (120x46 cm)

    TLSatıldı
  • Osmanlı Saray İşi Yatak Örtüsü-Beyaz ipek saten üzerine yoğun sırma işçilikleriyle tezyin edilmiş, üzeri çiçek ve hizip gülleriyle süslenmiş, yatık sırma işçiliğinin en güzel örneklerinden biri olan, saray için özel olarak tasarlanış ve hazırlamış Osmanlı büyük ebatta koleksiyonluk yatak örtüsü.(198x160 cm) (Kumaşında yer yer ufak dökülmeler mevcuttur.)

    Lot No: 139

    Lot: 139

    Osmanlı Saray İşi Yatak Örtüsü-Beyaz ipek saten üzerine yoğun sırma işçilikleriyle tezyin edilmiş, üzeri çiçek ve hizip gülleriyle süslenmiş, yatık sırma işçiliğinin en güzel örneklerinden biri olan, saray için özel olarak tasarlanış ve hazırlamış Osmanlı büyük ebatta koleksiyonluk yatak örtüsü.(198x160 cm) (Kumaşında yer yer ufak dökülmeler mevcuttur.)

    TLSatıldı
  • Osmanlı Kavuk Örtüsü-18.yy. Kırmızı saten üzerine üst düzey bir sanat işçiliği ile yapılmış Osmanlı tuğrası, dört köşesi camii, ay yıldız ve etrafı nar çiçekleri betimlemeli Osmanlı kavuk örtüsü. (122x122 cm)

    Lot No: 140

    Lot: 140

    Osmanlı Kavuk Örtüsü-18.yy. Kırmızı saten üzerine üst düzey bir sanat işçiliği ile yapılmış Osmanlı tuğrası, dört köşesi camii, ay yıldız ve etrafı nar çiçekleri betimlemeli Osmanlı kavuk örtüsü. (122x122 cm)

    TLSatıldı
  • Osmanlı Hanım Sultan Kıyafeti-Kumaş üzeri gümüş dokuma işçiliğine sahip, saray için özel tasarlanmış çok zarif üç etek formunda kıyafet. (125 cm)

    Lot No: 141

    Lot: 141

    Osmanlı Hanım Sultan Kıyafeti-Kumaş üzeri gümüş dokuma işçiliğine sahip, saray için özel tasarlanmış çok zarif üç etek formunda kıyafet. (125 cm)

    TLSatıldı
  • Osmanlı Kese Grubu-Osmanlı dönemi. El işçiliğiyle yapılmış cep saati ve armudiye için kullanılan 15 adetten oluşan kese grubu.

    Lot No: 142

    Lot: 142

    Osmanlı Kese Grubu-Osmanlı dönemi. El işçiliğiyle yapılmış cep saati ve armudiye için kullanılan 15 adetten oluşan kese grubu.

    TLSatıldı
  • Osmanlı Kurban Bıçağı-Üzeri altın kakma işçiliğe sahip, gövde kısmında 'Sadullah' yazılı ve sapı ceyt taşı üzeri altın işlemeli Osmanlı kurban bıçağı. (34 cm)

    Lot No: 143

    Lot: 143

    Osmanlı Kurban Bıçağı-Üzeri altın kakma işçiliğe sahip, gövde kısmında 'Sadullah' yazılı ve sapı ceyt taşı üzeri altın işlemeli Osmanlı kurban bıçağı. (34 cm)

    TLSatıldı
  • Osmanlı Savatlı Kamçı-Gövde kısmı deriden mamül, sap kısmı gümüşten mamül ve kusursuz savat işçiliğine sahip; nadir rastlanacak ebatta zincirli Osmanlı kamçı. (78 cm)

    Lot No: 144

    Lot: 144

    Osmanlı Savatlı Kamçı-Gövde kısmı deriden mamül, sap kısmı gümüşten mamül ve kusursuz savat işçiliğine sahip; nadir rastlanacak ebatta zincirli Osmanlı kamçı. (78 cm)

    TLSatıldı
  • Osmanlı Savatlı Kamçı-Gövde kısmı deriden mamül, sap kısmı gümüşten mamül ve kusursuz savat işçiliğine sahip 'Hüseyin İranlı 1320' yazılı zincirli Osmanlı kamçı. (72 cm)

    Lot No: 145

    Lot: 145

    Osmanlı Savatlı Kamçı-Gövde kısmı deriden mamül, sap kısmı gümüşten mamül ve kusursuz savat işçiliğine sahip 'Hüseyin İranlı 1320' yazılı zincirli Osmanlı kamçı. (72 cm)

    TLSatıldı
  • Osmanlı Savatlı Düdüklü Kamçı-Gövde kısmı ahşap ve deriden oluşan üzerini sarmaşık şeklinde gümüş üzeri savat işçiliği ve altın vermeye sahip Osmanlı gümüş savatlı ve düdüklü kamçı. Düdüklü ve savatlı olması sebebiyle nadir rastlanan bir eserdir. (85 cm)

    Lot No: 146

    Lot: 146

    Osmanlı Savatlı Düdüklü Kamçı-Gövde kısmı ahşap ve deriden oluşan üzerini sarmaşık şeklinde gümüş üzeri savat işçiliği ve altın vermeye sahip Osmanlı gümüş savatlı ve düdüklü kamçı. Düdüklü ve savatlı olması sebebiyle nadir rastlanan bir eserdir. (85 cm)

    TLSatıldı
  • Osmanlı Savatlı Kamçı-Gövde kısmı ahşap ve deriden oluşan, üzeri gümüş üzeri savat işçiliğiyle bezenmiş Osmanlı savatlı kamçı. (87 cm)

    Lot No: 147

    Lot: 147

    Osmanlı Savatlı Kamçı-Gövde kısmı ahşap ve deriden oluşan, üzeri gümüş üzeri savat işçiliğiyle bezenmiş Osmanlı savatlı kamçı. (87 cm)

    TLSatıldı
  • Osmanlı Savatlı Kamçı-Gövde kısmı ahşap ve deriden oluşan, üzeri gümüş üzeri savat işçiliğiyle bezenmiş Osmanlı savatlı kamçı. (92  cm)

    Lot No: 148

    Lot: 148

    Osmanlı Savatlı Kamçı-Gövde kısmı ahşap ve deriden oluşan, üzeri gümüş üzeri savat işçiliğiyle bezenmiş Osmanlı savatlı kamçı. (92 cm)

    TLSatıldı
  • At Kamçısı-Gövde kısmı deriden mamül, sap kısmında at kamçısı olması sebebiyle gümüşten mamül at figürü bulunduran avrupa kamçı. (70 cm)

    Lot No: 149

    Lot: 149

    At Kamçısı-Gövde kısmı deriden mamül, sap kısmında at kamçısı olması sebebiyle gümüşten mamül at figürü bulunduran avrupa kamçı. (70 cm)

    TLSatıldı
  • Şemsiye-1950'ler. Sap kısmı ahşaptan mamül, tutamağında kuş figürüne sahip  şemsiye. (88 cm)

    Lot No: 150

    Lot: 150

    Şemsiye-1950'ler. Sap kısmı ahşaptan mamül, tutamağında kuş figürüne sahip şemsiye. (88 cm)

    TLSatıldı
  • Avrupa Şemsiye-1950'ler. Sap kısmı katalinden mamül köpek figürüne sahip siyah renkte avrupa şemsiye. (70 cm) (gövdede yırtıkları mevcuttur.)

    Lot No: 151

    Lot: 151

    Avrupa Şemsiye-1950'ler. Sap kısmı katalinden mamül köpek figürüne sahip siyah renkte avrupa şemsiye. (70 cm) (gövdede yırtıkları mevcuttur.)

    TLSatıldı
  • Tombak Topuz-Gövde kısmı ahşaptan mamül, topuz kısmı süleymaniye dilimli tombak, mehteran takımının bir parçasıdır. (67 cm)

    Lot No: 152

    Lot: 152

    Tombak Topuz-Gövde kısmı ahşaptan mamül, topuz kısmı süleymaniye dilimli tombak, mehteran takımının bir parçasıdır. (67 cm)

    TLSatıldı
  • Osmanlı Denizci Yatağanı-Sap ve kın komple gümüş, bıçak çelikten mamül, Damgalı. Üzeri muazzam çiçek  işçilikli ve devlet arması betimlemeli; sanat eseri yüksek Osmanlı denizci yatağanı. (63 cm)

    Lot No: 153

    Lot: 153

    Osmanlı Denizci Yatağanı-Sap ve kın komple gümüş, bıçak çelikten mamül, Damgalı. Üzeri muazzam çiçek işçilikli ve devlet arması betimlemeli; sanat eseri yüksek Osmanlı denizci yatağanı. (63 cm)

    TLSatıldı
  • Osmanlı Levent Yatağanı-Sap kısmı gümüş ve savat işçiliği ile bezenmiş, kın ahşap üzeri gümüş; Üzeri camii ve devlet arması ile betimlenmiş son derece büyük ve sanat değeri yüksek Osmanlı levent yatağanı. (86 cm)

    Lot No: 154

    Lot: 154

    Osmanlı Levent Yatağanı-Sap kısmı gümüş ve savat işçiliği ile bezenmiş, kın ahşap üzeri gümüş; Üzeri camii ve devlet arması ile betimlenmiş son derece büyük ve sanat değeri yüksek Osmanlı levent yatağanı. (86 cm)

    TLSatıldı
  • Osmanlı Yatağan-Sap kısmı gümüş ve pirinç üzeri savat işçiliğine, gövde kısmı pirinç üzeri sırma işçiliğine sahip Osmanlı yatağan. (80 cm)

    Lot No: 155

    Lot: 155

    Osmanlı Yatağan-Sap kısmı gümüş ve pirinç üzeri savat işçiliğine, gövde kısmı pirinç üzeri sırma işçiliğine sahip Osmanlı yatağan. (80 cm)

    TLSatıldı
  • Osmanlı Yatağan-Sap kısmı mors balık dişi, gümüş ve savat işçiliğine sahip, yazılı, kın kısmı deri ve düşük ayar gümüşten mamül Osmanlı yatağan. (78 cm)

    Lot No: 156

    Lot: 156

    Osmanlı Yatağan-Sap kısmı mors balık dişi, gümüş ve savat işçiliğine sahip, yazılı, kın kısmı deri ve düşük ayar gümüşten mamül Osmanlı yatağan. (78 cm)

    TLSatıldı
  • Osmanlı Yatağan-Sap kısmı boynuz, kın ahşap üzeri alpakadan mamül, bıçağı son derece enteresan ve güçlü olan Osmanlı kama. (70 cm)

    Lot No: 157

    Lot: 157

    Osmanlı Yatağan-Sap kısmı boynuz, kın ahşap üzeri alpakadan mamül, bıçağı son derece enteresan ve güçlü olan Osmanlı kama. (70 cm)

    TLSatıldı
  • Kafkas Rus Kılıç-Gümüş telkari işçilikli. Fildişi aplikeli. Bitkisel dekorlu. Keskin bıçak kısmı çelikten mamül. Tutamağı pars figürlü kafkas şaşka kılıç. 1950'ler. (90 cm)

    Lot No: 158

    Lot: 158

    Kafkas Rus Kılıç-Gümüş telkari işçilikli. Fildişi aplikeli. Bitkisel dekorlu. Keskin bıçak kısmı çelikten mamül. Tutamağı pars figürlü kafkas şaşka kılıç. 1950'ler. (90 cm)

    TLSatıldı
  • Savatlı Kafkas Kama-Gümüş üzeri yoğun savat işçiliğine sahip eski kafkas kama. (61.5 cm)

    Lot No: 159

    Lot: 159

    Savatlı Kafkas Kama-Gümüş üzeri yoğun savat işçiliğine sahip eski kafkas kama. (61.5 cm)

    TLSatıldı
  • Gümüş Mineli Rus Kama-Gümüş üzeri yoğun mine işçiliğine sahip, son derece güzel tasarlanmış yeni dönem rus kama. (69 cm)

    Lot No: 160

    Lot: 160

    Gümüş Mineli Rus Kama-Gümüş üzeri yoğun mine işçiliğine sahip, son derece güzel tasarlanmış yeni dönem rus kama. (69 cm)

    TLSatıldı
  • Rus Şaşka Kılıcı-Kını ahşap ve deriden mamül. Gümüş geçmeli sap kasmı gümüşten oluşan rus şaşka kılıcı. (95 cm)

    Lot No: 161

    Lot: 161

    Rus Şaşka Kılıcı-Kını ahşap ve deriden mamül. Gümüş geçmeli sap kasmı gümüşten oluşan rus şaşka kılıcı. (95 cm)

    TLSatıldı
  • Savatlı Kafkas Kama-Kını ahşap ve deri üzeri gümüşten mamül. Savat işçiliğinin bulunduğu kafkas kama. (53 cm)

    Lot No: 162

    Lot: 162

    Savatlı Kafkas Kama-Kını ahşap ve deri üzeri gümüşten mamül. Savat işçiliğinin bulunduğu kafkas kama. (53 cm)

    TLSatıldı
  • Toledo Kılıç-İspanyada Endülüs emevilerinin tasarımının kullanıldığı Toledo kılıç çelik üzeri zarif işçiliklerle bezenmiştir. 1950'ler. (77 cm)

    Lot No: 163

    Lot: 163

    Toledo Kılıç-İspanyada Endülüs emevilerinin tasarımının kullanıldığı Toledo kılıç çelik üzeri zarif işçiliklerle bezenmiştir. 1950'ler. (77 cm)

    TLSatıldı
  • Kafkas Kama-Siyah deri üzerine altın kakmalarla süslenmiş kafkas kama. (59 cm)

    Lot No: 164

    Lot: 164

    Kafkas Kama-Siyah deri üzerine altın kakmalarla süslenmiş kafkas kama. (59 cm)

    TLSatıldı
  • Osmanlı IV. Derece Osmani Nişan Ve Beratı-Yüzbaşı Ahmed Ferhat Efendi'ye dördüncü rütbesinden bir Nişan-ı Osmani'nin verildiğine dair II. Abdülhamid'in beratı. Bombeli olan merkezde kırmızı mine üzerine “El müstenit bittevfikat el rabbaniye Abdülaziz Han Mekikil il Devletül” yazılıdır. Nişanın arka yüzünde Osmanlının bağımsızlığını simgeleyen çift davul ve sancak üstünde hicri tarihi bulunmakta eserin beratı dört satır yazılıdır. (Çerçevesiz 63x34 cm)

    Lot No: 165

    Lot: 165

    Osmanlı IV. Derece Osmani Nişan Ve Beratı-Yüzbaşı Ahmed Ferhat Efendi'ye dördüncü rütbesinden bir Nişan-ı Osmani'nin verildiğine dair II. Abdülhamid'in beratı. Bombeli olan merkezde kırmızı mine üzerine “El müstenit bittevfikat el rabbaniye Abdülaziz Han Mekikil il Devletül” yazılıdır. Nişanın arka yüzünde Osmanlının bağımsızlığını simgeleyen çift davul ve sancak üstünde hicri tarihi bulunmakta eserin beratı dört satır yazılıdır. (Çerçevesiz 63x34 cm)

    TLSatıldı
  • Osmanlı Ferman-Akyazı kazasına bağlı Çalıca Divanı'na bağlı Şeyhler köyündeki Şeyh İzzeddin mezraasına tasarrufundaki çekişmenin sona erdirilmesi için davanın mahalinde görülmesine dair I. Mahmud'un 1752 tarihli fermanı. (Çerçevesiz 74x51 cm)

    Lot No: 166

    Lot: 166

    Osmanlı Ferman-Akyazı kazasına bağlı Çalıca Divanı'na bağlı Şeyhler köyündeki Şeyh İzzeddin mezraasına tasarrufundaki çekişmenin sona erdirilmesi için davanın mahalinde görülmesine dair I. Mahmud'un 1752 tarihli fermanı. (Çerçevesiz 74x51 cm)

    TLSatıldı
  • Osmanlı Ferman-Şeyhli mezraasının Anadolu Muhasebesi'ne kaydedilmesiyle ilgili olarak Akyazı Naibi Mehmed Efendi'ye I. Mahmud'un 1746 tarihli fermanı. (Çerçevesiz 74x51 cm)

    Lot No: 167

    Lot: 167

    Osmanlı Ferman-Şeyhli mezraasının Anadolu Muhasebesi'ne kaydedilmesiyle ilgili olarak Akyazı Naibi Mehmed Efendi'ye I. Mahmud'un 1746 tarihli fermanı. (Çerçevesiz 74x51 cm)

    TLSatıldı
  • Hat Levha-El cennetü tahte akdami'l-ümmehat (Cennet annelerin ayakları altındadır.) yazılı hat levha. (Çerçevesiz 68x27.5 cm)

    Lot No: 168

    Lot: 168

    Hat Levha-El cennetü tahte akdami'l-ümmehat (Cennet annelerin ayakları altındadır.) yazılı hat levha. (Çerçevesiz 68x27.5 cm)

    TLSatıldı
  • Osmanlı Berat-Osmanlı Milli Donanma Cemiyetine maddi bağışlarından dolayı Katip Hulusu Efendi'ye ihsan buyurulan Sultan Reşat Madalyası Beratı. (Çerçevesiz 57x28 cm)

    Lot No: 169

    Lot: 169

    Osmanlı Berat-Osmanlı Milli Donanma Cemiyetine maddi bağışlarından dolayı Katip Hulusu Efendi'ye ihsan buyurulan Sultan Reşat Madalyası Beratı. (Çerçevesiz 57x28 cm)

    TLSatıldı
  • Çerçeveli Çiçek Figürü-Bombeli cam çerçeve içerisine aplike edilmiş mini buket figürü. (14.5x11.5 cm)

    Lot No: 170

    Lot: 170

    Çerçeveli Çiçek Figürü-Bombeli cam çerçeve içerisine aplike edilmiş mini buket figürü. (14.5x11.5 cm)

    TLSatıldı
  • Osmanlı Tuğralı Ve Ay Yıldızlı Örtü-Kırmızı saten üzeri, el işçiliği ile bezenmiş üzeri Osmanlı tuğrası ve ay yıldız betimlemesine sahip çerçeve içerisinde örtü. Göbekteki tuğra formunun dört tarafına 'El-Kur-an' kelimesi işlenmiştir.  (Çerçevesiz 55x53 cm)

    Lot No: 171

    Lot: 171

    Osmanlı Tuğralı Ve Ay Yıldızlı Örtü-Kırmızı saten üzeri, el işçiliği ile bezenmiş üzeri Osmanlı tuğrası ve ay yıldız betimlemesine sahip çerçeve içerisinde örtü. Göbekteki tuğra formunun dört tarafına 'El-Kur-an' kelimesi işlenmiştir. (Çerçevesiz 55x53 cm)

    TLSatıldı
  • Osmanlı Levha-Vecihi ketebeli, Beyaz saten üzerine kırmızı ip ile dokunmuş fetih suresi yazılı levha. (58x42.5cm)

    Lot No: 172

    Lot: 172

    Osmanlı Levha-Vecihi ketebeli, Beyaz saten üzerine kırmızı ip ile dokunmuş fetih suresi yazılı levha. (58x42.5cm)

    TLSatıldı
  • Natürmort Tablo-Masa üzeri meyve betimlenilen natürmort çalışmalı tuval üzeri yağlıboya tablo. (Çerçevesiz 80x63 cm)

    Lot No: 173

    Lot: 173

    Natürmort Tablo-Masa üzeri meyve betimlenilen natürmort çalışmalı tuval üzeri yağlıboya tablo. (Çerçevesiz 80x63 cm)

    TLSatıldı
  • Manzara Tablo-Rus imzalı. 2001. Manzara betimlemeli tuval üzeri yağlıboya. (İmza okunamadı.) (Çerçevesiz 58x40 cm)

    Lot No: 174

    Lot: 174

    Manzara Tablo-Rus imzalı. 2001. Manzara betimlemeli tuval üzeri yağlıboya. (İmza okunamadı.) (Çerçevesiz 58x40 cm)

    TLSatıldı
  • Buket Betimlemeli Tablo-Tuval üzeri floral desenlerin işlendiği yağlıboya tablo. (Çerçevesiz 50x35 cm)

    Lot No: 175

    Lot: 175

    Buket Betimlemeli Tablo-Tuval üzeri floral desenlerin işlendiği yağlıboya tablo. (Çerçevesiz 50x35 cm)

    TLSatıldı
  • Natürmort Tablo-M. Taşkıran imzalı. Masa üzeri meyve betimlemeli tuval üzeri yağlıboya tablo. (Çerçevesiz 83x47 cm)

    Lot No: 176

    Lot: 176

    Natürmort Tablo-M. Taşkıran imzalı. Masa üzeri meyve betimlemeli tuval üzeri yağlıboya tablo. (Çerçevesiz 83x47 cm)

    TLSatıldı
  • Natürmort Tablo-Masa üzeri meyve betimlenilen natürmort çalışmalı tuval üzeri yağlıboya tablo. (Çerçevesiz 50x38 cm)

    Lot No: 177

    Lot: 177

    Natürmort Tablo-Masa üzeri meyve betimlenilen natürmort çalışmalı tuval üzeri yağlıboya tablo. (Çerçevesiz 50x38 cm)

    TLSatıldı
  • 'Bursa' Tablo-Tuval üzeri Bursa manzarası betimlemeli yağlıboya tablo. (49x38 cm)

    Lot No: 178

    Lot: 178

    'Bursa' Tablo-Tuval üzeri Bursa manzarası betimlemeli yağlıboya tablo. (49x38 cm)

    TLSatıldı
  • Tanju Demirci-'Soyut Kompozisyon'. İmzalı. Tuval üzeri yağlıboya tablo. (150x150 cm)

    Lot No: 179

    Lot: 179

    Tanju Demirci-'Soyut Kompozisyon'. İmzalı. Tuval üzeri yağlıboya tablo. (150x150 cm)

    TLSatıldı
  • Lalegül -İmzalı. Tuval üzeri kadın portresi. (Çerçevesiz 49x34 cm)

    Lot No: 180

    Lot: 180

    Lalegül -İmzalı. Tuval üzeri kadın portresi. (Çerçevesiz 49x34 cm)

    TLSatıldı
  • Lalegül -İmzalı. Tuval üzeri kadın portresi. (Çerçevesiz 68x48 cm)

    Lot No: 181

    Lot: 181

    Lalegül -İmzalı. Tuval üzeri kadın portresi. (Çerçevesiz 68x48 cm)

    TLSatıldı
  • Manzara Tablo-İmzalı. Tuval üzeri yağlıboya. (Çerçevesiz 32x22 cm)

    Lot No: 182

    Lot: 182

    Manzara Tablo-İmzalı. Tuval üzeri yağlıboya. (Çerçevesiz 32x22 cm)

    TLSatıldı
  • Tablo-İmzalı. Floral desenlerin işlendiği tuval üzeri yağlıboya tablo. (İmzası okunamadı.) (Çerçevesiz 37x28 cm)

    Lot No: 183

    Lot: 183

    Tablo-İmzalı. Floral desenlerin işlendiği tuval üzeri yağlıboya tablo. (İmzası okunamadı.) (Çerçevesiz 37x28 cm)

    TLSatıldı
  • ‘Kadri Aytolon’ İmzalı Tablo-İmzalı. 'Anadolu Hisarı' kağıt üzeri suluboya. (Çerçevesiz 47x26 cm)

    Lot No: 184

    Lot: 184

    ‘Kadri Aytolon’ İmzalı Tablo-İmzalı. 'Anadolu Hisarı' kağıt üzeri suluboya. (Çerçevesiz 47x26 cm)

    TLSatıldı
  • GD. Arıbal İmzalı Tablo-Arıbal İmzalı. 'Semazen' betimlemeli. Alt kısmında Mevlana'nın bir şiirinin ve arka kısmında sanatçının biyografisinin bulunduğu, tuval üzeri yağlıboya tablo. (Çerçevesiz 130x97 cm)

    Lot No: 185

    Lot: 185

    GD. Arıbal İmzalı Tablo-Arıbal İmzalı. 'Semazen' betimlemeli. Alt kısmında Mevlana'nın bir şiirinin ve arka kısmında sanatçının biyografisinin bulunduğu, tuval üzeri yağlıboya tablo. (Çerçevesiz 130x97 cm)

    TLSatıldı
  • Atatürk Portresi-Baskı. (Çerçevesiz 41x30 cm)

    Lot No: 186

    Lot: 186

    Atatürk Portresi-Baskı. (Çerçevesiz 41x30 cm)

    TLSatıldı
  • Necdet Kalay-Necdet Kalay İmzalı. Manzara betimlemeli tuval üzeri suluboya tablo. (Çerçevesiz 28x11 cm)

    Lot No: 187

    Lot: 187

    Necdet Kalay-Necdet Kalay İmzalı. Manzara betimlemeli tuval üzeri suluboya tablo. (Çerçevesiz 28x11 cm)

    TLSatıldı
  • Oryantal Tablo-Yaşlı adam, çalgıcı kadın' portreli mukavva üzeri yağlıboya tablo. (37x28 cm)

    Lot No: 188

    Lot: 188

    Oryantal Tablo-Yaşlı adam, çalgıcı kadın' portreli mukavva üzeri yağlıboya tablo. (37x28 cm)

    TLSatıldı